Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yandı canim celik tencerenin sapına yapistim

oy canım geçmiş olsun kuzummm Esra_4378 benide hedef listesine eklersen sevinirim cnm

emine ablaa, menünn iyi ama snein kilona göre az gibi
igdedali demek senle muhattap olmiy anacıgın

Her hafta böyle gelsin canımı yesin
Sağol kuzum
Aynen Mali çok iyi

Maşallah güzel bir başlangıç inşallah hedefine bir an önce ulaşırsın abla Menün gayet güzel mis gibi akşamki etimek fazla geldi sadece gözüme o kadar ama kilo oranına göre durum o olabilir bilemiyorum

Ya bilmiyorum burada kimse benim gibi regl muhabbeti yapmıyor sanki. Kimseyi böyle etkilemiyor mu merak ediyorum.
Şimdi ilk hedefim pzt güzel bir eksi görmek. Cuma da çok daha iyisini tabiki.
Kuzum bende de bi kere aynısı olmuştu. Reglin ikinci günü cumaya gelmişti, pazartesideki eksim uçup gitmişti +1 küsür gelmiştim, oluyo arada sıkma canını

İnşallah niliskom kalbi guzelim. Du bakıyım 61 60 59 owww. Olur süper olir. Nisan bitmeden bu iş tamam inşallah . YaZa hazir olcez

Hoşgeldin Emine abla.
Şimdi arkadaşımızın annesi olduğun için sana teyze diyemeyeceğim. Çünkü senin yaşlarındakilere teyze demem.
İnşallah burada eğlenerek güzel kilolar vereceksin. En büyük motive kaynağın kızın iğde olacaktır eminim.

Evet hadı sarilalım . ben o dedigiini yapmısim demek kafa da gitti benim . Sen demeden yapisirdim sana. He he aynen spor bana iyi gelio. Tabi vücudum el verdigi ölçüde dizim acio .eşime soylemedim ama. Bakam. #Direnvorones

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…