Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi gözünaydıııın
Benim evin önünde de kediler var.
Bi tane kuyruksuz olan var o da kilo almış kendimden çoh besliyorum namıssızları hamile değilse onla morti yapalım bu hafta

2 kilo regl haftasında senin için çoooooooooooook kolay biliyorsun aslında bunu...
meta olarak öyle de iştah olarak ancak doyuyom kız hayriş neyse Allah bilir menüme seni ve maliyi etiketliyom. bak o ara öğünü şöyle yaptım. iştahtan çok açlık hissedersem kuruyemiş atıyom ağzıma. yoksa yok bugün biraz yürüdüm. iyi oldu.

arden32 ex mortim.ne motivesi lazimdi.aynaya bakbir ac göbüsü az cok benimki kadardir o.ayniyiz senle.kocaman totolarimiz yaz geliyor yaz.güzel güzel giyinmek istemiyorsan birak bosver.ye sen yine olmadi dersin.sonra yine sonra yine baslarsin.yada bu son gidecek dersin bir kere ugrasirsin.ayagimda topuk dikeni dizimde kireclenme baslamazdi gecen yil bırakmasaydim.

Menü bildirimim:

Uyanınca(07:00)
1 bardak süt
2 hurma

Kahvaltı(9:00)
2 haşlanmış yumurta
urfa peynir
7 zeytin
yarım çay bardağı yer fıstığı
bir sürü yeşillik
birkaç çeri domtis
bi parça tahinli bi cıss(2 parmak)- dış mihrakların oyununa geldim

Ara(12:00)
1 tk kestane ballı papatya çayı
1 portakal

Akşam(17:00)
2 kepçe tavuk çorbası
salata
mantar sote dünden kalan

Acıkırsam 1-2 ceviz hüpletebilirim akşamın ilk saatleri

Su: 2 lt oldu 3 olur yatana kadan
Spor maalesef bugün de yok halsizim
malipina

Sporla iştahını kontrol edebilirsin. Ne güzel yürümüşsün. Her açlık hissettiğinde kuruyemiş atma ağzına. Leptin çalışsın biraz... Bi de bilimsel olarak iştah reglden önce yani pms döneminde açık olur. Regl başlayınca normale dönmesi lazım

doğru canım bu kaçıncı başlayıp bıraktığım bu yola başladım artık bırakmayacağım kolay kolay önceden kucağımda bebiş varken dayanarak yerden kalkıyordum şimdi çok rahat kalkıyom bi kac kilo gitmesine rağmen bırakmayacağim canım inşallah

Vazgeçmek yok bu defa... Bundan sonra beraberiz o kiloların gidişi olacak dönüşü olmayacak inşallah

benim reglden önceki 4-5 gün ve ilk 3 günü açık oluyo genelde. normale girer artık zaten. pro ağırlıklı yemem lazım. yoluna koycaz artık

Menü yazim mi

Sabah 9 buçuk gibi yarım parmak kadar ekmek, ilaç.

Az önce minik yuvarlak ponçik sandviç ekmeğinin yarısı, ilaç.

1 fincan ballı limonlu suyu bitirmeye çalışıyorum.

Daha bişey yermiyim ilaç alırmıyım hiç bilmiyorum.

gelmişken menuyu vereyim
limonlu su içmeyi unuttum bugün
9.00
1 kucuk tabak menemen 7 zeytin 2 ceviz peynir 1 dilim tb ekmeği
13.00
temizlik yapıyordum kız uyanmadan bitireyim diye kahvaltılık atıştırdım
tereyağlı omlet peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
saat kaç bakmadım 1 incir yarım portakal
18.30
1 tabak taze fasulye salata cacık yiyeceğim inş
su 3 olmak üzere
spor akşama kadar hiç oturmadım tempolu temizlik yaptım ama yinede yürüyüş yapacağım inş
@MiuLego malipina begum75

Nen var kuzum ailesel durumlarmı
Hangimizin evinde yok ki daraltma içini bu gencecik yaşında

22 sin dimi KK ya ilk girdiğim yaş. Ahhh ahhhh

Yok elhamdulillah oyle bi durum degil
Esime kizgnm sadece
Evde tek basima oturuyorum hava mis gibi
Kendisi evdr degil hos olsada gezdirmezdi
Amaaan iste benimkide sknti olsa ne buyuk dertler var buna şükür

20 yaşındayim bu arada bonusm temmuzda 21 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…