Mali sen nerede oturuyorsun da deniz manzaralı diyon, banada gelin sahil yanımda hem yüzer hem çayımızı icerizsen gel deniz manzaralı içelim kahvemizi
Sabah sabah nisaaaaa sopalayacagim seni üstüne pazar tehlikeli gün yaaatotomla baldirlarima furun belki erir ya
Hakettim .
Silmeye calistim ama silemedim.
70lere gelim de slowly slowly dans edelim mi bebişim
Kilo aldırmaz ama yağ yakımını durdurur. Dün gece ağzınıza peynir atın filan diyen olmuş ama atmayı belli bi saatten sonra peynir bile olsa... Bırakın insülin düşsün leptin işini yapsınSadece 1 yudum ve 4 fıstık kilo aldırır mi ben şu leptini de inceleyim ya okunacak ne çok şey var
Dişin nası oldu vaytım ?Esra yapma kuzum kendine yapma boşver takma artık görmezden gel bak ben görmüyorum artık 1 gece sabaha kadar uyumadım sinirlerimi bozamam sende bozma
Bakbak o kadar morti kaldik cagirmadin bir kereMali sen nerede oturuyorsun da deniz manzaralı diyon, banada gelin sahil yanımda hem yüzer hem çayımızı iceriz
Cakilllll[/QUOTE
Çok güzel görünüyor ama bana uymadiay bir karbon a Hayır dedim ay çok şahane
Ben de ekmeksiz meneMen yedim. Alıştım lâ iyiceOhhhh ne güzel ne güzel bir iki lokma tadına da bakılmış
suspushanimcim
Ben de bu sabah ekmeği çıkardım 2 kaşık menemen yedim... Ohhh misss gibi sabah kahvaltısı. Hamur işi yiyip şişmedim ohhh
Alışılıyor ya. Hatırlıyor musun ben diyetin başında akşamları çok mutsuz oluyordum. Akşam yediğim abur cuburlara çay keyfine o kadar alışmıştı ki bünyem alışma süreci cidden zor oldu. Ama şimdi öyle değil. Bilhassa akşam aç kaldığımda daha mutlu oluyorumBen de ekmeksiz meneMen yedim. Alıştım lâ iyice
Hayır demeyi öğrenmemi sağlıyor hareket neydi bir sağa bir solaNisaaaaa
Karbon bağımlısı bi arkadaşa bu foto atılır mi
Ben de sayende gördüm iyi olmuş canım:)Senin için daha iyi olur:)Ben kaplumbağa hızında ilerlemeye başladım:)Asa ben bunu yeni gördüm
Nevreste kibar hatunum bu hafta başkalarıyla kertmişler bizi , ben yine de etiketlerim seni maçımız bitmedi @malahit cıtır hatun seni bana vermişler bu hafta, yenilmemem lazım , yarından itibaren asılıyorum ben haberin ola
Sen koşuyordun da dimi? Koşalım güzelleşelim
Koşuları kapıştıralım
Aynen canımHayır demeyi öğrenmemi sağlıyor hareket neydi bir sağa bir sola
aa ne zaman çekmişler fotomu ayolEki Görüntüle 2131335
Kilo aldırmaz ama yağ yakımını durdurur. Dün gece ağzınıza peynir atın filan diyen olmuş ama atmayı belli bi saatten sonra peynir bile olsa... Bırakın insülin düşsün leptin işini yapsın
Dünki spordan sonra ödem de olabilir çakılım. normaldir yani
Kıbrıs'tayım canım.çıtayı yükselttim diyon yaniMali sen nerede oturuyorsun da deniz manzaralı diyon, banada gelin sahil yanımda hem yüzer hem çayımızı iceriz
sorucan tabi niye sormican kız.burda niye varız öğrenip kilo vermek için deliBenimde dikkatimi cekti mortim,.zaten sürekli soru soruyorum bu kadinda bise bilmiyor demesinler dedim sustum..balik tursusu var da tavuk olmazki
Yakın 1.55 ben hedef 55 ama bakıcaz artik oralara geleyimde ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?