Günaydın kuzuGünaydın
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar canımGÜnaydııınnnn ve hayırlı cumalar canlar
Güzel bildirimlerin olduğu bir cuma olsun inşallah
Ben kahvein yanina iki kucuk top yiyordum canım tatli isteyinceAy şu an mest oldum, zevkten öleceğüm, haftaya regl haftam gelsin tatlı krizleri, bundan yapayım ben de ohhhhh yaşasın
Ohümmm @MiuLego korumada olmayanlar da kararında olmak üzere bu tatlıdan sadece özel zamanlarda yiyebiliyor mu?
Zaten diyet tatlısı bu kahvenin yanında falan yiyebilirsin ki:) içinde zararlı hiçbirşey yok aksine faydalıAy şu an mest oldum, zevkten öleceğüm, haftaya regl haftam gelsin tatlı krizleri, bundan yapayım ben de ohhhhh yaşasın
Ohümmm @MiuLego korumada olmayanlar da kararında olmak üzere bu tatlıdan sadece özel zamanlarda yiyebiliyor mu?
Bak yaaaaaGunaydinn
@MiuLego akşam iki tane kurabiye yedimtemiz değilim
Ama buraya artık hergun temizm yazmak zorundayım kilom berbat çünkü
Vermiyorum süt de kv köyde kendi icerken özenmiş diye içirmiş bir kaç kereEsra kuzum ek besinde süt veriyorsan bir süre verme, süt maalesef ciğerlerde balgam yapıyor eğer hastaysa iyi gelmez.
Çok geçmiş olsun bir de göğsünü ovala nane yağı varsa..(tabi zeytinyağı ile karıştır direk sürme)
Bak yaaaaa
Kız kurabiye ne onu yemesen nolacak
Bak yiyimce hersabah üzülüyorsun
Kendini üzme yahu boş yere
Hergün yazmak zorındasın evet
Kul beslemesi yara tedavisi sevmesi tamam
Şimdi işe hazırlanmalıyım yoksa servis kaçacak
Banu canım bende yine kötüyüm bak gel birbirimizi kontrol edelim her gün yazalım temiz diye olmaz böyleYeminle aynısını dedimmm ya bu ne laaa. Bunu niye yiyorum dedim ya
Vallahi bı keyfi yok , keyif almadım yani
Hadi inşallah kuzum ya.. daha da iyi haberleri olsunninsallahVeterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..
Pammık kalplisin biliyorsun değil miKul beslemesi yara tedavisi sevmesi tamam
Şimdi işe hazırlanmalıyım yoksa servis kaçacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?