Kuzum ben düzgün yaparsam sen alıntı yapıp direk taşırsın, yine hallederizOyyyyy düşünceli fitim benim
Haftaya ben kongrede olcam diye paylaşıma da sen paylaş listeyi bugün ki haftaya senin için zor olmasın :)
Cok gecmiş olsun en kısa zamnda saglıkla kavsmsk nasip olsn inş canım benimVeterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..
Bende yaptm tadi cok güzel ve bende etklıde olmstu tavsye edermElmaları yiyiyor musın bari, umarım yiyorsundur,kız bunda yemek yok, bu bildiğin elma hoşafı, sadece bunu mu yiyiyorsun tüm gün boyunca???
GünaydınHeyyyyyy gunaydin
Hadi bakim siz yatın yatın şişin
Ben azcik kalkayimda esneteyim su kazik vucudumu
Disim agriyo yaaaaa tovbeeee bi bu eksikti
Kuzucanlar bugun isyerinde tum dengelerin degisecegi bir gun.Umarim hakkimizda hayirlidi olur.
günaydın inş benim canım miummmm kaptanicem @MiuLegoGÜnaydııınnnn ve hayırlı cumalar canlar
Güzel bildirimlerin olduğu bir cuma olsun inşallah
Tebrikler canım güzel gitmiş
Vaaaav süper gitmişBen de kilo bildireyim, eğer ıgde benden yüksek yüzde ile gelmişse ölü taklidi yapicam
Geçen hafta:55.4
Bu hafta: 53.6
Fark:1.8
Yuzde:3.25
@MiuLegoStorm- @igdedali @Melegiimm22 Floweroflife
Yeni aldığım kilolardı ya çabuk gitti, bundan sonra zor giderTebrikler canım güzel gitmiş
Vaaaav süper gitmiş
Ben de kilo bildirimi yapayimDun eksideydim bu arada..
Geçen hafta : 58.5
Bu hafta : 58.6
Fark : -0.1
Yüzde : %-0.17
@MiuLego
Harikasin yaaBen de kilo bildireyim, eğer ıgde benden yüksek yüzde ile gelmişse ölü taklidi yapicam
Geçen hafta:55.4
Bu hafta: 53.6
Fark:1.8
Yuzde:3.25
@MiuLegoStorm- @igdedali @Melegiimm22 Floweroflife
Igdeden korkuyorum
Canım pazartesi tartisindan itibaren mi yoksa cuma mi yazacaz geçen kiloyuKızlaaaaar
Lütfen müsait olanlar tartıdan önce spor yapsın leslie 3 mi mesela. Özellikle tartı durumu parlar olmayanlar
Bende şimdi koşu bandında yürüyorum bitince tartilacagimKızlaaaaar
Lütfen müsait olanlar tartıdan önce spor yapsın leslie 3 mi mesela. Özellikle tartı durumu parlar olmayanlar
Bizim okulda kabak detoksu yapmışlar sabah haş yumurta 1 dilim ekmek yeşillik öğlen akşam rendelenmiş kabak az bi zeytinyağı ile kavurup yoğurtlayıp yemişler 1.5 2 kilo gidiyormuş üç gündeBugün itibari ile start verdim cnm ben
Sanada hergun yazarım
Etiket yaparim menuleri
Hafta sonu iki gün temizlik menusu yaparim
Bende istemiyorum ama onlar büyük kurtarıcım oluyorkuzum sen işte en güzelini yapıyorsun.. sağlıklı beslenme.. tadında kıvamında bırakıyorsun.. paket gıdaya karşıyım ama abartmıyorsun sonuçta :)
Bende bayılıyorumNilisko işte bu zihniyete oldugun için minnakdun cnm , etiform candır ya bende çok seviyorum
@Bonus bugün öğleden sonra sana bi morti geliyor özel getirtiyorum ithal bu gacı
Önümüzdeki hafta birbirinize sıkı sıkı sarılın olar mı?
Kilolarınız yakın sorunlarınız yakın birbirinize çok iyi geleceksiniz. Anam yüksek kiloda diye çekiniyor biraz... Ona en çok desteği senden rica etsem ayıb etmiş olur muyum
Hesabı aktif edilmiş. Sabah test ettim açıldı...
1 saat normal tempo yürüyüş diyelim bugün ölümüne spor yapıcam yarın tartı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?