Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ne biliyim tefom sanki bahane gibi hep regli öne sürüyormuşum gibi hissettim.
Neyse haftaya umutluyum inşallah

Çarşamba sınavlarım bitiyor sonra sporu daha arttırcam sıkılaşmam lazım ben şimdi biraz ders çalışayım netim yok giremem anca akşam hepinizi öpüyorum bi de keşke bugün biraz taviz verseniz de cıss yesem mesela bi sütlü tatlı ne güzel olur cumanın şerefine azıcık kuru meyve yedim sopaya razıyım

Aman Allahım yaaaaaaaaaaaaa neler görüyorum. O kadar mutlu o kadar duyguluyum ki şuanda.. ay hippoooooo sen artık incecik zapzayıf birisisn.. fitsin :)

maşallah işte böyle mezun olunur beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ponponlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu kadar güzel bir yüzde görecek ne yaptım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Miu bu hafta da ben talibim eğer sen de istersen ?
ay oley derim yaşasın derim seni çok seviyorum derim ancak

Anaaaaaaaaaaa kilonu bldir hade coşturalım ana kız buraları yumurtalikofte

yumurtalikofte emine abla kilo bildirimin nerede bugün cuma kilonu söylemen lazım sabahki

@MiuLego @hepfit tevafuk55

Geçen hafta 58,1
Bu hafta 57,9
Fark 0,2

Yüzde %0,34

haftaya bu listeyi sırtlayacaksın sidoş.. başka yolu yok

Kilo bildireyim.

Geçen hafta boyunca hiç diyet yapmadım nerdeyse bütün günler tatlı yedim.

Geçen haftayı tam hatırlamıyorum
Bu hafta 101,6 çıktım.

Neyse ne artık gecen hafta yapacagımı bu hafta yapıcam inşallah.
Anama gitsemde bişey yemiycem anamım evi şu an tepsi tepsi şeylerle dolu.

Kuzum bonusumbu hafta menü ver beni de etiketle söz acıtmicam

Ya bilmiyorum burada kimse benim gibi regl muhabbeti yapmıyor sanki. Kimseyi böyle etkilemiyor mu merak ediyorum.
Şimdi ilk hedefim pzt güzel bir eksi görmek. Cuma da çok daha iyisini tabiki.
e kuzucum regl herkesi aynı derecede etkilemiyor ki.. bazısında çok ödem yapıyor bazısında az.. bazısı önlem alıyor işe yarıyor bazısında yaramıyor. kişiden kişiye değişiyor.. ama eminim haftaya senin haftan olacak

Kilo bildirimi
Gecen hafta:63.600
Bu hafta:63.400
@MiuLego
Nevom daha da az istiyorsun değil mi çok az gitmişsen diyet psikolojisinde güzel veriyordun aslında koruma sana iyi gelmedi
Pazartesiden önce bildirsin banane
Ahaha geldi söyle baaaalımm

Yürüyüşler var kısa kısa onlarında gününü saatini bilmiyorum.
Bugünden itibaren not alıyorum inş.
Tamam kuzum spor ekle kendine iyi gelecek
Bildirdi kaptanım 111,5 sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Bişey olmaz brn kefilim sana sıkıntı yok
Ahahah deli

Bonuscan yaz geldi hadi bakalım yemek yok yersen hedefine ulaşamazsın nasılsa hepsinin tatlarını biliyorsun kuzum yesen ne değişecek ki önceden yedik hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…