Cidden öyle arkadaşım yok canımMaalesef
Herkes işi düşünce senden iyisi yok ,aramalar hatır sormalar,işi bitince unutuyorlar
Şaka bir yana bazıları gerçekten ikrama geliyor,bakıyor ki hizmet fazla sık geliyorlar...
Ben tecrübe edindim artık ,biz istiyoruz ki en iyi şekilde ağırlayalım ama insan kullanıldığını hissedince bırakıyor .Var var oyleleri çok
Arkadaştan ziyade akraba ,yakın köylü falanCidden öyle arkadaşım yok canım
Ben öyle herkesle hemen samimi olmam.Başta çok soğuk olduğumu söylerler aslında ben tartıp ölçme faslında olurum.O yüzden ilişkilerim seviyeli ve herkesi hayatıma sokmam
16 yıldır gurbetteyim oda yokArkadaştan ziyade akraba ,yakın köylü falan
Karbonat ile ağzını sık sık carkala tatlım
Olmamış olmamış olmamış olmamış derdirtmedin hiç, içimde kaldı ayol
Yine güzel
Yine mütüüşş
Yine hanikaaa
Olmamış gülüm olmamış bu nesanki 500 Gr fazla var acuukkk iyi beslen
Yarin aksam koye gidecez unutmasam da ipimi gotursem bari haftasonu atlarim.burda atlayamiyom valla oglum kosarken dusunce bile bina zangirdiyo.ben atlasam kesin deprem ur.7.kattan asagi milleti toplaya toplaya inerim
Haber edeydin çıkışa gelirdik ,hoşgeldinSelam gençlik
Mapustan çıktım evelallah
Diyet spor devam. Malum cuma cozutmaya başladığım için bugünden menümü belirliycem.
İki gün nesfit sonucu 1 kilo gitmişti dün vicdan çorbası yaptım 1 kilo artı çıktım sabah tekrarşaka gibi. Vücut manyadı, başlıycam senin detoksuna kıtlığa giriyim de gör demişte olabilir
Birde nazara gelmiş olabilirim, dün whatsap durumdan ig den neleri yemeyip neleri yediğimi paylaştım, mesaj atan atana nasıl dayanıyorsun diyeyok arada bozuyorum artık dedim
Offf şaka maka gıcık oldum artı 1 ne ya
Sonraaa dün burdan zikzak diyetini okudum hemen baktım hemen ona karar verdimben seviyorum kalori hesabını da miu sevmiy ondan yapmıyordum
Topukla eflalAllah Allah.. öyle mi? kalori sayımı ile koruma mı yapıcan sennerden çıktı bu acaba
kalori sayımı diye bir şey yoktur yokdelirtmeyin beni yaaa.. korumanın mantığı basittir dengeleyeceksin bitti gitti işte.. kalori sayımı saçmalık baştan sona duymayım bir daha berna
Kesin nazar yemekten değil aslaHaber edeydin çıkışa gelirdik ,hoşgeldin
Ben de nazara gelmiş olabilirim Eflal,yiyor yiyor almıyor dediler,sabah kıyafetle 65.9 çıktım ,üzerimde çok birşey de yoktu
Tam iyisini yapıyorsun canimCidden öyle arkadaşım yok canım
Ben öyle herkesle hemen samimi olmam.Başta çok soğuk olduğumu söylerler aslında ben tartıp ölçme faslında olurum.O yüzden ilişkilerim seviyeli ve herkesi hayatıma sokmam
Ama bak ben harbi dört gündür temizim
Bende başta gözüme girmedi mi girmez herkesi kendim gibi biliyomZaman ve tecrübe diyelim
İnsan bazen yanılabiliyor...Bende başta gözüme girmedi mi girmez herkesi kendim gibi biliyom
Yok yahu kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunYazı rengini neden kırmızı ,regl mi oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?