Canım hafta sonu bozduğum için alıyorumBence çok ta güzel yapıyorsun ,detoksu herkesin iradesi kabul etmez.Belki kilo almanın altında yatan başka sebep var ,o yüzden zorlanıyorsun ,yoksa kuş kadar menülerin oluyordu senin
Mezun olmam için bir haftada 3.5 kilo vermek lazım oksijen detoksu bile kurtarmazsen böyle spor yap, bu hafta sen de mezun olursun
Gündüz izin çıkınca sporla yediklerinin anasını ağlatayım dedim
Bana da yapacaksin tamam mi kiskandim da azicik@hippotalamus
Mezuniyetin es geçildi zannetme önce gelsin Havai fişekler
Eki Görüntüle 2130895
Sonra alkol alanlar bir şampanya patlatsın
Eki Görüntüle 2130896
Alkol almayanlara da alkolsüz sodalı kokteyller gelsin (şekersiz)
Eki Görüntüle 2130897
Ve sana çok tebrikler fit hatun
Nickini görünce şaşırdım çok.bende kkya ilk damlanur10 diye kayt olmuşdumKusura bakmayın sabah kilomu paylaşıcaktım hastaneye gidince aklımdan çıkmış sabah birde ağlama krizine tutuldum stresten. çok özür dilerim dahiliyede ekg tansiyon kan testi yaptırdım sonuçlar falan derken anca işim bitti vitamin değerlerim düşük çıktı ilaç verdi onlara tansiyonumu 13e 7 ye kadar çıkardılar çok şükür Geçen hafta 83.8 dim bugün 82.1 tartıldım mutluyum inşallah devamıda gelir
Canım senin boy uzun değilmi ya. Fotolarda çok zayıf duruyorsun zaten. Epey zayıf hem deMezun olmam için bir haftada 3.5 kilo vermek lazım oksijen detoksu bile kurtarmaz
Emziren anneler benden sorulur diye dalayim direk kuzum ben emziren annelere üstelik bebeği ek gıdaya geçmemiş annelere uzun süreli detoks kesinlikle önerilmiyor balım ama sadece hafta da bir gün yada iki gün normal diyet bı gün detoks şeklinde yapabilirsin kuzum muhabbete sohbete de gel soru sormaya da gel bekleriz emziren annelere zaafimin olduğunu kim söylemiş ki hem emzirip hem fit olmak bizim de hakkimizzzSlm kızlar sızı gizliden takip ediyorm ve zevkle okuyorm.cooookk tatlı muhabbetınız var.tabi sayfa cok hızlı ilerliyo yetısemıyorm.ben de 72.5 la mart 1 de dıyete basladm 1 ay oldu bugun .3.5 verdm buranın gazıyla.suan 69 um hedef 60.tabii kı kılo sebebım kızım 5 aylık suan. dogumdan once 62 ıdım geri eskıye donmek ıstıyorm yaza kadar ıns.bısey sormak ıstıyorm 3 4 gun kabak dıyeti uygulamak ıstıyorm bunu emzıren anneler uygulayabılıyor mu
Sen belki şuan bile mezun olabiliyondur hesaplamadık kiMezun olmam için bir haftada 3.5 kilo vermek lazım oksijen detoksu bile kurtarmaz
Uzun zamandır bu duygulara sahibim, son bir aydır diyelim şuna
Menu yazayim
Sbah 09.30
ılık limonlu su yarım grisini 1 dilim beyaz peynir 5 fındık
12.30
Eki Görüntüle 2130887 hepsini yedim ya lâ
Aksam 17.30
5 et köfte (Fırında kendi yağıyla )
5 ince dilim pattis fırında
2 y k. Bulgur pilavı
Salata
Çay 20.00 yarım bisküvi baklva tirtikladim . Gözümün önünde yediler dilim dilim . Hatta eşime kızdım al bu tabağı yanımdan dedim ama tam bi dilim kadar olmasa da yedim3 5 uzum fındık da yedim
Cuma cuma yüz buldum .neyse telafi ederim inşallah.
Spor . Bugün bisiklet binemiyorz eşim yok evde . K.v. k.b da yok . Kendim bisiler yaparim
Su 3lt
Yanliz bi arti bi sabit geldiğim düşünülürseEvet heehheee
Preto beğüme karşı iki pisi kapışsınlar
:)
Yav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin
abla diyenler küçük benden ondan herhalde.. haaa bi de azeriyim onu yazmayı unuttum...
Zannetmiyorum eski takıma başlangıca göre olmuyor muSen belki şuan bile mezun olabiliyondur hesaplamadık ki
ayyy aynuracııımmmm bunlar sana abla diyip duruyor, senin yaşın küçükmüş ya, akranmışızADINIZ: Aynura
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87.5
HEDEF KİLONUZ: ilk olarak 65 sonra 60 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evvet ilk 4.takımdan mezun oldum sonra 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelikkkk
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ayyy o kadar çok ki...ne çekiyormuş kilolu insanlar...2.kata çıkamıyorum oturup kalkamıyorum çok zor...en önemlisi yaz geliyor...kocam zayıf istiyo...güzel görünmeliyim sıkılaşmalıyımmmm...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:6yıllık evliyim,5yaşında bi kızım 2aylık minik bi oğlum var sezeryanla doğum yaptım emziriyorum...ev hanımıyım evde çok yoğun bi hayatım var...2ay öncesine kadar yiyip içip iş yapıp yatıp uyuyan ben şimdi oturunca seviniyom
Heeepinizi tanımak isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?