Hadi gözünaydıııınKızlar kefim eve geldi çok şükür, ay bir mutlu bir mutlu sormayın..
İşşallah birdaha gitmek zorunda kalmaz, bana 340 Euro’ya mal oldu, olsun canı sağolsun iyi olsun da
Ama o kilo gidecek
Yaza fit gireceğiz oğlum da kızım da ben de
2 kilo regl haftasında senin için çoooooooooooook kolay biliyorsun aslında bunu...
meta olarak öyle de iştah olarak ancak doyuyom kız hayrişMenüne etiket yaptın mıydı hatırlamıyorum kuzu kafa gidik az...
Ama gördüm. O kuruyemişler ne öyle... Bi de ara öğün yok. Regl olsa dahi yok. Bu hafta ara öğün yok sana. Öğünler arası 5 saat olmadan ağzına 1 kaju tanesi koymak da yok
Ayağın iyileşince de yürüyüş muhakkak yapılacak...
Sporla iştahını kontrol edebilirsin. Ne güzel yürümüşsün. Her açlık hissettiğinde kuruyemiş atma ağzına. Leptin çalışsın biraz... Bi de bilimsel olarak iştah reglden önce yani pms döneminde açık olur. Regl başlayınca normale dönmesi lazımmeta olarak öyle de iştah olarak ancak doyuyom kız hayrişneyse Allah bilir menüme seni ve maliyi etiketliyom. bak o ara öğünü şöyle yaptım. iştahtan çok açlık hissedersem kuruyemiş atıyom ağzıma. yoksa yok bugün biraz yürüdüm. iyi oldu.
doğru canım bu kaçıncı başlayıp bıraktığım bu yola başladım artık bırakmayacağım kolay kolay önceden kucağımda bebiş varken dayanarak yerden kalkıyordum şimdi çok rahat kalkıyom bi kac kilo gitmesine rağmen bırakmayacağim canım inşallaharden32 ex mortim.ne motivesi lazimdi.aynaya bakbir ac göbüsü az cok benimki kadardir o.ayniyiz senle.kocaman totolarimiz yaz geliyor yaz.güzel güzel giyinmek istemiyorsan birak bosver.ye sen yine olmadi dersin.sonra yine sonra yine baslarsin.yada bu son gidecek dersin bir kere ugrasirsin.ayagimda topuk dikeni dizimde kireclenme baslamazdi gecen yil bırakmasaydim.
Vazgeçmek yok bu defa...doğru canım bu kaçıncı başlayıp bıraktığım bu yola başladım artık bırakmayacağım kolay kolay önceden kucağımda bebiş varken dayanarak yerden kalkıyordum şimdi çok rahat kalkıyom bi kac kilo gitmesine rağmen bırakmayacağim canım inşallah
inşallah canım benim sizler olmasanız sağliksiz beslenip cahil cahil diyet yapmışim bırakmam artık diyetide sizideVazgeçmek yok bu defa...Bundan sonra beraberiz o kiloların gidişi olacak dönüşü olmayacak inşallah
benim reglden önceki 4-5 gün ve ilk 3 günü açık oluyo genelde. normale girer artık zaten. pro ağırlıklı yemem lazım. yoluna koycaz artıkSporla iştahını kontrol edebilirsin. Ne güzel yürümüşsün. Her açlık hissettiğinde kuruyemiş atma ağzına. Leptin çalışsın biraz... Bi de bilimsel olarak iştah reglden önce yani pms döneminde açık olur. Regl başlayınca normale dönmesi lazım
zati ilk defa 1 ay uzun yapıyorum canım normalde en fazla 1 hafta sürüyorduBendede oluyo o ama
Sonucu düşünüyorum zayfladgmdaki beni düşünüyorm birakiyorum
Cok degil.en fazla 2 3 ay sabir inşAllah
Abla hoşgeldin gi hatirladin mi .beni. sen öncesi gelisinde ben de vardimAhanda burdayim
Menü yazim mi
Sabah 9 buçuk gibi yarım parmak kadar ekmek, ilaç.
Az önce minik yuvarlak ponçik sandviç ekmeğinin yarısı, ilaç.
1 fincan ballı limonlu suyu bitirmeye çalışıyorum.
Daha bişey yermiyim ilaç alırmıyım hiç bilmiyorum.
Canim hic yemek yapmak istemiyo
yemek te istemiyo iğrenç bi haftasonu
Yok elhamdulillah oyle bi durum degilNen var kuzum ailesel durumlarmı
Hangimizin evinde yok ki daraltma içini bu gencecik yaşında
22 sin dimi KK ya ilk girdiğim yaş. Ahhh ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?