Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne utanıcan kuzum seni aç bırakan restorant utansın:KK12:
türkiyenin gözünü sevim ya
abi donat masayı dedin mi olay bitmiştir tıkanana kadar yiyeebiliyon :KK70: :KK70:
Her wallahi önce insanın gözü doymalı, porsiyon tamam verdiğim paraya değdi dedirtmeli, o ne la tatlı kaşığıyla servis mi yapılır, insafsızlar , bir kalık koydu gitti adam bakakaldım arkasından
:KK70::KK70:

he valla yarın büyük gün.senin kediler mi dağıtıyo evi :KK70: :KK70:
kuzum yatsana sen niye ayaktasın hadi ben uyudum sen de git yat bari:anne:
Eve yeni geldik, evi topladım daha şimdi oturdum,papatya çayı içip çükara içiyorum
Kediler ve köpek dağıtıyor, yeni moda evdeki tüm yastıkları yere savurup koltuk örtülerini top yapmak, masa üstündekilerde top oynamak
İyi geceler malim ben çayı bitireyim geçmiş yaparken accık da ben kendi kendime yazayım burada

Her wallahi önce insanın gözü doymalı, porsiyon tamam verdiğim paraya değdi dedirtmeli, o ne la tatlı kaşığıyla servis mi yapılır, insafsızlar , bir kalık koydu gitti adam bakakaldım arkasından
:D :D :D yemek yok mu deseydin adamlar servis yaparken keşke :D

Eve yeni geldik, evi topladım daha şimdi oturdum,papatya çayı içip çükara içiyorum
Kediler ve köpek dağıtıyor, yeni moda evdeki tüm yastıkları yere savurup koltuk örtülerini top yapmak, masa üstündekilerde top oynamak
İyi geceler malim ben çayı bitireyim geçmiş yaparken accık da ben kendi kendime yazayım burada
anaa yaramazlara bak sen :D :D
keşke ben de besleyebilsem ama kasap evde hayvan sevmiyo :(

FILAVIR :KK70:KIZGIN:KK70:TAVAYLA:KK70:BURNUNUN:KK70:UCUNU:KK70:YAKMIŞ:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:YOK YA:KK70::KK70:NE GÜLMESİ:KK70::KK70::KK70::KK70:ay kendimi tutamıyorum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ciddileş kızım miu:KK70::KK70::KK70:

Öhöööömmm

Geçmiş olsun fılavırım:KK37:nasıl becerdin?

Ahahahhahahaha duramıcam az daha güleyim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Haahhaaaaa
Yaaa herkes yapamaz Bu da bir başarıdır, siz siz olun her bulduğunuz tavayı koklamaya çalışıp üstüne bir de burnunuzu değdirmeyin
Kamu spotudur

En Büyük KKEn Büyük KK
:KK53::KK53:

:KK70: ekmeğini çıkarıyor hayvancık napsın döverek de olsa :KK70:

Ay şişko kedileri zayoflatma takımı 7. Takım:kk77:

Kedilere zayıflıııklkkkkkk:eğlence:
Biz yarın başlıyoruz diyete
:super:
Normalde yemesi gereken 71 grammış
:oha:
Ben 63 gram vereceğim her gün 2 hafta boyunca sonra 56 grama düşüreceğim
:KK45:
Bir de lazer almaya karar verdim H E H E iyi fikir verdi, bakalım gerçi ilaç kullanıyor ödem tutmaz umarım, ödem çayı yaparım ona

Ayyy ben de de 2 tane, biri 3.5 kilo dediğin gibi azcik yer asla kilo almaz, diğeri sürekli kilo alıyor :KK43: diğerinin mamasına da sulanıyor. Bi de benim ki dişi 5.5 kilo ama ufak tefek, göbek yere yakın :KK43: çok ağlıyor baş edemiyorum :KK43:
Hepfit senin kediyi de alalım zayıflatalım
Bende iki tane var zayıflayacak olan
:kahve:

Hadi bakalım hodri meydan :KK5:

O göbek kilodan değil bence .
Kısırlaştırıldı buyuk ıhtımalle demi ?
Göbek sarkması normal kısırlaştırılan kedilerde..
Heee Benin kız olanın da göbek yerlerde..
3.5 kiloydu geçen yaz kısırlaştırdık 2 ayda 6,5 kilo oldu aynı yemeği yiyerek göbek yerlerde haspamın

Son düzenleme:
:KK49::KK49::KK49:30 mart- 6 Nisan Mortingenlikleri:KK49::KK49::KK49:

:duduk::duduk::duduk:DİKKAT DİKKAT:duduk::duduk::duduk:
:halay:BU KAPIŞMALARI KAÇIRANLAR KAHVENİN ÖNÜNDEN GEÇMEYE UTANIYORMUŞ:halay:
:KK49:ONA GÖRE YERİNİZİ ALIN
:KK49:

:rolleyes:fantazyaların kadını mı yoksaaaaaa pambık hatun muuuuuuuu kapışması:rolleyes:
:KK73:Bir yandaaaaa @malipina diğer yandaaaaaaa @Pamukseker19 :KK73:

:rolleyes:"Sil baştaaaaaaaaaan başlamak gerek bazeeeeeeeeeen kapışması":rolleyes:
:KK73: @masumm veeeeeeee @eflalim :KK73:

:rolleyes: "Sessiz atın çiftesi pek olur" karşılaşması:rolleyes:
:KK73: @suspushanimcim veeeee @Sidelya95 :KK73:

:rolleyes:Çirkeflikler de aşka dahildir kapışması:rolleyes:
:KK73: @Lunya veeeeeee @tevafuk55 :KK73:

:rolleyes: Yerli Barcelona- Real Madrid karşılaşmasıı:rolleyes:
:KK73: @Bonus veeeeee @yumurtalikofte :KK73:

:rolleyes: Altta kalanın canı çıksın kapışmasııııııı:rolleyes:
:KK73: @Esra_4378 veeeee @Melegiimm22 :KK73:

:rolleyes: Az- öz veririm tartımla döverim kapışmasııı:rolleyes:
:KK73: @Nevreste veeeeee @begum75 :KK73:

:rolleyes: Haftanın sürpriz maçı :rolleyes:
:KK73: @60kiloyum veeeee cakil80 cakil80 :KK73:

:rolleyes:Minnaklar yarışıyooooor:rolleyes:
:KK73: @Floweroflife veeeeee @malahit :KK73:

:rolleyes: Aman vermez kapışmaaaaa:rolleyes:
:KK73: @Storm- veee @HAbibte :KK73:

:rolleyes: Tartılara göbek attıran kapışmaaa :rolleyes:
:KK73: @Cutemom007 veeee @elfkkk

NOT: Her türlü laf atma, tahrik etme, dalaşma efenime söylim çirkefleşme serbesttir.
Menülerinize ve sporlarınıza birbirinizi etiketlemeyi unutmayınız...
Ciddi bir mazereti olmadan (hastalık vs) rakibine çoook farkla yenilen hatunlar burada takımcak alınan kararlarla cezalandırılacaktır...:halay:
Sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim demeyiniz:KK69:

Asa ben bunu yeni gördüm
Nevreste Nevreste kibar hatunum bu hafta başkalarıyla kertmişler bizi , ben yine de etiketlerim seni maçımız bitmedi malahit malahit cıtır hatun seni bana vermişler bu hafta, yenilmemem lazım , yarından itibaren asılıyorum ben haberin ola
Sen koşuyordun da dimi? Koşalım güzelleşelim
Koşuları kapıştıralım
:halay:

Back
X