Zavallı hippo ne yemiş.. eve geldim oğlanı emzirdim şimdi de uyutuyorum ...Hippo yemiş hemen benimde yemem lazim
Beybimmmmm miu sevmiyormus şişko oldu yaaa beyni yanmış o yüzden..sen hep beni sev bende seniiKim sevmemiş doverim ben o miuyu o mu sevmemiş
Ben severim ki
Yok canım, ben istenmeyen 1 haftalık menücü başıydım
Hahahahah allah bilir ne çektirdin bu bacilaraYok canım, ben istenmeyen 1 haftalık menücü başıydım
İstemez olur muyuz seni.. sen hep kal.. kaptanımız ol..Yok canım, ben istenmeyen 1 haftalık menücü başıydım
Melek gibi hatunumHahahahah allah bilir ne çektirdin bu bacilara
He kiz okadar icten ki hiç fark edemiyom
Ne var özlesen etiket yapsan..Hayır kabak çorbası paylaşıp kaçtın, burda yokken nerdesin mi yazayim
Gelince döverim
Sonra da öperim gel bakım ozledim
Banane bananeBanada atsana hippomm
Pzt inden itibaren hiç tartılmadım yarın cuma ya ödem olmasın vücutta dedim bi de iki haftadır düzgün spor yapamıyorum 1 kilo vermezsem sopayı yerimKız bu Ne? Artıda mısın? O yüzden mi böyle oldu?
Kendimi şiş hissediyorum dün çok yedim galiba şu an batağı tokum ben ki yarın sopamı yiyeyim napamAbowww menuye bak birşey yememis
Hahaha @MiuLego taktı bana tatlımmowwww şuna bak sen hahahaha gel sana da takiyim yakışacak. Eminim
İstemez olur muyuz seni.. sen hep kal.. kaptanımız ol..
Kanatların eksik sadeceee
Git beeeeKız bende çorbana bayıldım ama alıntılarda gördüm cevap yazamadım.. ellerine sağlık çok güzel bi paylaşım olmuş..
Fırın sütlacına hepimiz bayıldık ama cıss biz napalım...Git beeee
Yaptığım.paylastigim hiç bir yemek beğenilmiyor
(Not: Şair burada telmih 'hatirlatma' yaparak fırın sutlac a gönderme yapıyor.. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?