Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynı dertten muzdaribim
Benim de bir kızım bar 3.5 kilo idi kısırlaştırma ameliyatından sonra 6.5 oldu, şimdi 6.2 güzelce kilo veriyor
Gelelim asıl soruna, oğlan!! 7.5 kilo, kızım manasına da saldırıyor, kurabiye kutusu, köğeğin maması, kırıntılar ne varsa saldırıyor, bir de her saat başı acıktım diye karşıma dikitiyor. Şöyle düşün tuvalete gidiyorum kapıyı zorla açıp karşıma geçip miyawlamaya başlıyor
Ben de yemek veriyorum sonra gelsin kilolar

Lunya lunya lunya hep lunya
Bana teşekkür et benle şeettiriver. Annen var yazamıyorum anla işte

Bana göre bu hafta sidelya s3nden daha cok destek oldu vero...
Ekşisi azdı ama insanların moralini bozmadı. su yukarda yazan cumlelerin gerçekten çok sınır bozucu.. neresinden tutsam orası kalıyor. Ne tehdidi ne listeden çıkarma merakı Allahini seversen...

Boşver tevo. Gerçekten parmağını oynatıp da yazdığın tek bir harfe değmiyor... görmezlikten gel. Burada herkes görüyor neyin ne olduğunu. 30 kişi de aynı tepkiyi veriyorsa bi durur düşünür insan. Ama hatun kamçılanıyormuş biz böyle diyince. Kamçılanıp daha çok baklava yiyecek zaar

Size karşı verdiğim mucadele derken...
Ben hepimizi 7. Takım olarak görüyorum p3ki o zaman biz 7. Takımsak sen kimsin...

sankı benı anlattın
Evde çöp bırakmaya korkuyorum .
Ekmek buldugu an alıp yuvasına saklıyor
Geçen yuvasıını temızlerken ekmek , bisküvi birsürü şey buldum .
Artık mutfağı kapalı tutuyorum.
Bu sefer çok kararlıyım .
Deli gibi miyavlasa da ona mamasından başka bir şey yok

seninde emeğine sağlık iğde

Size karşı verdiğim mucadele derken...
Ben hepimizi 7. Takım olarak görüyorum p3ki o zaman biz 7. Takımsak sen kimsin...
Noluyo kızz yine ?? Vero yine baklava mı yemiş?? Hemen mezun olup gitmek mü istiyormuş? Kime neyin mücadelesi ?? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…