Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyosun ben ekmeğe karşı değilim ama kepekli ekmek yemek yok absürt olmuş bugün ama imkanlar kötüymüş iyi atlatmışsın ayyy mali resmen heyecanlanıyorum 7 ler geliyor

Küstüm sana biliyosun dimi akşamın o saatinde hem de

Biliyosun ben ekmeğe karşı değilim ama kepekli ekmek yemek yok absürt olmuş bugün ama imkanlar kötüymüş iyi atlatmışsın ayyy mali resmen heyecanlanıyorum 7 ler geliyor
geçen cumartesi de aynı böyle olmuştu buna bi hal çaresi bulmam lazım.yanıma ceviz meyve falan alim de iş çıkıı yiyim dolmuş beklerken anca öyle kurtarırım heralde
he demi 70leri görcem bikaç haftaya

Oooo supurgeye kavuştun ha
herife rest çektim olmadı,evi temizlemedim bi hafta on gün ,olmadı ,dayanamadım artık geçen gün dedim ara osman abiyi getirsin süpürgeleri bakıp alıcam dedim.tamam ben halledicem bekle dedi.dedim anan gelene kadar alma süpürgeyi de evi böyle bok içinde görsün tamam mı temizlemiyom evi ,ya ara adamı getirsin yoksa konuşmicam artık senle dedim bi baktım aradı çağırdı adamı yaşasın kadının gücü

Sen 70 lere gel parti yapalım

Anasından utanmıştır o
Ona da temizlet bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…