akşam 6da bayılmışım resmenmalipina nerdesin kuzum görmedim seni
![]()

herife bana seslen dedim o da unutmuş uyandırmayı sızmış çekyatta

aç kaldı garibim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam 6da bayılmışım resmenmalipina nerdesin kuzum görmedim seni
![]()
evet öyle oldu sanırım
oooh suyundan da koy
Yol kız allah için iyiydi, fırında yapmışlar, bir de baya iyi bir restorandı yemek iyi kaliteliydi, ona değil patates ve pastaya takıldımoooh suyundan da koy
bu ara bisküviler pastalar aldı başını gidiyo fılavırımniye böyle
kremalı karnıbahar yemişin bi de dışarda yedin kimbilir nasıl yaptılar o kremayı
hadi sen yapsan evde neyse diycem de hangi yağdan yaptılar acaba![]()
Akşam yok??ben de bi menü paylaşim barihepfit sen bi bak kuzum menüme
sabah 6,50
iki haşlanmış yumurta
bi parça peynir
(cumartesi günü 14,00de işten çıkıyom diye öğle aram yok yiyemiyorum bişey çok halsiz kalıyorum yaa)
öğlen 15,30
(arkadaşa uğradım halime acıdı iki parça bişey koydu önüme sağolsun)
iki dilim kepekli ekmek
13 minik zeytin
2 tk labne
bi tk sürk çökeleği
domates salatalık
su 2 litre anca biter içiyorum hala
58 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111
Pamukseker19
paranla aç kalmışın resmenYol kız allah için iyiydi, fırında yapmışlar, bir de baya iyi bir restorandı yemek iyi kaliteliydi, ona değil patates ve pastaya takıldım
Ya çok sinir oldum zaten, öğlen az yedim açım servise başladılar (bu arada yemek belli başka yemek isteyemem) anam bir dilim incecik et, 1 tatlı kaşığı karnabahar koydular bir tek, patates almadim ilk, doyar mıyım tabi ki doymadım, ikinci tur serviste tamam patates de koyum dedim anam 3 misket kadar top yine 1 tatlı kaşığı karnabahar, 1 incecik dilim et(2 mm falan) of dedim gelenin de yiyenin de!! Pheeee
kuzu eve geldim kahvemi bile içemedim herife dedim ben bi saat uzaniym beni uyandır.saat 18,30 yatağa girdim bi kalktım gece 2 olmuşAkşam yok??
evde ne yoğurt var ne süt bu saatten sonra da bişey yiyemem aç kaldım resmen 12 saattir açım
Akşam yok??
Sana pek yakışmamış kuş menüsü olmuş bu, şimdi açsan pul biberli yoğurttan başka yeme(diyene de bak)
Aynen kuzum bit kadar yemek, zaten ilk servisten sonra eşimle göz göze geldik, dedim sana gelmeseydim keşke bakışı attım ona birparanla aç kalmışın resmen![]()
![]()
oh olsun bi daha dışarda yer misin
restoran iyi de menüleri berbat baksana bit kadar yemek mi verilirmiş![]()
ohaa 25 euro ne bee doymadın bi de 25 euro anam anam benim herif olsa ortalığı yıkardı resmen gider mutfakta şefi döverdiAynen kuzum bit kadar yemek, zaten ilk servisten sonra eşimle göz göze geldik, dedim sana gelmeseydim keşke bakışı attım ona bir
Resmen paramızla rezil olduk içime oturdu kişi başı 25 euro laaaaa o yemek 10 euro bile etmez yeminle
Oy kıyamam evde süt yoğurt olmayınca fena oluyor, dayanamazsan bir yumurta haşla ye en kötü, ya da yat uyu daha da yorgunsundur sen iyice dinlenkuzu eve geldim kahvemi bile içemedim herife dedim ben bi saat uzaniym beni uyandır.saat 18,30 yatağa girdim bi kalktım gece 2 olmuşherif de uyuyakalmış.menemen yapcaktım yeriz diye herif de aç yattı ben de
![]()
Yaaa bir de üstüne utandığımla kaldım, napayım doymadım her servis geldiğinde teşekkür ederim alayım ben demekten yerin dibine girdim, eşimin bu kuzenş de pek sevmem zaten gösteriş budalası bir tip, neyse olan bana oldu patates , pasta yedimohaa 25 euro ne bee doymadın bi de 25 euro anam anam benim herif olsa ortalığı yıkardı resmen gider mutfakta şefi döverdi![]()
![]()
he valla dayak yemiş gibi kalktım bacaklarım sızlıyo hala.yarın bi de ev işi yapcam.elektrikli süpürgem geldi şükür sonunda.evi kırklamam lazım anca arınırOy kıyamam evde süt yoğurt olmayınca fena oluyor, dayanamazsan bir yumurta haşla ye en kötü, ya da yat uyu daha da yorgunsundur sen iyice dinlen
ne utanıcan kuzum seni aç bırakan restorant utansınYaaa bir de üstüne utandığımla kaldım, napayım doymadım her servis geldiğinde teşekkür ederim alayım ben demekten yerin dibine girdim, eşimin bu kuzenş de pek sevmem zaten gösteriş budalası bir tip, neyse olan bana oldu patates , pasta yedim
Hahhaaa ekmek bulamazsanız pasta yiyin gibim birşey oldu
Ben de tam karar vermeye çalışıyorum yarın temizlik mi yapsam diye, oyyy evde olmayınca ev aldı başını gitti, bizim çete de sağolsun evde yalnız kalınca dağıtıyor ortalığı, oy oy çok zor geliyor temizlikhe valla dayak yemiş gibi kalktım bacaklarım sızlıyo hala.yarın bi de ev işi yapcam.elektrikli süpürgem geldi şükür sonunda.evi kırklamam lazım anca arınır![]()
![]()
he valla yarın büyük gün.senin kediler mi dağıtıyo eviBen de tam karar vermeye çalışıyorum yarın temizlik mi yapsam diye, oyyy evde olmayınca ev aldı başını gitti, bizim çete de sağolsun evde yalnız kalınca dağıtıyor ortalığı, oy oy çok zor geliyor temizlik
Sana yarın kolay gelsin gazan mübarek evin tertemiz olsun, keşke bir sihirli değnek olsa dokunsalar ce heryer temizlense şıp diye
![]()