- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Yiyemiyom zaten midem kuculmus :)yaw zaten sen doyduğunu anlarsın bernam ne kadar sağlıklı güzel diyet yapıp onca kilo verdin sen.. kendini çözdün..
okuz gibi yeme işini unut
Ya esti ekmek öyle ekmek şöyle denince bı daha deneyim dedim denedigime pişman oldum hala tam gitmedi kabızlık yaniben seni döverek tutardım aslında ama kaçırmışım fırstı konyak
kuzum her zaman söylediğimiz şey: KARBON ACIKTIRIR
ULANNNNNN kıskançlıktan dedikodumu yapa yapa
harikasın ne güzel haber bu :) annem de çok sever osman hocayı
sen ekmeksiz wc ye çıkamıyorsun ama.. ve ekmek seni etkilemiyor neden ekmek kestin ki sen?
Ben hicccc kıskanç değilim kuru iftiraben seni döverek tutardım aslında ama kaçırmışım fırstı konyak
kuzum her zaman söylediğimiz şey: KARBON ACIKTIRIR
ULANNNNNN kıskançlıktan dedikodumu yapa yapa
harikasın ne güzel haber bu :) annem de çok sever osman hocayı
sen ekmeksiz wc ye çıkamıyorsun ama.. ve ekmek seni etkilemiyor neden ekmek kestin ki sen?
He ya aynı benEki Görüntüle 2130110
o beyaz şey sen olsan? yine mi değilsin sevimli
yalnız o beyaz şey tam bir vayt
Hiçbir şey yapamadım henüz bulamadım kuzumCanım ne yaptın ev durumunu
Diyetten olabilir maalesef, direncin düşünce çıkıyor..Kızlar dilimde yara çıktı yaadiyetten mi acaba??
Şurda 75e ne kaldısildim seni defterden
sensin o
senden zayıfım yani hala
Çok geçmiş olsun EsraSağol canim hastalıklar bizi bırakıp gidemedi
Fıtığı olana sadece yürüyüş ve yüzmeye izin var. Yürüyüş birebirdir fıtığa eşimde de vardı doktor ikisine izin vermişti sadececuma öğlen yersin canom üzülme
birgün herkes karataycı olacak
laf oyunları yapma bana yaspor yap.. sporsuz gün geçirmezsen yeter zaten abartı spor yap demedim sana ben
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canimHiçbir şey yapamadım henüz bulamadım kuzum
Kuzu hurmayı dene bende çok işe yaradıYa esti ekmek öyle ekmek şöyle denince bı daha deneyim dedim denedigime pişman oldum hala tam gitmedi kabızlık yani
Balığa mi dalmaya mi ne gidiyormuş ya yine gider@aeben de de iş yok,tamam gelin demedi,online ama duymamazlıktan geldi,istemiyor ,sevmiyor bizi
Lisaya olmaz,Kazenden korkarım ben
Tebrikler .O zaman canım. BasaRilar
anaaaa lunya bunu begendii inanmiiimSabah güzel
Akşam güzel
Su guzel
Spor güzel
Nevroşum zaten en güzel
Ohhh ohhh maşallah , gel senide öpemsu spor misss misss
Öncelikle dün geceki ek patates için al sana sopa
Sabah niye yok
Sabah yok
İçli köfte var
Tavuk+ciğer+içli köfte = 3 çeşit et bir arada...
Ekmeğin nasıl olduğunu hiç belrtmiyorsun
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Su az onun dışında güzel menü
Bursa yok mu
Adana nedir bacım açık ol açık
Yavrum al sana bıçak
Beni şeker, tansiyon hastası yapıp öldürme, direkt bıçakla öldür
evet beybisi. koşu bandında saat 8 km ile yükselip ortalama 4-5 km arasında tempolu yürüdüm.40 dk hiit mi
Melek gibiyim değil mianaaaa lunya bunu begendii inanmiiim
Sen benim Bursa ma nasıl laf edersinGel ablam gel adana kebaba gel bundan iyisini bulamazsın ne bursası
Aynen Benim de öyle olıyo maalesefDiyetten olabilir maalesef, direncin düşünce çıkıyor..
Bende de sağında, solunda ve ucunda olmak üzere 3 tane vardı geçen hafta, vitamin kullandım şimdi sadece sağ tarafta var bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?