- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ana hiç bele düşünmemiştimKız etkilemiş ki! Cuma dan pazartesiye -500 pazartesinden perşembeye-200hala etkilemiyor diyorsun vorones
Hadi ben kaçar.. sizinle 2 dl muhabbet bile iyi geldimezuniyete son 1 kala tabi ki yemezsin canımın içisi
Yapacan bunu bana kurtuluşun yokKafam karışık olunca ben
Öyle olmasa mezun olan herkes tekrardan kilo alıp gelir mi?Demesene öyle
Sen misin şişko ay cok güldürdün beniEki Görüntüle 2130248 şişko miu nunu perşembe resmi
Ya tabi millet lafı soksun soksun , açık açık yazma cesareti göstermesin, eflal uslu dursundaha mapustan yeni çıktın az uslu dur
Kız seni yeğrim ha
ne o brokoli mi getirdin bize karnabahar mı getirdin olaaaar
fark ettimdaldım dümdük
anlamadım la..Kız etkilemiş ki! Cuma dan pazartesiye -500 pazartesinden perşembeye-200hala etkilemiyor diyorsun vorones
ay çok kolay gelsin sıcak çaylar iç de boğazın acımasınkız 5 yaş grubu 20 çocuk .. hoca da dişini çektirmiş bağıramıyo.. iş başa düştü
Ana hiç bele düşünmemiştim
Aynen canımİnsan bazen yanılabiliyor...
Neyi kızYapacan bunu bana kurtuluşun yok
Bende böyle olurdum ama düğünümüz var aaaa dostlarEki Görüntüle 2130248 şişko miu nunu perşembe resmi
Hadi ben kaçar.. sizinle 2 dl muhabbet bile iyi geldi
o eski halimdennnnnnnnnnnn eser yok şimdiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğSen misin şişko ay cok güldürdün beni
Ya tabi millet lafı soksun soksun , açık açık yazma cesareti göstermesin, eflal uslu dursuntepem daha tam atmadı, atınca öyle laf sokmaycam dalıcam
1 kase yogurt çorbbası
taze fasulye
salata yedim acıktım ama sebze oldugu için
teşekkürler sporumu hiç aksatmamaya çalışıyorum:)Sabah güzel
Akşam güzel
Su guzel
Spor güzel
Nevroşum zaten en güzel
Ohhh ohhh maşallah , gel senide öpemsu spor misss misss
Öncelikle dün geceki ek patates için al sana sopa
Sabah niye yok
Sabah yok
İçli köfte var
Tavuk+ciğer+içli köfte = 3 çeşit et bir arada...
Ekmeğin nasıl olduğunu hiç belrtmiyorsun
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Su az onun dışında güzel menü
Bursa yok mu
Adana nedir bacım açık ol açık
Yavrum al sana bıçak
Beni şeker, tansiyon hastası yapıp öldürme, direkt bıçakla öldür
Vero dalga mi geciyon? Iki çeşit yap, benim yaptığımı kocam yemiyor aynı evde! Yoğurtlu semizotu yaptım kendime bugün, ona içli köfte yaptım yanında salata olarak yiyecek O, diyeti sen yapıyorsun evdekiler neden yemek zorunda bunu anlamıyorum??? Bi ana yemek yap onlar yesin, yanına pilav makarna yerine zyt.sebze yap yoğurtla sen ye?Miusum yemesm aç kalırdım. Yani. Ev ortamı aynı olmuo . Aus à da anlatrdim ben kendime özel yemek yapamiom . Misal bugün kabak yapcam ama k.v k.baba da yicek.
Geçen gün k.baba laf etmiş gelin hep sebze yapio yememm ben Die. Ben de bişi bulamayınca onu yaptım . Bari perşembe ye denk gelmesin dedim. Kendimce aslında seni dinliyorum.
Bende böyle olurdum ama düğünümüz var aaaa dostlar
Eki Görüntüle 2130250
Bu arada kaptanım sen şişko denilmesine kızıyordun şimdi kendin söylüyorsunkıyamam ya annen gittikten sonra bir anda o ödemler gidecek merak etme
onu ben de anlamadımNeyi kız
Resim gelmedi mi sana kuymak resmi ?Neyi kız
Resim atman şart oldu
o eski halimdennnnnnnnnnnn eser yok şimdiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
acıkırsın kuzucum..
ceviz süt, ya da yoğurt meyve iyi olabilir sanki
Kuymak diyor herhaldeonu ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?