Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@begum75

Sporumu bildirim bari hesabı kapatana kadar. .

30 dk keyfi yüzme: 30 puan

Aslında daha fazladır ama haksızlık olmasın diye bu kadarını aldım
Nerde yuzdun kizz ay nasil ozledim ben de yaz gelse de yuzsem

Biz gene takımız Esram...
Bol su iç ödemin kalmasın. Üst üste iyi olmamış tabii ki. Kim ne bilirse bilsin 7. takım senin azmini iradeni biliyor gerisi boş laf

Bi de foto atmış

bana da hep öyle oluyor. hele bir de çok açsam
gittim azcık oyalandım, su içtim yattım.
kız bu iş seni kasapla hepten kanka yaptı. o ayrı yerde uyuyor sen ayrı yerde
evet aynen öyle yaptı ya.çalışmıyoken gece kalkar uyandırırdım yatağa gelsin diye.şimdilerde ceset gibi yatıyorum yorgunluktan o da sabah 4 gbi uyanıp geliyo yanıma

Benim meta da kilo vermez oldu ben dün ne yedim ki kilo aldım bi de üstüne spor yaptım hareketliydim. Bugün 45 dakika sporu zor yaptım. Oysa ben çok hızlı kilo verirdim.

70lere gelim de slowly slowly dans edelim mi bebişim

tavuk turşusu nasıl oluyo esra o ne kız
menün güzel kuzum turşuya dikkat et emi
spor da yap kuzum ihmal etme
suyu da arttır miu en az 2,5 içilecek dediydi

Yaprak ciğer varmış doktor bana ayda 2 öğün verdi. Ama emin yerden yenmesi gerekiyormus
Babama aldirdim emin yer.yaprak ciger degilde sac kavurma gibi domates sogan biberli yapiyorum kayinvalidemin tarifi.esim öyle seviyor.dr verdiyse azicik yiyebilirim belki ögle yemeginde.saol canım

tavuk turşusu nasıl oluyo esra o ne kız
menün güzel kuzum turşuya dikkat et emi
spor da yap kuzum ihmal etme
suyu da arttır miu en az 2,5 içilecek dediydi
Benimde dikkatimi cekti mortim,.zaten sürekli soru soruyorum bu kadinda bise bilmiyor demesinler dedim sustum..balik tursusu var da tavuk olmazki

Sadece 1 yudum ve 4 fıstık kilo aldırır mi ben şu leptini de inceleyim ya okunacak ne çok şey var

Him bana yasaklardanmis yufka ekmek gibi sandım

Esra yapma kuzum kendine yapma boşver takma artık görmezden gel bak ben görmüyorum artık 1 gece sabaha kadar uyumadım sinirlerimi bozamam sende bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…