- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Temamyorma kendini hepfit
Annenmi geldi iğde hosgelmis sefalar getirmişAnam en çok miuyu sevecekmiş de
Hee hatun menü bildiriyor ilk dakkadanAnnenmi geldi iğde hosgelmis sefalar getirmiş
HeeeÇorbayı görünce geri gidiyor yanlış geldim diye. Zayıflama takımında yemeğin ne işi var diyor
Vay be azimli hatunHee hatun menü bildiriyor ilk dakkadan
Yazarken benimde canım çektiBenimkiler öyle seviyor ki kışın bile istiyor ama almıyoruz tabi ki
HemsomYazarken benimde canım çekti
Temam
Buarada masum sen nasıl dayanıyorsun onca saat ben 16:00 da bitirdiğimde bile kötü oluyorum onu farkettim
Oyy nasılsın ıyimisin gorusemiyoz eskisi gibim denk gelmiyoz hicNe var ceylanım
Cok iyi yapmissin banu. Ben de evdeyken cok rahat 2 öğün yapiyodum ama calisirken zor
canım bitki çayları su filan ama
bende zorlanıyorum baktım
o yzüden 4 gibi bi ara ögün koydum çünkü güne 6 da başlıyorum
benim yaptıgımda iş degil işte panik olum yaz geliyor diye
ama keşke evde olsam 10-5 gibi iki ögün yesem mis olur
ama iş yerind eolmuyor kurallara uymak lazım
bende kahve ve kuruyemiş , kurumeyve gibi bir ögün daha ekleidm cnm
Ay zormuş ya
canım bitki çayları su filan ama
bende zorlanıyorum baktım
o yzüden 4 gibi bi ara ögün koydum çünkü güne 6 da başlıyorum
benim yaptıgımda iş degil işte panik olum yaz geliyor diye
ama keşke evde olsam 10-5 gibi iki ögün yesem mis olur
ama iş yerind eolmuyor kurallara uymak lazım
bende kahve ve kuruyemiş , kurumeyve gibi bir ögün daha ekleidm cnm
merhaba hoşgeldinIlk menü bildirimi yapayım sabah 7 30 kahvaltı 3 ince dilim etimek 1 adet küçük domates 1 adet salatalık 1 adet haşlanmış yumurta oylen 8 kaşık ıspanak yumurtasız 4 kaşık yoğurt. Salata akşamki salata patlıcan salatası yoğurt 3 dilim ekmeketimek .. 35 dakika yürüyüş şu 2lt yatana kadar3 olur.bu arada doktorum şok diyetteyum verdi salıya kadar
Kardeşini everemedin gitti nolcakOyy nasılsın ıyimisin gorusemiyoz eskisi gibim denk gelmiyoz hic
HoşgeldinizIlk menü bildirimi yapayım sabah 7 30 kahvaltı 3 ince dilim etimek 1 adet küçük domates 1 adet salatalık 1 adet haşlanmış yumurta oylen 8 kaşık ıspanak yumurtasız 4 kaşık yoğurt. Salata akşamki salata patlıcan salatası yoğurt 3 dilim ekmeketimek .. 35 dakika yürüyüş şu 2lt yatana kadar3 olur.bu arada doktorum şok diyetteyum verdi salıya kadar
Cok iyi yapmissin banu. Ben de evdeyken cok rahat 2 öğün yapiyodum ama calisirken zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?