Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence çok ta güzel yapıyorsun ,detoksu herkesin iradesi kabul etmez.Belki kilo almanın altında yatan başka sebep var ,o yüzden zorlanıyorsun ,yoksa kuş kadar menülerin oluyordu senin
Canım hafta sonu bozduğum için alıyorum haftasonu demek stres demek benim için. Sigara tiryakisi gibi yiyerek stres atmaya çalışıyorum

Nickini görünce şaşırdım çok.bende kkya ilk damlanur10 diye kayt olmuşdum

Mezun olmam için bir haftada 3.5 kilo vermek lazım oksijen detoksu bile kurtarmaz

Gündüz izin çıkınca sporla yediklerinin anasını ağlatayım dedim
Canım senin boy uzun değilmi ya. Fotolarda çok zayıf duruyorsun zaten. Epey zayıf hem de

Emziren anneler benden sorulur diye dalayim direk kuzum ben emziren annelere üstelik bebeği ek gıdaya geçmemiş annelere uzun süreli detoks kesinlikle önerilmiyor balım ama sadece hafta da bir gün yada iki gün normal diyet bı gün detoks şeklinde yapabilirsin kuzum muhabbete sohbete de gel soru sormaya da gel bekleriz emziren annelere zaafimin olduğunu kim söylemiş ki hem emzirip hem fit olmak bizim de hakkimizzz

Son düzenleme:

kızmaya gücüm kalmadı yemin ederim
@MiuLego aha al baklava

menum
sabah yok(kan testi için yemek yemedim)

ara 10.30 1 bardak ayran

öğlen 12.45 1 kepçe ezogelin çorbası tavuk salatası

ara 15.30 1 tane activia probiyotik yoğurt

19.00 salata(her zamankinden fazla yedim) 2 dilim tb ekmek patlıcan yemeği(akşam anca eve gelebildim biraz geç oldu)

su 3.5 litre
spor
180 dk yürüyüş
450 mekik
150 bacak çalışması
165 yan karın çalışması
35 dk pilates
@MiuLego
@Lunya

abla diyenler küçük benden ondan herhalde.. haaa bi de azeriyim onu yazmayı unuttum...
Yav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin

Sevmediğiniz birinin sesini duymak zorunda olsanız ne yaparsınız. Kıkır kıkır sesi geliyor, tv sesi açamıyorum çocuklar uyudu, kulaklık takamıyorum küçük uyansa duyamam diye.

ayyy aynuracııımmmm bunlar sana abla diyip duruyor, senin yaşın küçükmüş ya, akranmışız

vorones menüne açıklaman nedir? Sorf meraktan soruyorum gerçekten.

Akşam patates ve bulgur aynı anda karbonhidrat.. baklava???????

Bak şuan mesela seni listede hala tuttum diye pişman oldum. Sence ben şimdi diğer tüm kızlara yemeyin diyebilir miyim? Böyle bir hakkım var mı? Sen yemişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…