Kız ikinizide demistimkiBakbak o kadar morti kaldik cagirmadin bir kere
Kıbrıs'tayım canım.çıtayı yükselttim diyon yani
birazdan biri çıkıp ben denizde yaşıyorum demezse iyidir
Ben de sirf gidince tatli yiyemicem diy gee gezmelerine gitmiyodum esimle.Miu ilk çarşamba persembe tost yemiceksin dediğinde kafamdan asagi kaynar sular dokulmustuAlışılıyor ya. Hatırlıyor musun ben diyetin başında akşamları çok mutsuz oluyordum. Akşam yediğim abur cuburlara çay keyfine o kadar alışmıştı ki bünyem alışma süreci cidden zor oldu. Ama şimdi öyle değil. Bilhassa akşam aç kaldığımda daha mutlu oluyorum
yani misafirlikler olunca suya dikkat edemedim bugun toparlarim sagol canimBiz gene takımız Esram...
Bol su iç ödemin kalmasın. Üst üste iyi olmamış tabii ki. Kim ne bilirse bilsin 7. takım senin azmini iradeni biliyor gerisi boş laf
Bi de foto atmış
Kacmasin tadın bu güzel yiyecekler heryerde benim beynimde midede olmadığı sürece sorun yokTadim kacti .
Iyi pazarlar......
Ben varım simdicikgene yalnız mı bıraktınız beni be
Evde degildim bütün gun anca oyle oldu su meselesitavuk turşusu nasıl oluyo esra o ne kız
menün güzel kuzum turşuya dikkat et emi
spor da yap kuzum ihmal etme
suyu da arttır miu en az 2,5 içilecek dediydi
sana diyom da ben de dün suyu anca 1,5 içebildim ,gece 2de uyanınca o da.ödem oldum iki günde gene yaaEvde degildim bütün gun anca oyle oldu su meselesi
Tavuk boşluk turşu:) :) :)
Ayy ne bileyim sasirmaktan bir hal oldum.ama iyide oluyor ögreniyorum.sorucan tabi niye sormican kız.burda niye varız öğrenip kilo vermek için deli
Tmm tatlim bi andı geçti gitti yaEsra yapma kuzum kendine yapma boşver takma artık görmezden gel bak ben görmüyorum artık 1 gece sabaha kadar uyumadım sinirlerimi bozamam sende bozma
camları bıraktım hepsini tek günde yaparsam canım çıkar.haftaya pazar silerim büyük ihtimal.şansıma ertesi gün de yağmur yağar gör bakCamları sildirdinmi kocise mali@malipina
Öyle deseneEvde degildim bütün gun anca oyle oldu su meselesi
Tavuk boşluk turşu:) :) :)
Içinde önemli vitaminler varmış ayda ayda kez mutlaka yenmesi dedi vücut için gerekliymis ölçülü yemeyi unutma soğanı domatesli çok güzel olur kurban bayraminda annem anneme yaparBabama aldirdim emin yer.yaprak ciger degilde sac kavurma gibi domates sogan biberli yapiyorum kayinvalidemin tarifi.esim öyle seviyor.dr verdiyse azicik yiyebilirim belki ögle yemeginde.saol canım
Aynen ya ınsan alisiyor öyle li o açlık hissi olmadan uyurum kendimi kötü hissediyorum. Hele ki yemek saati 19.00 ü bulursa falan . Eskidennnn saat 1 de 2 de açık yer arardik yemek almaya . . IggyyyAlışılıyor ya. Hatırlıyor musun ben diyetin başında akşamları çok mutsuz oluyordum. Akşam yediğim abur cuburlara çay keyfine o kadar alışmıştı ki bünyem alışma süreci cidden zor oldu. Ama şimdi öyle değil. Bilhassa akşam aç kaldığımda daha mutlu oluyorum
Karatay da sucuk yeniyor da abartmadan tabe . Dogalindan .Sucuk yedim cok azckesim sucuklu menemen istedi çoğu sucugu esim yedi ben bol domatesli yumrtali yernden yedm
Aradada suck kacti
Darısı bana midemin ezilmesinden uyuyamiyorum.Alışılıyor ya. Hatırlıyor musun ben diyetin başında akşamları çok mutsuz oluyordum. Akşam yediğim abur cuburlara çay keyfine o kadar alışmıştı ki bünyem alışma süreci cidden zor oldu. Ama şimdi öyle değil. Bilhassa akşam aç kaldığımda daha mutlu oluyorum
Kahvaltı n miKızım diyor ki anne biz yiyoruz sen niye yemiyorsun
Kızıma kaymaklar ballar sigara börekleri tabi bütün ev ahalisine
Onlar yedikçe ben doydum sanki
Bir-kac salatalık attım ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?