- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
canım seni çokkk iyi anlıyorum emin olabilrsin ben de 104 kg ile başladım.oldukça hızlı bir şekilde verdim kiloları ama kaç aydır bir ileri bir geri sinir geldi üstüme.bir hafta veriyorum bir hafta alıyorum..habire su tutuyırum,spor yapamıyorum,bitki çaylarından gına geldi içemiyorum ve diyetin balından beri ciddi bir wc sorunum var
inşallah sende 83 ü göreceksin daha da aşağılara ineceksin
pek tanisamadik canim..sen de misafirimizsin heralde...esin gelene kadar biraz versen iyi olurmus ama gec kalmis sayilmazsin..2ayda cok swyler dwgisebilir..baslangicda biraz dukan iyi olur hizli kilo verirsin moralin duzelir ..sonrada uygun bi listeyle devam edersin..diyetisyene de gidebilirsin...
saferan sen 140 tan düştün di mi? ya da ben ismi karıştırıyorum :26:
dogru hatirladin canim o beniiim....cok gecmis olsun canim depremi yasamissin..allah kurtarmis...
saphira ipegi dedigi gibi ekleyip listeyi hazirla istersen...gec
lmez belki gec olmasin...
[/QUOTE]**7. TAKIM 253. ETAP***
SAPHIRA (83.6/83.8/-0.2/-%-0.24)
saferan (118,5/117.8/0.7/%0.60)
Shopaholic (79.9/78.5/1.4/%1.75)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/88/0/%0)
Akabe (132.0/132.0/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
kelebekolacam(85.5/85/%0.5/%0.58)
gerbera1987 (92/90/2/%2,17)
doga3 (95.6/95,6/0/%0)
Angiera(85.2/84.3/0.9/% 1,06)
Ecemavi(73.3/73.2/%0.1)
ipekyol(76/75/1/%1.3)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Hayalin gözümde, adın dilimde Arayıp dururum, seni her yerde Arada sırada, rüyama gel de Yürekte yaremi, sarıver oğlum. Dağ taş inliyor, feryatlarımdan Tat almaz oldum, yaz baharımdan Eğer mümkünse, çık mezarından Gelip te koynuma, giriver oğlum. Bilmem rahat mısın, karanlık yerde Yüreğim gark oldu, olunmaz derde O güzel başını, kaldırıver de Perişan halimi, görüver oğlum.çok moralim bozuldu benim hemde çok aglıyorum bu nasıl acı dedim yapma paşa aglama bak ne güzel sonuçlar alıcaksın bebegine kavusucaksın ama olmuyo kızlar evlatlarımın acısına dayanamıyorum allahım bu nasıl bir acı ben garip paşa babacım öldü çok düşkün olan ben evlatlarım ölünce babamı solladı rabbim paşana acı acısını dindir dün dügün evinde benim rahmetli oglumla oalnalar geldi allahım zor tuttum kendimi ne canım acıdı ah dedim herkezinki duruyo benimki neden yokki burda dedim garip kaldım oralarda şuan varya gözlerimdeki yaşı görseniz ne aglardınız acırdınız halime ben ne olucam acaba bu acım bu hasretim dinermi acaba millet yemek yemege giderken hep bebeklerini verdiler ban tut diye diyemedim vermeyin kaçamadım oralardan milllet yanlış anlar diye kendimi zor tuttum aglamayım diye canım çok yanıyo içim alev alev kor kor yanıyo içimin yangınını gören yok millete şirinlik yapmaktan yoruldum ben yavrularımı çok özledim tekmelerini çok özledim onlara adlarıyla seslenmeyi çok özledim evladım bile olursa yavrularım acısı dinmez allahım herşey senden ama ne olur bir daha ölücekse benden kopucaksa verme evlat bana paşan dayanamıyo rabbim çok ugraştım yapma dedim ana yüregi işte gene göz yaşlarım dinmiyo belkim kızıyosunuz bana yapma paşa diyosunuz ban benim yerime koyun kendinizi kıızmda rahimi diktiridik ama ne sevinç ameliyat hane hiç görmemişim eşime dedimki korkuyorum panikk atagım azdımı sana ameliyat kapısı ban ben ameliyat kapısına bakıyorum hadi paşa bebegimiz durucak ha gayret bende baba olucam bu sefer yüzümüz gülücek dedi girdim evladıma kavuşuyum diye amleiyatımı oldun allahım uyandıgımda ne acı bir agrı altımda normal dogum dikişi halt etmiş içimi diktiler kızım dursın diye yemin olsun hiç kalkmadım yerimden ama gene yetmedim yetemedim kızıma dogum edince eşim canım nasılsın dedi halimi görüncede ayaga kalktım dedim bak nasılım nasıl yani dedi canım gene seni baba yapamadım gene yetemedim deyip sinir krizleri geçirmemde cabası 11 senedir dört duvar arasında yoruldum dışarı çıkmıyorum osoyalleşiyim diyorum olmuyo bir çocuk görsem gözlerim doluyo şimdi gelinimiz dogurucak çok mutluyum allah var siz biliyosunuz yolunu 4 gözle bekliyorum ama bebegi görünce demicekmiy allahım benim olsaydı keşke ablam benden 8 sene sonra evlendi onun ogluna ben gittim bakmaya hastaneye dedimki allahım ban verse ne olur onun dogurganlıgı var benim bebelerim ölüyo diye acaba günahamı girdim canımın acısı nasıl diner allah rızaı için dualarınızda beni unutmayın ben sizleri unutmuyorum bütün ümmeti muhammmete diyorum ya medet ya allah dularımı kabul et bu mubarek günde banada evladımı bagışla yoksa paşa kulun gidicek bu diyarlardan ben her martın 6 ve her eylülül 22 ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum ne yemek ne uyku var ban yavrularımın ölüm yıldönümleri kızım ömürümü gödüm gözlerimin önünden gitmiyo simsiyah saçları vardı minnacık bedeniyle yatıyodu yemyeşil örtünün üstünde çok istedim ne olur verimn bir sefer öpüyüm kokluyum ama vermediler bebegimi benden kaçırdılar bakam sen zaten çok aglıyosun üzülüyosun dediler koklayamadım öpemedim elimden aldılar yavrumu neden vermedinizki alıyım öpyüm kokluyum ay ben çok kötüyüm çok gene aglama krizlerine girdim
canım sürekli salata yedim biliyorsunuz artık öööö geldi yiyesim gelmiyo o ayrı meseleGERBERA cımmmm tebrikler cnmmm.......maaşallah sana....neler yaptın tiyoları anlat bakim ablana:)))ama sen çok güzel yürüyüş yapıyorsunnn hakettin...
gerberacım akabeyi katmadın mı takım kişi sayısına bölerken?ondan mı 0.67 çıktı seninki acaba :26:
Ben geldim okuldan. Çok canım sıkıldı. ders programım değişmiş çok kötü bir program salı hariç hergün ilk derslerim dolu parça parça boşluklar var. sadece salı günü son 2 saat dersim var ama o günede nöbet yazarlarsa o günde 7 buçukta okulda olmak zorundayım.
Okulların kapanmasına 6-7 hafta kaldı ne değişikliğiyse artık.
Sabah regl oldum sonunda. Kaç gündür gergindim olamadığım için. Hafta sonuna denk gelmesi de iyi oldu aslında.
birden yok oldu herkes
:83:
:122:
ben hala regl olamadım bugün bitmem gerekirdi doktor ilaç verdiBen geldim okuldan. Çok canım sıkıldı. ders programım değişmiş çok kötü bir program salı hariç hergün ilk derslerim dolu parça parça boşluklar var. sadece salı günü son 2 saat dersim var ama o günede nöbet yazarlarsa o günde 7 buçukta okulda olmak zorundayım.
Okulların kapanmasına 6-7 hafta kaldı ne değişikliğiyse artık.
Sabah regl oldum sonunda. Kaç gündür gergindim olamadığım için. Hafta sonuna denk gelmesi de iyi oldu aslında.
haftasonu moduna giriyor herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?