- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Gelmedi ama anladımResim gelmedi mi sana kuymak resmi ?
Resim atman şart oldu
evdekiler sıkıntılı tiplermiş kuzucum.. anlattı azcık..Vero dalga mi geciyon? Iki çeşit yap, benim yaptığımı kocam yemiyor aynı evde! Yoğurtlu semizotu yaptım kendime bugün, ona içli köfte yaptım yanında salata olarak yiyecek O, diyeti sen yapıyorsun evdekiler neden yemek zorunda bunu anlamıyorum??? Bi ana yemek yap onlar yesin, yanına pilav makarna yerine zyt.sebze yap yoğurtla sen ye?
Kuymak diyor herhalde
Seni çakal seniiiiGelmedi ama anladım
Ama diyeti bozmuş olursunSeni çakal seniiii
seni kaptanına söylerim bakKuymak yaw Eki Görüntüle 2130251 çok güzel yapıyormuşş isterim dedim
Hayatımda hiç yemedim, kankamın ellerinden de yicem valla söyle bağaanneeeseni kaptanına söylerim bak
Kendini niye yoruyorsun ya huVero dalga mi geciyon? Iki çeşit yap, benim yaptığımı kocam yemiyor aynı evde! Yoğurtlu semizotu yaptım kendime bugün, ona içli köfte yaptım yanında salata olarak yiyecek O, diyeti sen yapıyorsun evdekiler neden yemek zorunda bunu anlamıyorum??? Bi ana yemek yap onlar yesin, yanına pilav makarna yerine zyt.sebze yap yoğurtla sen ye?
Hayatımda hiç yemedim, kankamın ellerinden de yicem valla söyle bağaanneee
Koca şeyi tek başıma yiyecek değil, alırım yiyeceğim kadarını ben tabağıma ...Ama diyeti bozmuş olursun
Kulağım vızıldadı sankiiidiyet bitince olur
diyet varken aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
o bi de ekmek banıp yeniliyorKoca şeyi tek başıma yiyecek değil, alırım yiyeceğim kadarını ben tabağıma ...
YApacaksın onu kurtuluşun yok
Çok ah aldı ondan bencekuzularım canlarım napıyosunuz
yorgunluktan geberiyorum 3 gündür milli eğitim bakanlığı yollarında sürünüyorum
gezici çalışanlar gibi oldum
eşim sedef olmuş bu konuda bilgisi olan var mı?
Doktor çok mu stresli bir yaşantın var dediDemekki oda strese giriyormuş
Amannnn be dedim bişey olmaz bendeki hastalıklar sendekileri döver üzülme boşver hepimiz öleceğiz deyip teselli verdim
Kulağım vızıldadı sankiii
Esmerim biçim biçim ölürem esmer için, alem bana düşmandır esmer sevdiğim için oyyyyo bi de ekmek banıp yeniliyor
ful yağ
oo kaloriye bak
ben de valla. Genel anlamda hepinizin eşlerine düşmanım. erkeklere ölümmmmmmmmmmmmmmmÇok ah aldı ondan bence
Mazlumun ahını almayacaksın
Bisey olmaz alt tarafı cilt hastalığı, gitsin ciddiyete kremleri var.
Hayır kız siz böyle anlatıyorsunuz ya düşman oluyorum eşlerinize
Hoşgeldin guzuuuSelam gençlik
Mapustan çıktım evelallah
Diyet spor devam. Malum cuma cozutmaya başladığım için bugünden menümü belirliycem.
İki gün nesfit sonucu 1 kilo gitmişti dün vicdan çorbası yaptım 1 kilo artı çıktım sabah tekrarşaka gibi. Vücut manyadı, başlıycam senin detoksuna kıtlığa giriyim de gör demişte olabilir
Birde nazara gelmiş olabilirim, dün whatsap durumdan ig den neleri yemeyip neleri yediğimi paylaştım, mesaj atan atana nasıl dayanıyorsun diyeyok arada bozuyorum artık dedim
Offf şaka maka gıcık oldum artı 1 ne ya
Sonraaa dün burdan zikzak diyetini okudum hemen baktım hemen ona karar verdimben seviyorum kalori hesabını da miu sevmiy ondan yapmıyordum
Giderim duramam , dünyayı ben kurtaracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?