Ondan ancak.kemik çıkar protein nerdeYağsız protein, çevirme yaparım ben sana, bol salata ile yeriz
Grev yaparmışiz hepimizKilo bildirmiyor kaptan
Kaptan miu kilo bildirsin
neden simdi şey ediyorsun korkutuyorsun ürkek ceylanimiKız onlar normal gelmeznaif naif sevgi işaretleri yapmışsın, seni odaya atacaklar
kuzum sen işte en güzelini yapıyorsun.. sağlıklı beslenme.. tadında kıvamında bırakıyorsun.. paket gıdaya karşıyım ama abartmıyorsun sonuçta :)Hayatımdan çıkardım tatlarını aramıyorumEşime pilav yaparım makarna pek sevmez zaten bazen yaparım ayda 2 ayda bir bende yerim az bir şey Ekmek yemem günde 1 tane alırız akşam yarısını eşim yer diğer yarısını da sabah kahvaltıya eşime ekmek arası yaparım. Eti form yulaf nesfit yiyorum biliyorsun
Kilo bildirmiyor kaptan
Kaptan miu kilo bildirsin
ya hayır yaaaYarın nehirlerle morti olacak.
Mecbur bildirecek
arkadaki ben
Elma kurunu isteyenlere yazıyorum
1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8 bardak su
Elmaları küp küp doğrayın tencerenin içine çubuk tarcinli atın 8 bardak suyu ekleyin..10 dakika kaynatın..Gün boyunca için ben 2 litre su iciyorum extra... soğuk ılık. Şekilde icin
Yine seni görünce aklıma memişler geldiGrev yaparmışiz hepimiz
Olsun kız kaburga pirzola yaparızOndan ancak.kemik çıkar protein nerde
Evet diyet yanında içecek dukan bira gibi ama çok hafif bana ağır gelmişti dukan bira bu çok lezzetli çok çok sevdim ben dene kuzum şişko olmuşsun zatenkuzum sen işte en güzelini yapıyorsun.. sağlıklı beslenme.. tadında kıvamında bırakıyorsun.. paket gıdaya karşıyım ama abartmıyorsun sonuçta :)
annem pazar günü gidiyor.. o gitsin diyete başlıyorum her cuma bildircem kilo
ya hayır yaaa
hem annem pazar gidiyor hem de ben antalyaya gdiyorum.. diyete başlıcam ama cuma kilosu bildiremem ki.. bir ihtimal yanıma alırım
arkadaki ben
kuzum bu sadece içecek dimi.. normal öğünlere ek bunu tüketiyoruz gün boyu?
Tamam but benim şimdiden diyimOlsun kız kaburga pirzola yaparız
Yooo o söylemezse bizde söylemeyizGrev yaparmışiz hepimiz
Olmuş mu hiçiki günü karıştır anca bir menü olur sonrada lunya beğenmiyor oluyor ne yapsın bu güzel kız
Utanmadan mis gibi demiş
Kahvaltı yok
Sucuklu yumurta var
Turşu var
Olmuş mu? Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Olmuş olmuşmiss misss
Gayet güzele benziyorsu ve spor da misss
Akşam yememeye devam
Spor nasıl olmaz
Biraz az geldi bana, ama şok diyet dediğiniz için şimdilik beklemedeyim.
igdedali ilerleyen zamanlarda derim olmamış olmamış olmamış diye
tam zamanında yani
öğlen 12-13 arasında yiyorsun banu.. hayır çok değil.. yemelisin:)
tarif alalım kuzucuğum
görürsün sen
işte buuuuuuuuuu
çünkü de bugün kutsal perşembe
sana da bu yakışırdı
ay evet pek kibarım
kesinlikle vazgeçireceğiz
Kuzu ben restoran ve kurum çorbalarını sevmem, bol yağ bol unama seçeneğin yoksa mecbur yiyicen
Hayatımdan çıkardım tatlarını aramıyorumEşime pilav yaparım makarna pek sevmez zaten bazen yaparım ayda 2 ayda bir bende yerim az bir şey Ekmek yemem günde 1 tane alırız akşam yarısını eşim yer diğer yarısını da sabah kahvaltıya eşime ekmek arası yaparım. Eti form yulaf nesfit yiyorum biliyorsun
Elma kurunu isteyenlere yazıyorum
1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8 bardak su
Elmaları küp küp doğrayın tencerenin içine çubuk tarcinli atın 8 bardak suyu ekleyin..10 dakika kaynatın..Gün boyunca için ben 2 litre su iciyorum extra... soğuk ılık. Şekilde icin
Çok yeni minnoş üniversiteli, böyle diyince dur ben de geliyomneden simdi şey ediyorsun korkutuyorsun ürkek ceylanimi
Kür demiştim zaten beybisi ne içtin allah için banada şöyleIns lunya ya , valla eve gitmiycem neredeyse bu yeme korkusuna
Şuurunu kaybetmiş gibi oluyorum
Anladım cnm yiyim ozaman
Hepfitim bizim yemeği bı abla yapıyor
Gerekmeyen çorbalara un koymuyor
Yağda fazla değil , ana yemekte oluyor yanında genelde ama ,çok canım çekiyor çorbayı
Nilisko işte bu zihniyete oldugun için minnakdun cnm , etiform candır ya bende çok seviyorum
Bende elma diyeti yaptın sandım Habibe
Bu kür çok iyi bende eskiden yapar götürurdum iş yerine ama şimdi otobüs ile çok zor
KAPTAN olunca kilo bildirmeme lüksü oluyor. KAPTAN olun siz de bildirmeyin. Olsanıza biriniz KAPTAN
taze daha diyorsun o zaman gel beraber gidelim hemde hemen çağırdı beni dünden razıÇok yeni minnoş üniversiteli, böyle diyince dur ben de geliyom
Kür demiştim zaten beybisi ne içtin allah için banada şöyle
Sen tabiki böcüğümmcanım benim yeniden geçmiş olsun
ben mi işin mi
eflal ya offffffffffffffffffffffff
harika olmuş
ay nefret ediyorum ondan
ben hiç yemediim fılavır bundan.. nasıl bir şey tadı acaba
ay çok şükür çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?