Yaptırsan mı acaba?? Nette beğendiğin modelleri seç kombin yap.. bi marangozla anlaşınGüüüünayyyudınnnn herkese herkeslereeeee @MiuLego seni eriketlemstm yazılarımı gördünmüüüüüğğ
Whiteblacklife elife emeğine yüreğine saglık ve hepfit hayrlı olsun kuzucanım
Herkesler iyimi keyifler misssmi inş hava missdd ben bı ıkı saat snra oglumu alup yürümeyi planlıyrm
Bu arada size biley dabsaym aramzda cocuklu cok hatun da var iken..
Oglum 3.5 yasnda ve biz ona vi oda yapmatı düşünüyrm oda takımı alcz ama genc odası seklnde bide ucuk fiyatlara acık degliz tavsye edecegnz yerler varmı perde halı özellkle mobilya???burdan yada özelden yazsanız coook sevinirim bide hedefinize ulasın diye dua ederim bi de severim bi de öperimmmmm
Ama yazmasanızda öperimkiiiiiiiiiiiiii
ı
Mosntessori tarzi oda yapmayi dusundun mu?Güüüünayyyudınnnn herkese herkeslereeeee @MiuLego seni eriketlemstm yazılarımı gördünmüüüüüğğ
Whiteblacklife elife emeğine yüreğine saglık ve hepfit hayrlı olsun kuzucanım
Herkesler iyimi keyifler misssmi inş hava missdd ben bı ıkı saat snra oglumu alup yürümeyi planlıyrm
Bu arada size biley dabsaym aramzda cocuklu cok hatun da var iken..
Oglum 3.5 yasnda ve biz ona vi oda yapmatı düşünüyrm oda takımı alcz ama genc odası seklnde bide ucuk fiyatlara acık degliz tavsye edecegnz yerler varmı perde halı özellkle mobilya???burdan yada özelden yazsanız coook sevinirim bide hedefinize ulasın diye dua ederim bi de severim bi de öperimmmmm
Ama yazmasanızda öperimkiiiiiiiiiiiiii
ı
Tanıdık yoksa yaptirmak cok daha pahaliya geliyor..Yaptırsan mı acaba?? Nette beğendiğin modelleri seç kombin yap.. bi marangozla anlaşın
Hadi cnm.. yaş kaç ki senin ben seni üni öğrencisi fln diye hayal etmiştim :))ablası derken o abla ben oluyorum yanlız
hayır karıştırmadım senden 563125974632566 yaş büyükyümde
Hadi cnm.. yaş kaç ki senin ben seni üni öğrencisi fln diye hayal etmiştim :))ablası derken o abla ben oluyorum yanlız
hayır karıştırmadım senden 563125974632566 yaş büyükyümde
Benim esim kendisi yapti ogluma yatagini :)Mosntessori tarzi oda yapmayi dusundun mu?
Oda takimi bana kullanissiz geliyor.
Evde kendiniz bile yapabilirsiniz yatagini .
Internette var yapimi.
Kitapligini oyuncak rafini ve kiyafer dolabinin da planini marangoza anlatrsaniz yaparlar.
Morti vermedim bu hafta sana...evet canım yoksa bende hırs var spor çok yapmak istiyorum bazen vaktim olmuyor bazende korkuyorum sut azalır diye kendi halimde az çok vermeyi düşünüyorum illa morti olacak derseniz tamam derim
Biz de kendimiz yaptik herseyini.Benim esim kendisi yapti ogluma yatagini :)
Biz de koydeyiz oglumu avluda cimlere saldim ip atladim ben deHava mis gibi.
Oglumu parka goturecegim.
O kumla oynar.
Ben de kitabimi okurum.
Gorusmek uzere.
tm canım çok sağolMorti vermedim bu hafta sana...
Yine kendi halinde ver tabii. BuradaWhiteblacklife hippo bir sürü arkadaş emzirerek şahane kilolar verdiler. Vaaaaaaaaaaaayt arkaaşa bilgi aktarır mısın?
Süt mevzusu hakim olmadığım bir konu
Ne cısları seni cuma büyük gömmeye hazırlanıyorum
tm canım hemen bakayımYada instagramdan oncesi sonrasi fotolara bak.
Seni bayagi gaza getirir.
Esim pek yalniz cikartmaz kuzm o konuda kesindirAile yapini bilmiyorum.
Biseyler yazicam esine karsi seni kiskirtmak istemiyorum.
Bari markete diye cik cikabilirsen.
O bile iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?