Kız normal onun kilosunda, ıgdenin annesi yumurtalikoftemerhaba hoşgeldin
ben hande
6 dilim etimek neden
Bilse benden fitler varUzun zamandır bu kadar gülmemiştim.hepfit mesajını beğenmiş. Diyor ki gerçekten hep fit mi geziyor bu kız. hep fitse aranıza almayın onu
Hurma incir kayısı bunlar çok iyi geliyo wcye. Yiyip üstüne su içince çok yarıyo vallaHadi ya hurmayida denemek lazım o zmn malim bakalım hurmaya ne dicek
Düzenledim Lunyam az işin vardı bi menü daha yorumlaIlk menü bildirimi yapayım
sabah 7 30 kahvaltı
3 ince dilim etimek
1 adet küçük domates
1 adet salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
oylen
8 kaşık ıspanak yumurtasız
4 kaşık yoğurt.
Salata
akşamki
salata
patlıcan salatası
yoğurt
3 dilim ekmeketimek ..
35 dakika yürüyüş
şu 2lt yatana kadar3 olur
.bu arada doktorum şok diyetteyum verdi salıya kadar
Misaal benBilse benden fitler var
Aynen kuzucum bunlarda iki ay içinde düğün yapmak isterlerse nolacak alışverişe çıkmadığımız tek bir gün bile yok o eksik bu yok şunu al bunu al nisanın 14de kinamiz var inşallah 15 indede düğün önümüzdeki hafta evi temizlenecek gerçi ben çocukla bişey yapamamda illaki gel diyor . Bişey yapma yanimda ol diyor artık hayırlısıyla bi evlensede telaseler bitse kuzum. Inan kendime alışverişe gidecektim ama ona bile vaktim yok . Allah'tan benim kocanin terziliği varda kıyafetlerin birazını ayarladıKardeşini everemedin gitti nolcak
Özledim kuzucum, ben buralardayim hep
haaaaaaKız normal onun kilosunda, ıgdenin annesi yumurtalikofte
Kız bende bugün yulaf ezmesinle bi kahvaltı yaptım.. anammm sabah beri ev cizcir olmuşumHurma incir kayısı bunlar çok iyi geliyo wcye. Yiyip üstüne su içince çok yarıyo valla
Bi bende yaramiyo yaHurma incir kayısı bunlar çok iyi geliyo wcye. Yiyip üstüne su içince çok yarıyo valla
Emine ablacım hoşgeldin yeniden aramıza. Lütfen bizi bırakıp gitme hep burada ol zayıflamalarını kutlayacağız hep beraber 113 nedir ki ohoooAdim Emine boyum 157 kilom işte orda düuuur 113
Hoş gördüm canım
Ooh yarasın. Çıkması kalmasından iyidirKız bende bugün yulaf ezmesinle bi kahvaltı yaptım.. anammm sabah beri ev cizcir olmuşum
Aynen mali cık zır anlır yışıdımOoh yarasın. Çıkması kalmasından iyidir
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.hepfit mesajını beğenmiş. Diyor ki gerçekten hep fit mi geziyor bu kız. hep fitse aranıza almayın onu
Üç dört tane yesen işe yaramıyo mu ki. Üstüne su içince işe yaraması lazımBi bende yaramiyo ya
Hurma azck yariyo sadec e
çok eğleneceğük çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?