Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego hepfit

G.hafta 76.4
Bu hafta75.8
Faek _600

elifcim kilona göre bence biraz daha fazla eksi olabilirdi.. ama düzenli gidiyor eksiler.. düzenli gitmesi de çok iyi .. her hafta bu istikrarda olsan maşallah derim..

nesalihan canım eksi gayet güzel.. neden kendine kızıyorsun.. daha iyisi de olur belki eyvallah ama bu eksi gayet başarılı.. 8 lere az kaldıııııııııı

Kilo bildireyim
Geçen cuma :85,100
Bu cuma:84,0
Fark:-1,100
Yüzde :1.30
@MiuLego @Lunya hepfit

vay malim vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sen ne ettin vay helal be mali budur işteeeeeeeeeeeeeeharikasın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm her hafta böyle olsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cuma 80.6
bugün bugün 80.5
fark - 0.1
@MiuLego igdedali

hiç beğenmedim. gelen artılar gönderilmemiş. sadece 100 gr gitmiş. hiç olmadı fulya. demek ki yediklerine dikkat etmiyorsun

Daha dün akşam regl oldum ve genelde 1 kilo fazla gelirim artik siz karar verin bana ne yapacaksınız
Gecen 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 800
%1.1
@MiuLego hepfit

seni ne yapalım hmmmmmmmmmmmmmmmm

GEL DE KOCAMAN ÖPEYİM

Regl haftanda %1 barajını geçtin beeeeeeeeeeeeee
geçen hafta iyi eksi , bu hafta iyi eksi.. istikrar var eksi gayet büyük daha ne olsun canım benimmmmmmmmm

Kilo bildirimi bende yapim
Cuma:66.8 geçen cuma
Bu Cuma:65.9

canım geçen cuma kilon bende 66.3 olarak kayıtlı.. -400 gelmiş senden..

daha çok gelmeli idi.. sen her gün menü ve sporunu veriyor musun? takımda olduğunda hem fikir miyiz?

Mortingenleri akşam açıklayayım kızlar. Siz bu arada kimlerle morti olacaksınız onu deyin. Etiketleyin beni şunla morti olacam deyu...
Bonus ve yumurtalikofte sizi de kertiyorum. Anam zaten razı da bonusa fikrini sormuyorum
Morti bulmayanları kafama göre kerterim yenilene de ceza vericem çok pis(çok farkla yenilene)

Selam önce kilo bildirimi yapayım
Salı günü 113,500 kg
Bugün 111,500kg
bravooooooooooooooooooooooooooooooooo

3 günde -1.5 kilo gitmiş emine abla.. ama detoks veya şok diyet ile gitmeyecek normal sağlıklı besleneceksin

bakalım haftaya 1 haftalık kilo kaybın ne olacak..

Emine ablacım acaba sen bu şok diyete devam mı ediyorsun bana mı öyle geldi?
Hani nerde burada et yemeği? bir öğünde dahi olsa olmalı .. protein çok az almışsın.. kahvaltıda dahi yumurta yok...

LÜTFEN BU ŞOK DİYETİ BIRAK

Gaza geldi bence tartıda eksi görünce

Fikrine kurban :)) sorma bana sen uygun diyosan uygundur

Şöyle en içten bir inşallllaaaahhh diyeyimm

Elmaları yiyiyor musın bari, umarım yiyorsundur,kız bunda yemek yok, bu bildiğin elma hoşafı, sadece bunu mu yiyiyorsun tüm gün boyunca???
Hayır beybisi diyetin yanında extra bir kur dukan bira gini düşün öyle. Birşey elmaları yemiyorum sadece suyu içiyorsun

@MiuLego yav bi nick vardı unuttum bana kep yazdiracadi. Acep ne oldu ki. Yoksam yapmasa dà. Ben eski mezuniyet ten değil de bu mezuniyeté mi taksam o kepi
canım not etmştir onlar.. çalışmalarını yapıyorlardır.. bekleyelim gelirse gelir, gelmezse zaten alacaksın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…