He bi de sana çok diyeceğim şey var ağzıma doluyor ama sus Hayriye diyorum sus yoksa çok kalp kıracaksın.Evet benim kilolar öyle gitti gidiiyör. Karatay à dikkat ediyorum . Çakma karatay amma ekmek yemem. 3 dilim çok yav.sana . İki öğün yiceksen her öğün de 1 yesen ?
SpOra asilmistim lohusa iken .bel fıtığı olup ayagimà basamadim. Aman dikkat et . DEdigin GİBİ 15 DK Olsa YETER. Ben yavas yavas gidiom.
Leptin é ben dé dikkat ediiom. Ara öğün yapmiom. Süt için zaten bol su ve yeşillik yemek lazım . Bulgur pilavı da ii derler .
Ben zorlandm ama sütum bazen azalıyordu àma şükür benim yavrum gece sık kalkip emen bebek değil o acikana kadar sut olusuo du. Hadi kolay gelsin. Kahvaltıda ne yedin bakem.
Dur ben de foto atcam
Çok büyük birşey değil neyse ki, şimdi şöyle oldu, ocağın yanında bir tava buldum, eşime bunu kullandın mı diye sorarken gayri ihtiyari koklamak için burnuma götürürken yanlışlıkla değdirdim. Meğer tavayı elim ocağın üstünde baya bir tutup kullanmaktan vazgeçip yanına koymuş. İşte böyleFloweroflife geçmiş olsun canım ya nasıl oldu o öyle
@Bonus Bonuscan geçmiş olsun kuzum
Whiteblacklife Whiteee çok heyecanlı bir gün herkes şok şok şoooookkk olacak
Kendi yasini demisrir tevomm@Nevreste senin 60 oldugunu soylemisti
Heyooo
Su yaş mevzusu kapanmıştır 21 ne ya
Ilk öğrencilerim su an 16 17 yaşında
Geçmiş olsunn bonusum
Kalbimi kıracak ne diyeceksin kız. Ben anlamıyorum beni listeden atma merakınızi . İnşallah bir An önce cikiyim mezun olarak . Sıkma sen çok da sey etme hayris .. listedeki arkadaşlarmz da bilio ki hepimz makine degilz aynı şeyleri yiyip aynı kiloyu verelim. Ben anlimin akıyla eksimle destek oldum 7 takımima . Bi başkası da diyet menüsü ile faydasını dokundurur. Kırmaya kirilmaya tehdité gerek yok balım yaHe bi de sana çok diyeceğim şey var ağzıma doluyor ama sus Hayriye diyorum sus yoksa çok kalp kıracaksın.
Senin içine siniyorsa aynen devam et. Emin ol mezun olup listeden çıkmanı dört gözle bekliyorum
Ama lütfen artık vero lütfen. Biz ümitlenirken senin hakkında sen baklava deme bize. Lütfen. Bak bu haftaki eksimi gördün mü. Yediklerimi de biliyorsundur herhalde.Kalbimi kıracak ne diyeceksin kız. Ben anlamıyorum beni listeden atma merakınızi . İnşallah bir An önce cikiyim mezun olarak . Sıkma sen çok da sey etme hayris .. listedeki arkadaşlarmz da bilio ki hepimz makine degilz aynı şeyleri yiyip aynı kiloyu verelim. Ben anlimin akıyla eksimle destek oldum 7 takımima . Bi başkası da diyet menüsü ile faydasını dokundurur. Kırmaya kirilmaya tehdité gerek yok balım ya
evet canım yoksa bende hırs var spor çok yapmak istiyorum bazen vaktim olmuyor bazende korkuyorum sut azalır diye kendi halimde az çok vermeyi düşünüyorum illa morti olacak derseniz tamam derimRomantikli su hee bugün bi deneyeyim
Seni fururumNolmuş regl geliyorsa. Sana uygun bi mortiyle kendi kulvarında yarışırsın alla alla ya
Listedekilerin morti istemiyorum taleplerini sebep dinlemeden reddediyorum. Dünki menün reçel hariç güzelmiş. Öyle devam et sen. Gerisi kolay
Emziriyorsun diye mi? Tek sebep bu mu pembik hatun?
Beni dışlıyorlar matmazel
Allam nası bir çeşit kıskançlık ki bu
Sen var ya sen bitanesinYokluğumdan faydalanıp nası da acımasızca yazmışlar. Neyse ki Nehirim burdaymış
Ay dur gene öpecem
Öp tabi canım dudak senin öpersin sonuçta istediğini
2 kilo regl haftasında senin için çoooooooooooook kolay biliyorsun aslında bunu...
Menüne etiket yaptın mıydı hatırlamıyorum kuzu kafa gidik az...
Ama gördüm. O kuruyemişler ne öyle... Bi de ara öğün yok. Regl olsa dahi yok. Bu hafta ara öğün yok sana. Öğünler arası 5 saat olmadan ağzına 1 kaju tanesi koymak da yok
Ayağın iyileşince de yürüyüş muhakkak yapılacak...
@Pamukseker19 geçmiş olsun kuzum topuk dikeni anamda da var. Kırdırmıştı ama gene tekrarlayabiliyor. Zor cidden...
@Lunya sana da geçmiş olsun lunyam. Biyopside de korkulacak bişey yok.
@Esra_4378 ay o elini gördüm de baktım yazmamışım. Çook çook geçmiş olsun sana da...
_AYNURA_ gelmiş hoş gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
@eflalim gayet de güzel zayıfladın. Yazın burda 70 lerle nası cebelleştiğini ne çabuk unuttun acaba? Kafanı dağıtmanın en güzel yolu diyete sarılmak
Geçmişi tam bitiremedim. Atladığım ettiğim varsa affola pliiiiiiiiiiiiiiiiz
Bebegini al cik kendin.Ayda yilda bi haftasonu geliyo
Ondada koca kisisi yok
Eve tıkılıp kaldim yine
Izin vermez canim.esimBebegini al cik kendin.
Bi yerde cay ic .
Yuruyus olur hem.
Esleri beklersek ömür biter.
Canin forumda basari hikayelri var.kızlar ya benim motivem azalıyor sanki hadi bi morel verin bana
Niye izin vermiyo ki canim oturdugun yer mi kotu? Tak kanguruya bebisi cik dolas sadece spor olarak degil sana da iyi gelir ev boguyor insani bi sure sonraIzin vermez canim.esim
Keske verse hergun yürürdüm
Baklava nin miktarı önemli. 1 dilim bile degil .evet yenmemeli savunmuyorum.Ama lütfen artık vero lütfen. Biz ümitlenirken senin hakkında sen baklava deme bize. Lütfen. Bak bu haftaki eksimi gördün mü. Yediklerimi de biliyorsundur herhalde.
Sen menüye baklava yazıyorsun ya. Ha o nasıl okunuyor biliyor musun? En azından ben tarafından..
' siz sağlıklı beslenin spor yapın benim baklavayla verdiğim kiloyu bile veremezsiniz. '
Ve inan bu kilo veremeyene ve hatta baklava yemeyip seninle aynı kiloyu verene bile çok kötü koyuyor.
Cnm pazartesiden itibaren spora başlıcam tekrar tabi ama hesabı dondurmam lazım miu.. istersen sana özelden atarım eklersiniz.. yoksa aklım burda kalıyo .. 3 kitabım var bitmeyenHaftaya cumaya kadar spor yapacaksınspor grubundasın haftaya öıkarırız seni ama bu hafta grubun için spor yapmak zorundasın
Aile yapini bilmiyorum.Izin vermez canim.esim
Keske verse hergun yürürdüm
Kız ben 28 yaşındayım ne teyzesi ablası.. sen beni acabaaa sınavlar önemli,sana başarılar dilerim
bölüm neydi ablası (bak teyzesi demiyorum aradaki 233665747921465 yaş farkının ne önemi var demi ama)
@MiuLego hippocum çok başarılı spor yapan bir karpuzumdu,şimdi bir süre gelemiycek yerine birisini alcaz mı napcaz?
birde @Ytmz var daha doğrusu hiç ortalıkta yok acaba neden ki?
Yada instagramdan oncesi sonrasi fotolara bak.kızlar ya benim motivem azalıyor sanki hadi bi morel verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?