Çok umutluydum ben Oysaki 2.5 litre rekorumu da kirmistim.imdat ödemlere geldim anam anam
Yok ben erken yaptım yoğurt kayısı ve yulafla. bu geç kahvaltı bizimkilerin..Kahvaltı n mi
hı temem . Afiyet olsun. Ben de 8 de limonlu su içip geç pazar kahvaltisi yaptık. Şükür ciz sizYok ben erken yaptım yoğurt kayısı ve yulafla. bu geç kahvaltı bizimkilerin..
Anam ne bilim kızıyorlar ya herseyeKaratay da sucuk yeniyor da abartmadan tabe . Dogalindan .
senden mi umutluydun benden mi hangisi çakılÇok umutluydum ben Oysaki 2.5 litre rekorumu da kirmistim.
tabiki canım ben takımdan biz sürü şey öğrendim hala da sorarım sen de sor çekinmeAyy ne bileyim sasirmaktan bir hal oldum.ama iyide oluyor ögreniyorum.
kasap sucuğuysa ben kızmam.fazlası tuzlu olduğu için ödem yapar dikkatli yemek lazım.çarşamba perşembe hariç yiyebilirsin kuzum sıkıntı yokAnam ne bilim kızıyorlar ya herseye
Cnm başarı hikayelerinde yazdım.. bilmem ki tek bi sebep yok aslında.. bazenleri çok sıkı tutup kaçamaksız diyet yaptım bazen koruma gibi takıldım.. kendime hep küçük hedefler koydum amaMaşallah canım sen ne kilodan nere gelmiş sin basarinin sırrı ne sana gire
Halis mulis kasap sucukasap sucuğuysa ben kızmam.fazlası tuzlu olduğu için ödem yapar dikkatli yemek lazım.çarşamba perşembe hariç yiyebilirsin kuzum sıkıntı yok
Kız 10. Evlilik yıldönümüz için hafta sonu kaçamağıNerde yuzdun kizz ay nasil ozledim ben de yaz gelse de yuzsem
sıkıntı yok o zaman kuzu bikaç dilim yiyebilirsin.Halis mulis kasap sucuzaten az yedm
Saol canimIçinde önemli vitaminler varmış ayda ayda kez mutlaka yenmesi dedi vücut için gerekliymis ölçülü yemeyi unutma soğanı domatesli çok güzel olur kurban bayraminda annem anneme yapar
kaçamağı bile spor allahım esirgesin seni emiKız 10. Evlilik yıldönümüz için hafta sonu kaçamağı
Elma kuru= 1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8 bardak su.. 10 dakika kaynat bunlari gün boyunca ılık veya soğuk iç. .4 5 gün yap ara ver sonra tekrar yap..ben çok. Begendim bugün ara verecem..1.litre bu suyu içiyorum 2 2.5 şu toplamda 3.5 litre su alıyorum yetmez mikop kop kop
kahvaltı çok güzel beğendim kuzum
akşama da bayıldım o alinazikten bi tabak da bana yolla
elma kürü nasıl oluyo bana da söyle merak ettim.suyu biraz daha arttır kuzum
spor da yapılmış
yansın yağlar habooş
Ondan sonra da eflal rahat dur banlanma diyorsunuz. Eflal böyleleri yüzünden banlanıyor. Gerçek hayatımda da var işte böyleleri, sonra asabi gergin oluyursun neden acabaBoşver tevo. Gerçekten parmağını oynatıp da yazdığın tek bir harfe değmiyor... görmezlikten gel. Burada herkes görüyor neyin ne olduğunu. 30 kişi de aynı tepkiyi veriyorsa bi durur düşünür insan. Ama hatun kamçılanıyormuş biz böyle diyince. Kamçılanıp daha çok baklava yiyecek zaar
Ben yazın yaptım yanına bol yürüyüşle etkilemedi ama burda çoğu arkadaşın kilo vermesinin durduğuna şahit olmuştum. Kas ağırlığını arttırdığı ve ödem yaptığı için sanırım. Sen yapıyordun di mi geçen gördüydüm menündeJillian ödem yapar mı kızlar. Tartıyı etkiler mi ? Bugün 3. Günüm jillianda.
@MiuLego
aa ne zaman çekmişler fotomu ayol
Ben denizde yaşamıyorum ama deniz benim içimdeKıbrıs'tayım canım.çıtayı yükselttim diyon yani
birazdan biri çıkıp ben denizde yaşıyorum demezse iyidir
Yazın karatay yapıyorum diye öğünler arası oruç gibi geziyordum. Kardeşime de paylaşmayı öğrensin diye elinde ne varsa ikram etmesini söylüyoruz. Elinde bi bisküvi var. Sırayla anneye veriyor babaya veriyor sıra bana geliyor. "sen diyettesin" diyip kiğer kardeşlere geçiyordu sormadanKızım diyor ki anne biz yiyoruz sen niye yemiyorsun
Kızıma kaymaklar ballar sigara börekleri tabi bütün ev ahalisine
Onlar yedikçe ben doydum sanki
Bir-kac salatalık attım ağzıma
Bak senin kaynanaya hediye buldum. "susturucu"Bebek gormeye gidiyoruzz bi de kv nin dogum gunu
Geçmiş olsun eflal. Geçen hata havalar fenaydı rüzgarda yürümek mahvetti beni de... Papatya çayı iç kuzum zencefilliSelam hatunlar, nasılsınız. Gecmis birikmiş. Hasta oldum ben burnum şıp şıp.
Kendimi temizliğe vurduk bu halimle.
Bakayım ne var ne yok tabi okuyabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?