Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He bi de sana çok diyeceğim şey var ağzıma doluyor ama sus Hayriye diyorum sus yoksa çok kalp kıracaksın.
Senin içine siniyorsa aynen devam et. Emin ol mezun olup listeden çıkmanı dört gözle bekliyorum

_AYNURA_ sabah boyledi yanı 11 de. Nasıl iyi mi. Tabİ karatay à göre ceviz findik falan olmalı da ben onlar ı malesf aksam çayla yiyorum.
Bu menüye ek olarak 3 çatal kaymak yedim . Süt alioz da biz . Sağlıklı yane .
2 de yagda yumurta yedim

Doyana kadar ye. Akşam à kadar tok kal. Seviom ben bu beslnme şeklini

Son düzenleme:
Floweroflife geçmiş olsun canım ya nasıl oldu o öyle

@Bonus Bonuscan geçmiş olsun kuzum

Whiteblacklife Whiteee çok heyecanlı bir gün herkes şok şok şoooookkk olacak
Çok büyük birşey değil neyse ki, şimdi şöyle oldu, ocağın yanında bir tava buldum, eşime bunu kullandın mı diye sorarken gayri ihtiyari koklamak için burnuma götürürken yanlışlıkla değdirdim. Meğer tavayı elim ocağın üstünde baya bir tutup kullanmaktan vazgeçip yanına koymuş. İşte böyle

He bi de sana çok diyeceğim şey var ağzıma doluyor ama sus Hayriye diyorum sus yoksa çok kalp kıracaksın.
Senin içine siniyorsa aynen devam et. Emin ol mezun olup listeden çıkmanı dört gözle bekliyorum
Kalbimi kıracak ne diyeceksin kız. Ben anlamıyorum beni listeden atma merakınızi . İnşallah bir An önce cikiyim mezun olarak . Sıkma sen çok da sey etme hayris .. listedeki arkadaşlarmz da bilio ki hepimz makine degilz aynı şeyleri yiyip aynı kiloyu verelim. Ben anlimin akıyla eksimle destek oldum 7 takımima . Bi başkası da diyet menüsü ile faydasını dokundurur. Kırmaya kirilmaya tehdité gerek yok balım ya

Ama lütfen artık vero lütfen. Biz ümitlenirken senin hakkında sen baklava deme bize. Lütfen. Bak bu haftaki eksimi gördün mü. Yediklerimi de biliyorsundur herhalde.
Sen menüye baklava yazıyorsun ya. Ha o nasıl okunuyor biliyor musun? En azından ben tarafından..
' siz sağlıklı beslenin spor yapın benim baklavayla verdiğim kiloyu bile veremezsiniz. '
Ve inan bu kilo veremeyene ve hatta baklava yemeyip seninle aynı kiloyu verene bile çok kötü koyuyor.

evet canım yoksa bende hırs var spor çok yapmak istiyorum bazen vaktim olmuyor bazende korkuyorum sut azalır diye kendi halimde az çok vermeyi düşünüyorum illa morti olacak derseniz tamam derim

Baklava nin miktarı önemli. 1 dilim bile degil .evet yenmemeli savunmuyorum.
Senin dediğin gibi algilanmasi için benim OH yedim havalarınà girmem lazım . Yanlis algiliosun . Tatlı yedim cis yedim Die gecistrmeyi de ben sevmiorum.
Size karşı verdigim şu mücadele beni kamciliyor . Teşekkürler sidelyam .

Haftaya cumaya kadar spor yapacaksın spor grubundasınhaftaya öıkarırız seni ama bu hafta grubun için spor yapmak zorundasın
Cnm pazartesiden itibaren spora başlıcam tekrar tabi ama hesabı dondurmam lazım miu.. istersen sana özelden atarım eklersiniz.. yoksa aklım burda kalıyo .. 3 kitabım var bitmeyen

K
Kız ben 28 yaşındayım ne teyzesi ablası.. sen beni acaba deynepnaz ile mi karıştırdın

Güüüünayyyudınnnn herkese herkeslereeeee @MiuLego seni eriketlemstm yazılarımı gördünmüüüüüğğ
Whiteblacklife elife emeğine yüreğine saglık ve hepfit hayrlı olsun kuzucanım
Herkesler iyimi keyifler misssmi inş hava missdd ben bı ıkı saat snra oglumu alup yürümeyi planlıyrm
Bu arada size biley dabsaym aramzda cocuklu cok hatun da var iken..
Oglum 3.5 yasnda ve biz ona vi oda yapmatı düşünüyrm oda takımı alcz ama genc odası seklnde bide ucuk fiyatlara acık degliz tavsye edecegnz yerler varmı perde halı özellkle mobilya???burdan yada özelden yazsanız coook sevinirim bide hedefinize ulasın diye dua ederim bi de severim bi de öperimmmmm
Ama yazmasanızda öperimkiiiiiiiiiiiiii
ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…