Olur aslında kalori değeri de yakın olur mu karbon oranıcakil80 ben sana başka bir tarif vereyim. bunu daha sık yapabilirsin. tambuğday lavaş kullanma. onu yerine şunu yap. hem çok doyurucu olur hem de glisemik indeksi düşük.
1 yumurtayı kırıp içine 2 yk yulaf kepeği ve 2 yk süt koyuyorsun. az da kayatuzu. güzelce çırpıp az yağlı tavada arkalı önlü pişiriyorsun. krebimiz hazırrrr. sonra onun içine bu malzemeyi koyarsın. bu da güzel olur. hem glisemik indeksi düşük hem de içinde yumurta olduğu için daha tok tutar bunu unutma. ayyyy mortime tarif verdim ben. böyle morti dostlar başına
Tabak çok güzelMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 13:00
Öğle 16:00
3 hurma
Akşam 19:30
Fırında balık
Salata
3 lt su
80 dk tempolu yürüyüş: 200
25 dk jillian: 100
=300
malipina suspushanimcim
nehirnil111
Canım cumaya ait sporum
2 mile leslie
25 dk jillian
30 dk tempolu
40 dk normal yürüyüş= 305
Sağol canım :)Tabak çok güzel
kalori hesabına takılma. o eskidendi. önemli olan glisemik indeksi ve sağlıklı olması. bu krepin glisemik indeksi daha düşük. kalorisi, içinde yumurta olduğundan eşitti diye düşünüyorum. ama daha tok tutuyor bunu unutma.Olur aslında kalori değeri de yakın olur mu karbon oranı
Piki (ben de öyleyim ya bisey demiom
Ben de camları koca silsin diyorum da bu hafta işi var kaçtı elimdenkolay gelsin canım. Bende başlayacağım benim kızlar fırsat verdikçe ,camları nisan yağmuru geçşin diyorum
Pırasa foreverMenü
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 3 yeşil zeytin, maydanoz, yarım domates, salatalık ve Yeşilçay.
Ara: sütlü kahve, 3 gün kurusu.
Akşam: 1 tabak pırasa yemeği, 1 kase cacık.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1 saat pilates, 1 saat tempolu yürüyüş.
10 dakika egzersizim var
malipina
@MiuLego
nehirnil111
Elma beni çok aciktiriyorElma diyeti uygulayacam yapan var mi
Ben de camları koca silsin diyorum da bu hafta işi var kaçtı elimdenhaftaya bırakıp ona sildirebilirim
sebze tek başına tok tutmuyor yaaaPırasa foreverben de pırasa yedim açım
Olur bana uyarSağol canım :)
Sana da hazırlayayım çok basit
Bugün ben de çok acıktım ne yapsak kiPiki (ben de öyleyim ya bisey demiom)
ben de açım şu anBugün ben de çok acıktım ne yapsak ki
Benim ki cam silmemden haz etmiyorbende mi öyle yapsamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?