diziyi mi kaçırdın hangi diziİp atlarken dizim gitti, bir daha da atlamadim
açılmış mııııııııııııı@Bonus bugün öğleden sonra sana bi morti geliyor özel getirtiyorum ithal bu gacı
Önümüzdeki hafta birbirinize sıkı sıkı sarılın olar mı?
Kilolarınız yakın sorunlarınız yakın birbirinize çok iyi geleceksiniz. Anam yüksek kiloda diye çekiniyor biraz... Ona en çok desteği senden rica etsem ayıb etmiş olur muyum
Hesabı aktif edilmiş. Sabah test ettim açıldı...
Lafı eveleyip geveler,okula gideceğim ama ,çok yoğunum ama ,evde normalde hiç durmam ama ,bugün başka planlarım var ama
Ben ne yaparım ,ben de seninle geleyim 1 hafta beraber gezeriz derim ,yatılı geldik sanar korkarNevreste
Kızma kaptanım.. sana sormadan bişi yapar mıyız
KIZIYORUM AMA ÇOK. Bilinçli insanlarsınız onca kilo verdiniz yahu şimdi kalori hesabı nereden çıktı ya .. sağlıklı beslenmeye bu kadar alışmış insanlar olarak kalori sayımı ile koruma yapacaksınanız BEN YOKUM. Destek de olmam asla
oy canım teşekkürler
Kızma kaptanım.. sana sormadan bişi yapar mıyız
@Bonus bugün öğleden sonra sana bi morti geliyor özel getirtiyorum ithal bu gacı
Önümüzdeki hafta birbirinize sıkı sıkı sarılın olar mı?
Kilolarınız yakın sorunlarınız yakın birbirinize çok iyi geleceksiniz. Anam yüksek kiloda diye çekiniyor biraz... Ona en çok desteği senden rica etsem ayıb etmiş olur muyum
Hesabı aktif edilmiş. Sabah test ettim açıldı...
hunili olmak kolay değil dostum
sence o ot yemeyi mi kastetti
Kız zıplarken göğsüm bi hoş göründü sabah gözüme. Ona daldım 3000 olmuş. En son nefesim ağzım burnum ve diğer her yerimden çıkıyorduaçılmış mıııııııııııııadı neydi annenin?
Her ihtimal çantamıza biz kahve alalım ,yolculuk yapınca canımız birşeyler isterKahvede vermez bize o zaman
Yok kız sayar mıyım.. hem ben uğraşamam öle şeylerle.. merak ettimdiEki Görüntüle 2130153 saymayın kalori falan
Biri deynepi alabilir mi şuradan çok reca ediyorum alın bu hatunu burdan
Bonusa yüksek kilodasın çekinmen mi lazım diyorsun yani
Anamla aynı kilodasın bu yaşta mı diyorsun
Bonusa yüksek kilodasın çekinmen mi lazım diyorsun yani
Anamla aynı kilodasın bu yaşta mı diyorsun
sapık.Kız zıplarken göğsüm bi hoş göründü sabah gözüme. Ona daldım 3000 olmuş. En son nefesim ağzım burnum ve diğer her yerimden çıkıyordu
Ot yemeyi kastetmediyse de yiyecek. Ye berna ot ye otlan
Hee açıldı hesabıı ismi yumurtalikofte
Anamın kadınlar kulübü yorumu:
İğde: Anne kız senin hesap aktif edilmiş bugün gel haftasonunu bekleme
Ana: Eksiğimiz arvatlar kulübüydü. Oraya da gelağ bakağ
Herkese günaydınlar efenim
Halam gelmiş. Umarım yarına biraz da olsa ödemler gider
etme merak boşverYok kız sayar mıyım.. hem ben uğraşamam öle şeylerle.. merak ettimdi
Biri deynepi alabilir mi şuradan çok reca ediyorum alın bu hatunu burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?