- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.020
- 598
Ben de iyiyim , kahvaltı yaptım şimdiİyiyim canım çok şükürSen nasılsın
Hayırdır diyete mi başladınBen de iyiyim , kahvaltı yaptım şimdi
Diyet kahvaltısı
Evet , ekmeği kestimHayırdır diyete mi başladın
Kaç gr fazlan varEvet , ekmeği kestim
Bir de abur cuburu
Bende olmuycam niyetim yok, yav meyvesiz bir hayat bizim evde büyük eksiklik , ve de ekmeksiz kahvaltıBen karatayci olmam, o ne çirkin şey öyle. Yaz geliyor menulerimdeki meyveleri karataya ithaf edeceğim
2,5 kiloKaç gr fazlan var
Yaaa berna istesede yiyemez artık o kadar ben onun cozutacağına hiç ihtimal vermiyorumsence o ot yemeyi mi kastetti
Kuzum hoşgeldin özlettin kendini vallahiPazartesi : 60 dk tempolu yürüyüş / 150
Salı : 40 dk tempolu yürüyüş, 50 dk eliptik / 300
Çarşamba : 30 dk tempolu yürüyüş, 40 dk eliptik / 235
nehirnil111
Aşkolsun ya nasıl böyle düşünürsn . ben seni üzmek istemem. .çarşamba ödem kalmio cuma ya ben de Die. izin verdin sandım lakin herkesin bünyesi bir değil. Perşembe dikkat ediom sayendehep tersine gidiyorsun.. çarşamba perşembe karbon yok ödem yapacak şeyler yok diyorum bağıra bağıra.. inadına mı yapıyorsun senartık beni kızdırmak için yapıyosun üzmek için yapıyosun diye düşünüyorum ben
Hoş buldum canım sağolKuzum hoşgeldin özlettin kendini vallahiSporlar olduğunu biliyordum kesin vardır dedim iyi yapmışsın harikasın yine Nasılsın
Oyyyy bugün mü geliyor, okudum sizi hep çok keyif aldım. Eminim annenle de çok keyif alıcaz@Bonus bugün öğleden sonra sana bi morti geliyor özel getirtiyorum ithal bu gacı
Önümüzdeki hafta birbirinize sıkı sıkı sarılın olar mı?
Kilolarınız yakın sorunlarınız yakın birbirinize çok iyi geleceksiniz. Anam yüksek kiloda diye çekiniyor biraz... Ona en çok desteği senden rica etsem ayıb etmiş olur muyum
Hesabı aktif edilmiş. Sabah test ettim açıldı...
Ahahha korku nelere kadirHoş buldum canım sağol
Her gün yapıcam diye söz verdim ya , dediğinden beri tutuyorum sözümü yoksa esraaa beni furur diliyleEsra_4378
İyiyim çok şükür canım. Bebek arabası ile yokuş çıka çıka baldır ve kollarım pert oldukaslarım şişmiş olabilir. Artı çıktık bu sabah
Sen nasılsın
Kızzz göğüsler nasıl hoşuna gitti anlatsanaKız zıplarken göğsüm bi hoş göründü sabah gözüme. Ona daldım 3000 olmuş. En son nefesim ağzım burnum ve diğer her yerimden çıkıyordu
Ot yemeyi kastetmediyse de yiyecek. Ye berna ot ye otlan
Hee açıldı hesabıı ismi yumurtalikofte
Anamın kadınlar kulübü yorumu:
İğde: Anne kız senin hesap aktif edilmiş bugün gel haftasonunu bekleme
Ana: Eksiğimiz arvatlar kulübüydü. Oraya da gelağ bakağ
Tememdirrr. Peerşembe bugunnnngayet güzel veroo sen bu işi biliyosun zaten
birde çarşamba perşembe sebze yoğurt salata ağırlıklı beslenirsen daha güzel olur
Ben de öyle dusunuyorum inşallah dusunmekle kalmamYaaa berna istesede yiyemez artık o kadar ben onun cozutacağına hiç ihtimal vermiyorummatematik61 dimi Berna
Kendime kefil olmam ona olurum derece
Canım kesinlikle bende senin bunu başardığına inanıyorumBen de öyle dusunuyorum inşallah dusunmekle kalmamkiz haftasonu tb undan 2 kucuk krep yedim ekstra kahvaltida o bile rahatsiz etti aksama kadar.midem kuculmus.
mesela cantamda 2 paket cisla geziyorum kac gündür @MiuLego gördü. Korumadyim sonucta istesem telafi etmek sartiyla yerim ama kafamdaki dusunce su : cok cok istemedikce sirf anlik keyif icin niye kalori alayim ki..
Mesela hep anlattigim sey ben diyetin ilk zamanlari disari cikmak istemiyodum hic.aksamlari fln esimle.bogaza gidip cayin kahvenin yaninda tatli yiyemicem ne isim var o zaman diyodum.Ama bu dusuncem cok net degisti artik.Ben bundan sonra aksam 8den sonra bisey yemem yersem de en fazla bi avuc tuzsuz cekirdek ya da misafirlikte fln belki bi meyve..buna alistim. Hani diyolar ya beslenme alışkanlığını değiştirmek diye.Onu basardigima inaniyorum.Korumayi da becerebilirim.kendime guveniyorum.
Kızz hayriş senin öğrenci di evindeki resmini ver onu koysun ana pp ye nolurrrr
Yiyemiyom zaten midem kuculmus :)
heee dimi amaŞurda 75e ne kaldı
menüden banane ki ona lunya bakıyorBugünün menüsü belli aklımdayken yazayım da akşam bu yorgunlukla sızar kalırım kesin...
Kahvaltı(07:00)
Lorlu salata
1 haşlanmış yumurta
Öğlen(12:30)
brokoli salatası
közlenmiş patlıcan-biber
yoğurt
Akşam(17:00 gibi)
tavuk köfte(5 )
Salata
ayran
Su: 3 olur bugün şimdiden 2 lt tamam
Spor:
3000 ip : 600
30 dk bölgesel: 90
30 dk yürüyüş: 75
nehirnil111
@MiuLego
@Lunya
@hepfit @Storm-
@Melegiimm22
heee tamam ben de hiit cardio yaptın sandım videodan.. bugün de var demi sporevet beybisi. koşu bandında saat 8 km ile yükselip ortalama 4-5 km arasında tempolu yürüdüm.
daha da zorlardım ama çok zorlayınca hemen bogazım şişiyor. böyle mutedil gidiyorum şimdilik.
melek canım bugün sadece 2 mil leslie yap hatta onu 3 mil yap ama ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?