????Çıldırıyorum tevo nerden paylaştın o kabak çorbasını. anamın kafası karıştı çıldırıyorum
HosgeldinizMerhaba hosbulduk benben iydeninn anasi
Tabi ki bahane, kendimden örnek vereyim yemek istiyorum yiyorum nokta. Canım sıkılıyor sigara tiryakileri gibi yemek de arıyorum teselliyi.Ne bilim ya biz de güllük gulistanlik değiliz, aha listedeyken kardeşim geldi, ergen çocuk kokusunu içime çeke çeke neler yaptım ona, bahane geliyor bazı şeyler
Adim Emine boyum 157 kilom işte orda düuuur 113Yaaaaaisminiz ne idi. Hitap ederken kolay olsun yarın sabah aç karna tartılıp kilo bildirin emi. Yarın takımcak tartı günümüz
Ne olduBen kendimi nerelere vurayım bilmiyorum ki
Çorbayı görünce geri gidiyor yanlış geldim diye. Zayıflama takımında yemeğin ne işi var diyor
Sen daha dur, anneni bizden bilerek sakladığın ortaya çıkacak diye korkuyonn dimiiiii, bizden kaçmazBen kendimi nerelere vurayım bilmiyorum ki
Benimkiler öyle seviyor ki kışın bile istiyor ama almıyoruz tabi kiAyyy valla yaz=karpuz+kavun
Anam en çok miuyu sevecekmiş deNe oldu
Bende yeni farkettim canım normalde hic yemezdim kabızlık yapar diye ama gerçekten bağırsaklara bire birebirmisKuzum muzu duzenli yersen bagirsaklara cok guzel etkisi var.ben hamilelikte her gun yedim ama hic sıkıntı cekmedim
Aha kumkuat, hayat boyu 1 kere yeme fırsatım oldu sadece. Gerçekten c vitamini deposu afiyet olsun kuzucum iyi gelecektir sana da.Yok canım hünnap değil
Şöyle birşey
Eki Görüntüle 2130271
C vitamini bombası
Dilime iyi gelir umarım
Hadi ya hurmayida denemek lazım o zmn malim bakalım hurmaya ne dicekbende de muz iyi geliyo wcye.hurmayı da yeni keşfettim o da çok iyi geliyo valla.sabahları yiyom bi de akşam beş buçuk gibi yiyom.
Ben seni seviyorum ahu gözlüm üzülmeAnam en çok miuyu sevecekmiş de
Benim ilk geldiğimde de pasooo bebek konuşulurdu, aynurada bana kizardi hiç konusmuyon diye. Ben ne anları bebeken ne konuşamÇorbayı görünce geri gidiyor yanlış geldim diye. Zayıflama takımında yemeğin ne işi var diyor
Tamam canım normal yani karışık site alışırKızlar siteyi tam çözemediğinden alıntıları göremiyor...
Ayy hadi bununla geçmiş olsun, erkek miydi Seninki? Erkeklerde idrar yolu sıkıntısı daha çok oluyormuşKedime katater takılmış, Cumartesi’ye kadar hastanede kalacak, böbrekleri iyiymiş çok şükür
Velevki yakalanmadim sana kuzum yoksa o müthiş yemeklerinle estirirdin takimdaben seni döverek tutardım aslında ama kaçırmışım fırstı konyak
kuzum her zaman söylediğimiz şey: KARBON ACIKTIRIR
ULANNNNNN kıskançlıktan dedikodumu yapa yapa
harikasın ne güzel haber bu :) annem de çok sever osman hocayı
sen ekmeksiz wc ye çıkamıyorsun ama.. ve ekmek seni etkilemiyor neden ekmek kestin ki sen?
Oyy geçmiş olsun canımKedime katater takılmış, Cumartesi’ye kadar hastanede kalacak, böbrekleri iyiymiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?