Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş birikmiş sabahtan beri hayret iki gündür fazla geçmiş yapmıyordum, banımın bitmesini mi beklediniz

Okuya okuya geliyorum.

Yemek bir pişseydi çok acıktım

Aşkolsun ya nasıl böyle düşünürsn . ben seni üzmek istemem. .çarşamba ödem kalmio cuma ya ben de Die. izin verdin sandım lakin herkesin bünyesi bir değil. Perşembe dikkat ediom sayende
. Bi da lütfen bana git takımdan deme . Gercekten zorumà gdio. .Cok uzuluyorum. eminim sen dé seni dinlemedgimi dusunddgnde bu kadr etkilenip üzülüyorsundr. Yapmayalım bunu birbirimize düşmanı sevindirmeyelim.. Kilo verilir alinir da gönüller alinmaz. Sev beni mius. Boşver . Biz yeri gelio tembel kurallara uymayan öğrencilerimizi de çok seviyoruz. Onlar da biZi çok sevio çünkü karşılıklı emek veriyorz. Benim başka takımda listede olmam bazılarını mutlu eder ama onca emek boşa gider. Ve bilirim ki kaptanlar bugünler içindr. Hata kusur neyse orta yolu bulursun . Benden bukadar kolay vazgecmen çok uzuyor beni.
Ben gene elimden geleni yapıyorm . Hergün etipuf ve aburcubur yiyip Kilo verdigm o koruyucu bağlı takimim beni birkMaz. O günler im geride kaldı . Ben asla ağzıma sokmadim.o tarz paketli.Hep kabul ettim cis olduklarini. Hiç savunmam .
Geçen haftada söyledim. Bilsem yapmam . Bazı şeyleri . Bazıları nida yapiyrşam ya elimde değildir.ya da iradem nefsim é yenilmsiimdir . Hepimiz bi aileyiz. Kotu ve düzgün olmayanı duzeltrirz . Misal sağolşun begum75 beni spor listesine yazarak 0 da olsa puanlayarak her fırsatta gözüme soktu . Ben 3 hafta dilimde tüy bitti şartları çok zorladim da. Artık eşimle bişiklet biniyorum aksatmadan .. vb. Örnekler ..
Emekleriniz çok .beni anladginizj düşünüyorm.
Öyle anlattım işte ...

Kuzum hoşgeldin özlettin kendini vallahi Sporlar olduğunu biliyordum kesin vardır dedim iyi yapmışsın harikasın yine Nasılsın
Hoş buldum canım sağol
Her gün yapıcam diye söz verdim ya , dediğinden beri tutuyorum sözümü yoksa esraaa beni furur diliyle Esra_4378

İyiyim çok şükür canım. Bebek arabası ile yokuş çıka çıka baldır ve kollarım pert oldu kaslarım şişmiş olabilir. Artı çıktık bu sabah

Sen nasılsın

Oyyyy bugün mü geliyor, okudum sizi hep çok keyif aldım. Eminim annenle de çok keyif alıcaz

Ahahha korku nelere kadir Kasları zorlamışsındır ondan şişmiştir canım dinlen yarına bir şeyin kalmaz inşallah

Bende iyiyim çok şükür aynı bizde değişen bir şey yok

Kızzz göğüsler nasıl hoşuna gitti anlatsana demek ki füze olsa 10 bin atlıycan

gayet güzel veroo sen bu işi biliyosun zaten
birde çarşamba perşembe sebze yoğurt salata ağırlıklı beslenirsen daha güzel olur
Tememdirrr. Peerşembe bugunnnn
Su K. Fasulye muhabbetiné eşimle tartstm kız. K.baba kadar. Vlde ile küsmüş sabah hazırladıgi kahvaltıya oturmams bana sen ona bişiler hazırla dedi.ben okuldan gelmsm iki yavrum bana yapışmsken. ben de karisi hazirlasn dedim aksam lari zaten onlara göre hazırlıyorum kendime göre değil öğle ni de mi ben düşünüyorm dedim.. ammaaan kocam bana cemkirdi yapmasaydin yapma madem bilmem ne. K.vlde de oruç muş iftar menusu nasıl bilirsin. Çorba pilav yemek .. eşime dedim ben kendime kabak yogurtlicam . miu sevinsin bunlar üzülsun.. oy nerde ben de o vurdum duymazlik .
Aksama ne psirem ben ya.

Yaaa berna istesede yiyemez artık o kadar ben onun cozutacağına hiç ihtimal vermiyorum matematik61 dimi Berna

Kendime kefil olmam ona olurum derece
Ben de öyle dusunuyorum inşallah dusunmekle kalmam kiz haftasonu tb undan 2 kucuk krep yedim ekstra kahvaltida o bile rahatsiz etti aksama kadar.midem kuculmus.
mesela cantamda 2 paket cisla geziyorum kac gündür @MiuLego gördü. Korumadyim sonucta istesem telafi etmek sartiyla yerim ama kafamdaki dusunce su : cok cok istemedikce sirf anlik keyif icin niye kalori alayim ki..
Mesela hep anlattigim sey ben diyetin ilk zamanlari disari cikmak istemiyodum hic.aksamlari fln esimle.bogaza gidip cayin kahvenin yaninda tatli yiyemicem ne isim var o zaman diyodum.Ama bu dusuncem cok net degisti artik.Ben bundan sonra aksam 8den sonra bisey yemem yersem de en fazla bi avuc tuzsuz cekirdek ya da misafirlikte fln belki bi meyve..buna alistim. Hani diyolar ya beslenme alışkanlığını değiştirmek diye.Onu basardigima inaniyorum.Korumayi da becerebilirim.kendime guveniyorum.

Canım kesinlikle bende senin bunu başardığına inanıyorum

Yiyemiyom zaten midem kuculmus :)

Şurda 75e ne kaldı
heee dimi ama
menüden banane ki ona lunya bakıyor

sporrrrrrrrrrrrrrr
evet beybisi. koşu bandında saat 8 km ile yükselip ortalama 4-5 km arasında tempolu yürüdüm.
daha da zorlardım ama çok zorlayınca hemen bogazım şişiyor. böyle mutedil gidiyorum şimdilik.
heee tamam ben de hiit cardio yaptın sandım videodan.. bugün de var demi spor
melek canım bugün sadece 2 mil leslie yap hatta onu 3 mil yap ama ip atlama

ip ödem yapar bugün perşembe hafif spor lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…