- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
N NanaEki Görüntüle 2130942 N Nana bak hele senle muhabbetimize :))
Kızlar bu benim tesadüfen takımlara girme öyküm :)) resimli.. arşivlerden çıkardım
Ana hiç hatırlamıyorumEki Görüntüle 2130942 N Nana bak hele senle muhabbetimize :))
Kızlar bu benim tesadüfen takımlara girme öyküm :)) resimli.. arşivlerden çıkardım
Bende tesadüfen buldum :))Ana hiç hatırlamıyorum
kolay gelsin canım. Bende başlayacağım benim kızlar fırsat verdikçe ,camları nisan yağmuru geçşin diyorumYarın temizlik 2 vizyondabahar temizliğine kalktım, bugün mutfakta yağ çözücü ben romance yaşadık
Yarın kireç çözücüben banyodayiz artı camlar, kapılar var dolap içlerine girmiyorum bile henüz
Darısı başınaaaa
1 dilim salami da gör hemen
Sadece közlenmiş patlıcanla yapıyoruz biz. Sarımsakla karıştırıyoruz. Sonra bir tavada az yağda(diyet olduğu için) kıyma ve soğanı kavuruyoruz patlıcanın üstüne ekliyoruz.igdedali yarına senin söğürmeden yapayım diyom. canım çekmişti o gün patlıcanı ve kırmızı biberi közleyeceğim. kabuklarını soyup doğrayacağım. sonra dövülmüş sarımsakla karıştıracağım. sonra zeytinyağı ve pulbiber miydi? yağ kızıyor mu yoksa çiğ mi?
Gündüz mezuniyetini kutlarken aklıma geldi de milletn canı çekmesin diye yazmadıydım
Sende yee amaSadece közlenmiş patlıcanla yapıyoruz biz. Sarımsakla karıştırıyoruz. Sonra bir tavada az yağda(diyet olduğu için) kıyma ve soğanı kavuruyoruz patlıcanın üstüne ekliyoruz.
Gündüz mezuniyetini kutlarken aklıma geldi de milletn canı çekmesin diye yazmadıydım
Afiyet olsun şimdiden
hımmmSadece közlenmiş patlıcanla yapıyoruz biz. Sarımsakla karıştırıyoruz. Sonra bir tavada az yağda(diyet olduğu için) kıyma ve soğanı kavuruyoruz patlıcanın üstüne ekliyoruz.
Tere 11 ay öncesiBende tesadüfen buldum :))
Tabiki yemiyorum ama bugün yeni bir tarif denedim doktora sordum olur dedi ama ayda 1 yaparsan iyi dedi
Hani saatler lunya hanım :))Menü
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 3 yeşil zeytin, maydanoz, yarım domates, salatalık ve Yeşilçay.
Ara: sütlü kahve, 3 gün kurusu.
Akşam: 1 tabak pırasa yemeği, 1 kase cacık.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1 saat pilates, 1 saat tempolu yürüyüş.
10 dakika egzersizim var
malipina
@MiuLego
nehirnil111
Tabiki yemiyorum ama bugün yeni bir tarif denedim doktora sordum olur dedi ama ayda 1 yaparsan iyi dedi
güzel olur bence de. çok sık yapma sakın.Belki senin de hoşuna gider 1 tane lavas tam buğday unlu ikiye katliyorsun arasına incecik bir dilim kaşar kibrit kutusu kadar pastırma istersen arasına domates biber de koyabiliyorsun yağsız tavada arkası onlu pisiriyorsun. Tadı çok güzel oldu kahvaltı alternatifi verdi.
Ayda 1 verdi günde 90 gr ekmek verdiği için diete uygun dedi ben eskiden domates biberlisini yetiştim peynir ve pastirmasiz olanindan. Lavasin arasına sadece domates ve biber kavurması koymuslardi çok güzeldi.güzel olur bence de. çok sık yapma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?