Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de sirf gidince tatli yiyemicem diy gee gezmelerine gitmiyodum esimle.Miu ilk çarşamba persembe tost yemiceksin dediğinde kafamdan asagi kaynar sular dokulmustu hatta sonraki ilk cuma menumde tostben yazmıştım simdi 3 hafta olacak hic yemiyorum

Babama aldirdim emin yer.yaprak ciger degilde sac kavurma gibi domates sogan biberli yapiyorum kayinvalidemin tarifi.esim öyle seviyor.dr verdiyse azicik yiyebilirim belki ögle yemeginde.saol canım
Içinde önemli vitaminler varmış ayda ayda kez mutlaka yenmesi dedi vücut için gerekliymis ölçülü yemeyi unutma soğanı domatesli çok güzel olur kurban bayraminda annem anneme yapar

Sucuk yedim cok azck esim sucuklu menemen istedi çoğu sucugu esim yedi ben bol domatesli yumrtali yernden yedm
Aradada suck kacti

Aynen ya ınsan alisiyor öyle li o açlık hissi olmadan uyurum kendimi kötü hissediyorum. Hele ki yemek saati 19.00 ü bulursa falan . Eskidennnn saat 1 de 2 de açık yer arardik yemek almaya . . Iggyyy

Darısı bana midemin ezilmesinden uyuyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…