Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız seni yerim yer
Ne güzel eksi o. Etimeği sabah konuştuğumuz miunun söylediği gibi öğlen 1 akşam 1 dilim yapacan de mi ?

oy canım geçmiş olsun kuzummm @Esra_4378 benide hedef listesine eklersen sevinirim cnm

emine ablaa, menünn iyi ama snein kilona göre az gibi
igdedali demek senle muhattap olmiy anacıgın
Hala daha muhattap olmuyo Banu

yumurtalikofte diye isim mi olur yaaaaa

Çok sakıncalı çooooook

igdedali gördün değil mi

@MiuLego yav bi nick vardı unuttum bana kep yazdiracadi. Acep ne oldu ki. Yoksam yapmasa dà. Ben eski mezuniyet ten değil de bu mezuniyeté mi taksam o kepi
Bana dedi moni kep ister misin diye?? Hayır ben kendim alırım dedim :))

İnşallah niliskom kalbi guzelim. Du bakıyım 61 60 59 owww. Olur süper olir. Nisan bitmeden bu iş tamam inşallah . YaZa hazir olcez
Bence de harika olacak baharda efil efil gezeceksin yazın rahatça hareket edeceksin ohh
Söyle kız kilonu 2 haftadır vuramıyorum

Kilo bildirimi
Geçen cuma:55.5
Bu cuma:54.5
Fark:1 kilo
Yüzde: 1.80
Eki Görüntüle 2130660
@MiuLego hepfit @Nevreste
Tebrikler canım çok güzel
Akşam görüşelim müsaitim bebeem

Az gelmiş canım kilo oranına göre
evet az oldu.

halam var tüm şiddetiyle. bir de son üç gün wc yi koymak için meyve, pırasa, lahana, yoğurt, ekmek falan yedim. onlar da şişlik yaptı.
Ya bilmiyorum burada kimse benim gibi regl muhabbeti yapmıyor sanki. Kimseyi böyle etkilemiyor mu merak ediyorum.
Şimdi ilk hedefim pzt güzel bir eksi görmek. Cuma da çok daha iyisini tabiki.
merak etme yalnız değilsin. benim de r.... şiddetli gelir. iştah düzenim de alt üst olur. ama tabi bende miyom da var iki tane. onların da etkisi var o şiddette. yani anlayacağın benim de r... zamanı ve öncesi dengem acayip bozuluyor. bambaşka biri oluyorum. anormal şişlik de motiveyi dibe vuruyor. yaşayan bilir. bazılarının daha kolay geçiyor. o da şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…