Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@yumurtalikofte profil foton da oğlanın resmiymiş. Demez ki hiç kızlarımı koyayım
Ben kızın anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesime geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Sus bakiim ,ilerde oğlu bakacak OnaAnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@yumurtalikofte profil foton da oğlanın resmiymiş. Demez ki hiç kızlarımı koyayım
Hee bakar kesin bakar biz kimiz ki zatenSus bakiim ,ilerde oğlu bakacak Ona
Miusum yemesm aç kalırdım. Yani. Ev ortamı aynı olmuo . Aus à da anlatrdim ben kendime özel yemek yapamiom . Misal bugün kabak yapcam ama k.v k.baba da yicek.kuzum etkilesin etkilemesin yine de çarş perş karbonhidrat yeme diyince yememeye değmez mi yahu
Ne güzel geldi sabah sabah bonusss
Whiteblacklife
Ne iş kara vaytım bu şarkının sözlerinde aklıma gelmeler?
O kesin zaten de ,kendini intihar edebilirsin zaten ,başkasını öldürsen cinayet olurEğer anam da benden çok miuyu öperse 10 yumurta ve bir sürü ton balığıyla omlet yer kendimi intihar ederim
bana bayılacakEğer anam da benden çok miuyu öperse 10 yumurta ve bir sürü ton balığıyla omlet yer kendimi intihar ederim
Miusum yemesm aç kalırdım. Yani. Ev ortamı aynı olmuo . Aus à da anlatrdim ben kendime özel yemek yapamiom . Misal bugün kabak yapcam ama k.v k.baba da yicek.
Geçen gün k.baba laf etmiş gelin hep sebze yapio yememm ben Die. Ben de bişi bulamayınca onu yaptım . Bari perşembe ye denk gelmesin dedim. Kendimce aslında seni dinliyorum.
Sormadan löp löp yiyonuzzzKızma kaptanım.. sana sormadan bişi yapar mıyız
TamamHer ihtimal çantamıza biz kahve alalım ,yolculuk yapınca canımız birşeyler ister
teşekkür ederim deynepBen yarım tablet kullanıyorum ,elde yıkayınca da var diyorlar o risk
Ben seni düşünmüştüm yorulmana kıyamadım
Kızz hayriş senin öğrenci di evindeki resmini ver onu koysun ana pp ye nolurrrrAnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@malipina kuzucum dün akşam giremedim yoğundum
@Floweroflife kedis nasıl kuzum
@Bonus annenin iyi olmasına çok sevindim
Whiteblacklife wayt kuzum gelmiş
@MiuLego miuya öpücük yok güvercin öpsün onu
Kızz hayriş senin öğrenci di evindeki resmini ver onu koysun ana pp ye nolurrrr
Canım ne yaptın ev durumunu
Tamam, olmadı Lisa yenge gideriz. Bizi iyi ağırlamazsa sitede yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?