aynen kuzum menülerinde hiç görmedim ben şimdiye kadarNormalde pilav hiç yemiyorum zaten ben korumada ekmek,pilav, makarna tüketmem tüketirsem geri alıyorum çünkü
Iyiyim kuzum, yarın gel sana ıgde ızgara servis edicem, beraber yiyelimPek giremiyorum kuzum yaaa biraz kafa dinlemek istedim..nasilsin beybim fitimmmm
Zor olmayacak kendi istiyor kolay oldu bu ceylanı yakalamakGel yavru gell bekliyorum
Iyiyim kuzum, yarın gel sana ıgde ızgara servis edicem, beraber yiyelimdibini de rokayla siyiricaz
Tadı güzelse gelirimIyiyim kuzum, yarın gel sana ıgde ızgara servis edicem, beraber yiyelimdibini de rokayla siyiricaz
Hayatımdan çıkardım tatlarını aramıyorumaynen kuzum menülerinde hiç görmedim ben şimdiye kadar
Iyiyim kuzum, yarın gel sana ıgde ızgara servis edicem, beraber yiyelimdibini de rokayla siyiricaz
Kilo bildirmiyor kaptanSayın arkadaşlar farkettiyseniz miuyu saymadı çünkü neden çünkü o artık fit değil
İstirham ederim
Yarın nehirlerle morti olacak.Kilo bildirmiyor kaptan
Kaptan miu kilo bildirsin
Begüşte vardı 3lü mortiyizYarın nehirlerle morti olacak.
Mecbur bildirecek
Kız onlar normal gelmezGel yavru gell bekliyorum
Durmak yok kaptanicem yol uzunay hoş geldin şeysi yaptım ona
şimdilik sabah sporunu takma.. şimdi kafaya taktığımız akşam yeme ataklarından tamamen kurtulmak
harikasın kuzum inşallah
bence çok güzeller sen pro seversin yesene
Evet ya bozulmuş ben anlamadım gece den bende evde olmayinca ertesi güne kaldı kız pek nazik hasta oldu hemenEsra_4378 çok geçmiş olsun şimdi gördüm kuzum kombi bozuk diyordun
Yağsız protein, çevirme yaparım ben sana, bol salata ile yerizTadı güzelse gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?