Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne utanıcan kuzum seni aç bırakan restorant utansın
türkiyenin gözünü sevim ya
abi donat masayı dedin mi olay bitmiştir tıkanana kadar yiyeebiliyon
Her wallahi önce insanın gözü doymalı, porsiyon tamam verdiğim paraya değdi dedirtmeli, o ne la tatlı kaşığıyla servis mi yapılır, insafsızlar , bir kalık koydu gitti adam bakakaldım arkasından

he valla yarın büyük gün.senin kediler mi dağıtıyo evi
kuzum yatsana sen niye ayaktasın hadi ben uyudum sen de git yat bari
Eve yeni geldik, evi topladım daha şimdi oturdum,papatya çayı içip çükara içiyorum
Kediler ve köpek dağıtıyor, yeni moda evdeki tüm yastıkları yere savurup koltuk örtülerini top yapmak, masa üstündekilerde top oynamak
İyi geceler malim ben çayı bitireyim geçmiş yaparken accık da ben kendi kendime yazayım burada

Her wallahi önce insanın gözü doymalı, porsiyon tamam verdiğim paraya değdi dedirtmeli, o ne la tatlı kaşığıyla servis mi yapılır, insafsızlar , bir kalık koydu gitti adam bakakaldım arkasından
yemek yok mu deseydin adamlar servis yaparken keşke

anaa yaramazlara bak sen
keşke ben de besleyebilsem ama kasap evde hayvan sevmiyo

Haahhaaaaa

Yaaa herkes yapamaz Bu da bir başarıdır, siz siz olun her bulduğunuz tavayı koklamaya çalışıp üstüne bir de burnunuzu değdirmeyin
Kamu spotudur

ekmeğini çıkarıyor hayvancık napsın döverek de olsa

Ay şişko kedileri zayoflatma takımı 7. Takım

Kedilere zayıflıııklkkkkkk
Biz yarın başlıyoruz diyete

Normalde yemesi gereken 71 grammış

Ben 63 gram vereceğim her gün 2 hafta boyunca sonra 56 grama düşüreceğim

Bir de lazer almaya karar verdim H E iyi fikir verdi, bakalım gerçi ilaç kullanıyor ödem tutmaz umarım, ödem çayı yaparım ona

Hepfit senin kediyi de alalım zayıflatalım
Bende iki tane var zayıflayacak olan

Hadi bakalım hodri meydan

O göbek kilodan değil bence .
Kısırlaştırıldı buyuk ıhtımalle demi ?
Göbek sarkması normal kısırlaştırılan kedilerde..
Heee Benin kız olanın da göbek yerlerde..
3.5 kiloydu geçen yaz kısırlaştırdık 2 ayda 6,5 kilo oldu aynı yemeği yiyerek göbek yerlerde haspamın

Son düzenleme:
Asa ben bunu yeni gördüm
Nevreste kibar hatunum bu hafta başkalarıyla kertmişler bizi , ben yine de etiketlerim seni maçımız bitmedi malahit cıtır hatun seni bana vermişler bu hafta, yenilmemem lazım , yarından itibaren asılıyorum ben haberin ola
Sen koşuyordun da dimi? Koşalım güzelleşelim
Koşuları kapıştıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…