Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Immmm çorba

aaaaaaaaa bayıldığım kabak ile süper bir tarif perşembe akşamı da ne biçim yakışır ama tuzsuz olursa

ellerine sağlık tefom tarif çok iyi

Kız çok güzel paylaşımlar yapıyorsun heee
dimi ama.. her hafta görevi tefoya veriyim diyorum çok iyi yapıyor

eşine geçmiş olsun hande.. yarın tartı var hazırım ben senden bol eksiler görmeye sen de hazır mısın

Bugün bi hoca bana başka bi hocanın arkadam laf ini gtrdi .. hiç bu kadr hoşuma gideceğini tahmin etmezdim.
Suna bak demiş 2. Çocuk doğumdan sonra tığ gbi olmuş demiş daha da bizi strese sokar yok yemem yok diyet bilmem ne Die. Fazlasi yok da bizi sinirledrmek için yapıo demiş.
Tobeee yaa. Verdgi boregi kekı yesem mutlu olacaktı. yüz versm ağzıma sokar o çikolatayi.
Ne dusunursé dusunsunler. Şurda hedefe An itibariyle , 2 bilemedim 3 Kilo kaldı @matematik61 senlen koruma yaparız. Seni takipteyim . Yasadgn süreç hoşuma gidio benzer şeyler .

Çok güzel teselli vermişsin
Eşine de ki bu hastalığın şifası sivas kangal balıklı kaplıca da , artık oraya yerleşmemiz lazım kocacım

Yazı rengini neden kırmızı ,regl mi oldun ?

Kuzm be hangi gün oldgnu hatırlamıyorum ama sen bi gunumden 80 puan dusermisn
Cunki 500 ip atlarm yazmıştım 100unu atladm 400u kaldi unuttum
Hakka gecmesin

nehirnil111 bugunki sporm
oy dürüst meleğim benimmm
İgdedalinin annesi teyzenin nicki neydi, şikayet edelim az yiyor diyelim de accuk kilo aldırsın, Tontiş deriz
yumurtalikofte kendisi.. fikir çok hoşuma gitti heeee

Tamam kuzm
nehirnil111
Bu gune sadece 3 mil leslie yaz kuzm
135 puan

Yarin aksam koye gidecez unutmasam da ipimi gotursem bari haftasonu atlarim.burda atlayamiyom valla oglum kosarken dusunce bile bina zangirdiyo.ben atlasam kesin deprem ur.7.kattan asagi milleti toplaya toplaya inerim
sen zayıfsın artık Berna kendini hala şişko sanma annem

eflallllllzigzag falan yok dedim ya dellendirmeyin beni

tamam ben biraz korkutayım
hergün sivasa balıklara kendini yedirmen gerekmiş diyeyim(tövbe ne biçim bi laf oldu)

oraya taşınalım diyeyim
körün attığı taş bulur belkide gideriz demi kız
Olur mu olur hande hiç belli olmaz bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…