Koşudan geldim ölüyorum hem ıslandım hem bacaklarım pıt pıt atıyor biri beni duşa soksun
Sayın arkadaşlar farkettiyseniz miuyu saymadı çünkü neden çünkü o artık fit değilHeeeee en başta seni atmamız lazım, konyak hipo tevo herkesi atmak lazım
Kaptanım kuru dediniz dediniz unutmuşum bende bu akşam kuru fasulye pilav yapacağım ama eşim yiyecek ben hafif peynir süt öyle takılacağımEvet doğru etkiliyor aslında ama farkında drğil.. kuru herkesi
Şişirir çünkü
Tamam encok seni seni severim
Adim Emine boyum 157 kilom işte orda düuuur 113
Ayyy kocanın dikmesi büyük nimet, masraf azalmış biraz. Zor ya allah yardımcınız olsun ama tatlı telaselerAynen kuzucum bunlarda iki ay içinde düğün yapmak isterlerse nolacak alışverişe çıkmadığımız tek bir gün bile yok o eksik bu yok şunu al bunu al nisanın 14de kinamiz var inşallah 15 indede düğün önümüzdeki hafta evi temizlenecek gerçi ben çocukla bişey yapamamda illaki gel diyor . Bişey yapma yanimda ol diyor artık hayırlısıyla bi evlensede telaseler bitse kuzum. Inan kendime alışverişe gidecektim ama ona bile vaktim yok . Allah'tan benim kocanin terziliği varda kıyafetlerin birazını ayarladı
Ilk menü bildirimi yapayım
sabah 7 30 kahvaltı 3 ince dilim etimek 1 adet küçük domates 1 adet salatalık 1 adet haşlanmış yumurta
oylen 8 kaşık ıspanak yumurtasız 4 kaşık yoğurt. Salata
akşamki salata patlıcan salatası yoğurt 3 dilim ekmeketimek ..
35 dakika yürüyüş şu 2lt yatana kadar3 olur.
bu arada doktorum şok diyetteyum verdi salıya kadar
evet kıskançlıktan hep o yaptı heeep
ay hoş geldin şeysi yaptım onaKız miu iğdenin annesi gelince koymasaydın bari. @MiuLego
şimdilik sabah sporunu takma.. şimdi kafaya taktığımız akşam yeme ataklarından tamamen kurtulmak
umarım canım inş
limonlu su beni bekler
keşke sabahları spor yapabilsme ama nerde zorrr kalkıyorum yataktan 6:20 de
harikasın kuzum inşallahBende leslie 1 yapabiliyordum anca ,kızlar uyanık olursa yapamıyorum da eve int bi alsak birinci burada hep aktif olacam ikincisi leslie devamını indirecem sadece 1 ve 2 var bende,bakayım erkenden kalkıp bende leslie 2 yapayim
bakamadım bileeeeeeeeeeee
Hiç bu kadan kibar menü yorumladığını görmemiştimemine ablacım öncelikle lütfen o diyetisyeni acilen bırak. lütfen..
sana şok diyet vermesi çok yanlış.. hele ki proteini dahi yasaklaması çok yanlış.. protein bırak diyeti normal hayatta vücudun olmazsa olmazıdır teme yapı taşıdır her gün alınmalıdır vücuda..
sen zaten bu kiloda sağlıklı beslenerek ve biraz da hareket ederek çok rahat kilo verebilirsin ve vereceksin eminim..
Menüne gelirsek..
Kahvaltına biraz yeşillik ekleyebilir misin?
öğlen gayet iyi.
akşam da etimek sayısını azaltalım olur mu? öğlen 1 etimek yiyebilirsin.. akşam da 1 etimek yiyebilirsin.. akşamki etimek 3 adet olmasın.. akşam öğününde karbonhidrat almaktan kaçınmalıyız.. Onun yerine daha fazla salata yiyebilirsin mesela akşamları..
yürüyüş de yapılmış gayet iyi.. su da içilmiş yeterince tebrik ederim
27 mart menüsü :
Kahvaltı (9:00) : 5 kaşık nesfit, yarım bardak süt, 1 kivi
Öğlen (14:00) : Yumurtalı mantar sote, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Su: 3 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş, 50 dk eliptik
28 mart menüsü :
Kahvaltı (9:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, biber, 3 zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğlen (14:00) : Vicdan çorbası
Akşam (19:00) : Vicdan çorbası
Su: 3 litre
Spor : 30 dk tempolu yürüyüş, 40 dk eliptik
N Nana sen beğenmezsinde yine de yazıyımmiuya atmıştım özelden.
Nesfit kilo verdirdi hem de
Menü
Perşembe perişanlıktan menüsü (şakkkaaaa mis gibi menü)
Sabah 09.30
2 kayısı
6 adet garip bir meyve, mandalinanın miniminnak olanı ve kabuklu yeniyor adımı hatırlayamadım
1 kaşık zeytinyağı
Bol su
Öğlen 12.30
Yarım domates
2 sucuklu yumurta
3 dilim peynir
9 zeytin
3 halka pancar turşusu
Ara(16.30-17.00)
1 armut
3 ceviz
1 bardak badem sütü
Akşam(20.00-20.30)
Fırında etten 2 dilim
zeytinyağlı karnabahar
(Sıkıntı yok sabah baktım ödem yapmamış bana)
Spor yürüyüş
Su bol
N Nana @MiuLegohepfit @Nevreste
Olmuş olmuşErkenden menumu vereyim
Kalkınca limonlu ılık su
9:30
Kıymalı 2 yumurta
Peynir salatalık yeşillik 9 zeytin ince 1 dilim tb ekmeği
12:45
2 dilim fırında pırasa bol salata yoğurt
15:00
Şekersiz türk kahvesi 1 incir 1 dilim elma
17:30
1 tabak kabak sote yoğurt salata
Su 2:5 daha içerim
Spor
Leslie 1
20 dk egzersiz
@MiuLego N Nana @begum75 @Pamukseker19
Gayet güzele benziyorMenüm
Sabah: 7:30 iki dilim tt ekmek,yumurta,yesillik sekersiz cay
Ara:sekersiz türk kahvesi
Ögle:bir tabak kabak yemegi yogurt,(12:00)
Aksam: 16:00 :4yk taze fasulye cacık
Su: 3litre olur
Spor:1saat yürüdüm (2.5x60:150)
Bölgesel bir saat(60x3:180)
180+150:330
@MiuLego N Nana @begum75 @pempisler
menümü yazayımm
kahvaltı
altınbaşak girisni 3 adet (migdemi fena yaktı )
1 haşlama yumurta
peynir
3 zeytin
domates
1 kare bitter flava çiko (wc için)
öglen
1 kase yayla çorbası pirinçli
z.yaglı taze fasulye
çoban salata
ara az önce
az sütle sütlü kahve
bir avuç fındık
3 kayısı
not : eve gidince kakolu kurabiye yapıcam
yarın cuma yemememm laızm
sabah tartılımp yazarım
Menümü yazayım unutuyorum sonra
08:00
1 kase yoğurt
1 kuru kayısı
1 ceviz
12:00
2 yağda yumurta(kiymali)
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 bardak süt
18:00
Yoğurtlu semizotu
Su: 2 litreyi geçer
Spor: yok
N Nana
@Storm-
igdedali
@Melegiimm22
Biraz az geldi bana, ama şok diyet dediğiniz için şimdilik beklemedeyim.Ilk menü bildirimi yapayım sabah 7 30 kahvaltı 3 ince dilim etimek 1 adet küçük domates 1 adet salatalık 1 adet haşlanmış yumurta oylen 8 kaşık ıspanak yumurtasız 4 kaşık yoğurt. Salata akşamki salata patlıcan salatası yoğurt 3 dilim ekmeketimek .. 35 dakika yürüyüş şu 2lt yatana kadar3 olur.bu arada doktorum şok diyetteyum verdi salıya kadar
Annen gelmiş hoşgelmis aramıza uzaktan konuş şimdi yabina gidince görürüm seniHiç bu kadan kibar menü yorumladığını görmemiştim
Normalde uymayacaktı o listeye. Nolmuşsa babam gaza getirmiş 1 hafta dene demiş. O da dur yapayım dedi ama tartıda gram hareket yokmuş...
Baskı yaparsak bırakır bence. Akşama 3 etimek nedir loo. Yoğurdu bile rica minnet eklemiş
Oğlum : Anne bak acım düşmüş
Ben: Neyin?
Oğlum : Yaram var ya o
Ben: Hım yaranın kabuğunu diyorsun
Oğlum : Iyyyy salyangoz kabuğu mu o
Beyin yanar
De kız furun anamaOlmuş mu hiçiki günü karıştır anca bir menü olur sonrada lunya beğenmiyor oluyor ne yapsın bu güzel kız
Utanmadan mis gibi demiş
Kahvaltı yok
Sucuklu yumurta var
Turşu var
Olmuş mu? Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Olmuş olmuşmiss misss
Gayet güzele benziyorsu ve spor da misss
Akşam yememeye devam
Spor nasıl olmaz
Biraz az geldi bana, ama şok diyet dediğiniz için şimdilik beklemedeyim.
igdedali ilerleyen zamanlarda derim olmamış olmamış olmamış diye
Ahahha aklımda neden sen kalmışsın ki acaba sadeceGünah keçisi iğde
Deynep de vardı hippo da tevo da Esra da. Hepiniz ordaydınız beeeee
Akşam yemeği yerken kkda gezinmek iyi fikir değilmiş
De mi ama en azından bugün koyma
evet kıskançlıktan hep o yaptı heeep
tam zamanında yaniYa insafsız miuucann , tamda yemek yaparken olur mu
öğlen 12-13 arasında yiyorsun banu.. hayır çok değil.. yemelisin:)kızar çorba konusunda ne düşünüyorsunuz
mesela hergün çorba oluyor
mesela pazartesi mercimek çorbası
salı günü nohut
yarın ezogelin çorbası var bu kadar bakliyat çokmu sizce bana çok geliyor ?
tarif alalım kuzucuğumKızlar elma kürü yapıyorum çok iyi ödem attiriyor tavsiye ederim ve yapanlar iyi.kilo vermiş 2 gündür yapıyorum aşırı tok tutuyor ve tatlılar saldırmıyorsunuz harika birşey şimdi tekrar yaptım. 1 hafta yapacam.bu şekilde
görürsün senSayın arkadaşlar farkettiyseniz miuyu saymadı çünkü neden çünkü o artık fit değil
İstirham ederim
işte buuuuuuuuuuKaptanım kuru dediniz dediniz unutmuşum bende bu akşam kuru fasulye pilav yapacağım ama eşim yiyecek ben hafif peynir süt öyle takılacağım
Hiç bu kadan kibar menü yorumladığını görmemiştim
Normalde uymayacaktı o listeye. Nolmuşsa babam gaza getirmiş 1 hafta dene demiş. O da dur yapayım dedi ama tartıda gram hareket yokmuş...
Baskı yaparsak bırakır bence. Akşama 3 etimek nedir loo. Yoğurdu bile rica minnet eklemiş
KISKANÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇDe kız furun anamaEn çok miuyu seven ana mı olurmuş
Gitsin kendi anasına sevdirsin alla alla
Beni sevecek en çok beni
Gel yavru gell bekliyorum
Kuzu ben restoran ve kurum çorbalarını sevmem, bol yağ bol unkızar çorba konusunda ne düşünüyorsunuz
mesela hergün çorba oluyor
mesela pazartesi mercimek çorbası
salı günü nohut
yarın ezogelin çorbası var bu kadar bakliyat çokmu sizce bana çok geliyor ?
Normalde pilav hiç yemiyorum zaten ben korumada ekmek,pilav, makarna tüketmem tüketirsem geri alıyorum çünkütam zamanında yani
öğlen 12-13 arasında yiyorsun banu.. hayır çok değil.. yemelisin:)
tarif alalım kuzucuğum
görürsün sen
işte buuuuuuuuuu
çünkü de bugün kutsal perşembe
sana da bu yakışırdı
ay evet pek kibarım
kesinlikle vazgeçireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?