Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok gecmiş olsun en kısa zamnda saglıkla kavsmsk nasip olsn inş canım benim Floweroflife
Elmaları yiyiyor musın bari, umarım yiyorsundur,kız bunda yemek yok, bu bildiğin elma hoşafı, sadece bunu mu yiyiyorsun tüm gün boyunca???
Bende yaptm tadi cok güzel ve bende etklıde olmstu tavsye ederm
Heyyyyyy gunaydin
Hadi bakim siz yatın yatın şişin
Ben azcik kalkayimda esneteyim su kazik vucudumu
Disim agriyo yaaaaa tovbeeee bi bu eksikti
Kuzucanlar bugun isyerinde tum dengelerin degisecegi bir gun.Umarim hakkimizda hayirlidi olur.
Günaydın Storm- hakknda hayrlsı olur inş canm benm
GÜnaydııınnnn ve hayırlı cumalar canlar

Güzel bildirimlerin olduğu bir cuma olsun inşallah
günaydın inş benim canım miummmm kaptanicem @MiuLego
Amin inş
Esra kuzum alıntıdan gördüm. Çok geçmiş olsun yanık çok kötüdür hemen geçer inşallah Esra_4378
Esra_4378 cook gecmiş olsun canm benm ayyy bide parmak arası..dikkat et canım

Bugün itibari ile start verdim cnm ben
Sanada hergun yazarım
Etiket yaparim menuleri

Hafta sonu iki gün temizlik menusu yaparim
Bizim okulda kabak detoksu yapmışlar sabah haş yumurta 1 dilim ekmek yeşillik öğlen akşam rendelenmiş kabak az bi zeytinyağı ile kavurup yoğurtlayıp yemişler 1.5 2 kilo gidiyormuş üç günde

kuzum sen işte en güzelini yapıyorsun.. sağlıklı beslenme.. tadında kıvamında bırakıyorsun.. paket gıdaya karşıyım ama abartmıyorsun sonuçta :)
Bende istemiyorum ama onlar büyük kurtarıcım oluyor
Nilisko işte bu zihniyete oldugun için minnakdun cnm , etiform candır ya bende çok seviyorum
Bende bayılıyorum
Şuraya hala evine gidememiş bir portakal çizelim.

nehirnil111

Bende buraya Ördekin kilo bildirimini bekleyen Nil çizeyim

igde çok datlusun

1 saat normal tempo yürüyüş diyelim bugün ölümüne spor yapıcam yarın tartı var

perşembeleri hafif spor yapmak daha iyi
çünkü kaslarımızı şişirirsek cuma sabahı tartıda ibre şaşabilir

Gecen hafta:91
Bu hafta:89,7
Fark:1.3
Yüzde:1,43
8li rakamlari ucundan Gördüm şükür
@MiuLego @Lunya arden32 begum75

1 bardak suyla 1 bardak çay içtim sabah.Nasıl olsa tartılana kadar geri iner dedim ,sabah ki tartıdan 100 gr daha artıyım Ben artı insin derken daha da artı mı çıkacağım az daha bekleyeyim bari,çişim de gelmiyor ki al sana deynepnaz gördün mü 1 bardaktan birşey olmazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…