En yakın zamanda mezun olup liste dışı takılacağım zaten. Liste sorumluluğu zor. Sadece sen artı ya da minik eksiyle geliyorsun bütün takımın yüzdesi etkileniyor.Zor vesselam.Sen bilirsin cnm ama listede ihtiyaç oluyo
Akşam da ben gelemiyorum işte benimki bırakmıyorAkşam görüşelim müsaitim bebeem
Tüh bize vuslat yok deseneEn yakın zamanda mezun olup liste dışı takılacağım zaten. Liste sorumluluğu zor. Sadece sen artı ya da minik eksiyle geliyorsun bütün takımın yüzdesi etkileniyor.Zor vesselam.
Akşam da ben gelemiyorum işte benimki bırakmıyor
tamam kuzucumhepfit paylaşım listesine beni de etiketle hedefleri incelecek
Nasıl güzel bir de sporla destekledik mi diri sıkı vücutlarAyy hepimiz inşaallah. Ağzım sulandi valaaa
Anladım canım o zaman regli ve şişkinlik tabi ki normalevet az oldu.
halam var tüm şiddetiyle. bir de son üç gün wc yi koymak için meyve, pırasa, lahana, yoğurt, ekmek falan yedim. onlar da şişlik yaptı.
merak etme yalnız değilsin. benim de r.... şiddetli gelir. iştah düzenim de alt üst olur. ama tabi bende miyom da var iki tane. onların da etkisi var o şiddette. yani anlayacağın benim de r... zamanı ve öncesi dengem acayip bozuluyor. bambaşka biri oluyorum. anormal şişlik de motiveyi dibe vuruyor. yaşayan bilir. bazılarının daha kolay geçiyor. o da şans
Dedem yazmış
Bayıldım kamyonet değişik bir hava katmış
: öyleydi rahmetliNasıl güzel bir de sporla destekledik mi diri sıkı vücutlar
Anladım canım o zaman regli ve şişkinlik tabi ki normal
Deden de nasıl teknolojik biri
kuzu geçen haftaki kilon 55.4 müşKilo bildirimi
Geçen cuma:55.5
Bu cuma:54.5
Fark:1 kilo
Yüzde: 1.80
Eki Görüntüle 2130660
@MiuLegohepfit @Nevreste
Ayy cok guzeeelll
Evet dün öyle bir sancı girdi ki anlatamam sana zor uyudum gece hâlâ da az ama devam ediyor.evet az oldu.
halam var tüm şiddetiyle. bir de son üç gün wc yi koymak için meyve, pırasa, lahana, yoğurt, ekmek falan yedim. onlar da şişlik yaptı.
merak etme yalnız değilsin. benim de r.... şiddetli gelir. iştah düzenim de alt üst olur. ama tabi bende miyom da var iki tane. onların da etkisi var o şiddette. yani anlayacağın benim de r... zamanı ve öncesi dengem acayip bozuluyor. bambaşka biri oluyorum. anormal şişlik de motiveyi dibe vuruyor. yaşayan bilir. bazılarının daha kolay geçiyor. o da şans
Canım benim bu görevi bana layık gördüğün için çok tşk ederim lakin ben yapamam ki net çok az bakıp anca alintilara cevap verebiliyorum hem ben bu işlerde acemiyim daha becerikli arkadaşlarımız yapsa nasıl olur ,illa yapacan dersen nisan 7 den sonra yapabilirim paket o zaman yenilenecekKIZLAARRRRRRRRRRRRRRR@Lunya balım menüler için çooook teşekkür ederim ellerine sağlık.. çok iyi geldi bana :) ve kızlara da eminim
13:00 a kadar tüm bildirimler gelsinnnnnnnnn
Kilo bildirimlerine mutlakahepfit de etiketlensinnnnnnn
bugünden itibaren menü başganımızmalipina dır. Tüm menülerde mali de etiketlensinnnnnnnnnnnnn
@igdedali kuzucummmm mortilikler şeysini harika hazırladın bugün de sonuçlar vaaaar.. haftaya kime vericem mortilikleri ki ben .. var mı fikrin?
@tevafuk55 faydalı paylaşımları harika yaptın kuzucum ellerine sağlıkçok teşekkürler
Esra_4378 hedefler takibi sende idi.. beklediğimden az dürttün, yoğun ve zor hafta idi sana da çünkü.. o yüzden hedefler bu hafta da sende olacak :)
HER GÜN FAYDALI BİLGİ PAYLAŞIMI GÖREVİ ------------------->arden32
MENÜ TAKİBİ ----------------> @malipina
HEDEFLER TAKİBİ --------------------->Esra_4378
sen bugün mezun olmak istion mu? konuştun mu kaptanla? yanına yazacak mıyım?Bana dedi moni kep ister misin diye?? Hayır ben kendim alırım dedim :))
Tüh bize vuslat yok desene
Ay o ne güzel mavidir. Denizsiz şehirde yaşayana ne güzel geliyor bu manzara bilemezsin.
deniz
Al benden de o kadar. Çok canım çekti
Evet dün öyle bir sancı girdi ki anlatamam sana zor uyudum gece hâlâ da az ama devam ediyor.
çok sancın oluyorsa doktora gidip bir ultrasona gir bence. kontrol ettirmekte fayda var.Hamilelikte bende de kist vardı. Doğumdan sonra gitti ama tekrar mı oluştu acaba.
Aynen cnm.. ben bugün mezun oluyorum dimi @MiuLegosen bugün mezun olmak istion mu? konuştun mu kaptanla? yanına yazacak mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?