Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maalesef
Herkes işi düşünce senden iyisi yok ,aramalar hatır sormalar,işi bitince unutuyorlar
Şaka bir yana bazıları gerçekten ikrama geliyor,bakıyor ki hizmet fazla sık geliyorlar...
Cidden öyle arkadaşım yok canım
Ben öyle herkesle hemen samimi olmam.Başta çok soğuk olduğumu söylerler aslında ben tartıp ölçme faslında olurum.O yüzden ilişkilerim seviyeli ve herkesi hayatıma sokmam

27 mart menüsü :

Kahvaltı (9:00) : 5 kaşık nesfit, yarım bardak süt, 1 kivi

Öğlen (14:00) : Yumurtalı mantar sote, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, 1 dilim çok tahıllı ekmek

Su: 3 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş, 50 dk eliptik

28 mart menüsü :

Kahvaltı (9:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, biber, 3 zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek

Öğlen (14:00) : Vicdan çorbası

Akşam (19:00) : Vicdan çorbası

Su: 3 litre
Spor : 30 dk tempolu yürüyüş, 40 dk eliptik

@Lunya sen beğenmezsinde yine de yazıyım miuya atmıştım özelden.
Nesfit kilo verdirdi hem de

Aha da kilo verme şeysi bitti. Bugün de sabitti tartı. Gene menü verecem fekat accık esnek olacak

Haber edeydin çıkışa gelirdik ,hoşgeldin
Ben de nazara gelmiş olabilirim Eflal,yiyor yiyor almıyor dediler,sabah kıyafetle 65.9 çıktım ,üzerimde çok birşey de yoktu

Topukla eflal

Rondo aldim sonunda kendime hurmali tatli yapcammm canim cok tatli istiyo bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…