Yürü be akıllı kadınsın demiş miydimBende olmuycam niyetim yok, yav meyvesiz bir hayat bizim evde büyük eksiklik , ve de ekmeksiz kahvaltı
62.2 gorud kaptanikimEki Görüntüle 2130249
ne o brokoli mi getirdin bize karnabahar mı getirdin olaaaar
fark ettim
anlamadım la..
ay çok kolay gelsin sıcak çaylar iç de boğazın acımasın
sen bu sabah tartıda hangi rakamı gördün vero?
Yarına -500 daha gönderirsen sarılalım mı62.2 gorud kaptanikim
ay bende duramıyorumGiderim duramam , dünyayı ben kurtaracam
Yok dememişdinYürü be akıllı kadınsın demiş miydim
Biktim bu karatay muhabbetinden, meyvesiz yaşanır mı? Yaz geliyor karpuz benim öğünüm
Kırk yılın başı 8 5 iş bulmuşum bırakır mıyım beenerdesin yamalipina özlüyorum hep öf ya istifat et !
Gerçekten mi kızhımmmm lafmı soktun
az yüzdemi dedin
alttan alttan tatlı dilli iğnemi batırdın
hımmmm yarına küçük dilini tut bebeeeeeem yutma sonra
Oyyy çok geçmiş olsun canım size. Öksürük için kuru soğanı doğra içine iki üç kaşık bal koy, kavanozda beklet ertesi gün süz şurup gibi içir.Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kiz hafta sonu usuttu kombi bozulunca uzerine tuz biber oldu daha cok hastalandi atesi var öksürüyor gazında var malum soguk ev uyuamıyor ins. Artık iyilessin biran önce kombici geldi yaptı sonra yine kreşe gittim birsürü pasta börek vardı klasik oyy oyy
Hosgeldin canim ve sözünde durup sporlarını yaptığım icinYok dememişdinhiii karpuz benim oğlanlar karpuz canavarı, gerçi onların sevmediği meyve çok az
Daha 9 aylık canim bal yasak ben sana yaziyordum sende bana yaziyormussunOyyy çok geçmiş olsun canım size. Osuruk için kuru soğanı doğra üşüme ili üç kaşık bal koy, kavanozda beklet ertesi gün süz şurup gibi içir.
Hünnap mi kuzucum, ben çok severimMenü
Perşembe perişanlıktan menüsü (şakkkaaaa mis gibi menü)
Sabah 09.30
2 kayısı
6 adet garip bir meyve, mandalinanın miniminnak olanı ve kabuklu yeniyor adımı hatırlayamadım
1 kaşık zeytinyağı
Bol su
Öğlen 12.30
Yarım domates
2 sucuklu yumurta
3 dilim peynir
9 zeytin
3 halka pancar turşusu
Ara(16.30-17.00)
1 armut
3 ceviz
1 bardak badem sütü
Akşam(20.00-20.30)
Fırında etten 2 dilim
zeytinyağlı karnabahar
(Sıkıntı yok sabah baktım ödem yapmamış bana)
Spor yürüyüş
Su bol
@Lunya @MiuLegohepfit @Nevreste
Aaa bende büyük olan sandım. Keçi boynuzu pekmezi terayağ yap o zamanDaha 9 aylık canim bal yasak ben sana yaziyordum sende bana yaziyormussun
o eski halimdennnnnnnnnnnn eser yok şimdiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
acıkırsın kuzucum..
ceviz süt, ya da yoğurt meyve iyi olabilir sanki
Ayyy kendi mesajıma yarıldım gülmekten. Öksürük yazacağıma osuruk yazmışım
Zaten o sıkıntısı da vardiAyyy kendi mesajıma yarıldım gülmekten. Öksürük yazacağıma osuruk yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?