Biliyorum hatta herkese pro bile dağıtır habibte nin ruhuna diye@Nevreste ne üzülürdü ama sen banlanınca
Di mi kız çıkardın yukarı çıldırtırdın alttan alttan sonra da yönetici banlardı 3-4 gün kafa rahat mis miiiis
poğaçaben mutfağa gittim canım. poğaça yapmaya.
eşin arabistanda resni görevli mi? neden oradasınız canım?
Sadece mi sencekaçamağı bile spor allahım esirgesin seni emi
He ver gazıO zaman kayfe yap otur beyinle sohbet muhabbet ne geziyon daha buralarda
Ayrıca bu hafta çok inecek tartın bak Handeyi yen intikamımı al ganımı yerde goma. Geçen hafta fitle bir olup yendiler Melekle beni
Ben olsam çaktırmadan şarteli indirirdim aaaaaaaaa alektrikler mi gitmiiiiiiiiiiş derdim tüh ya o zaman ben bi kahve yapayım da iki muhabbet edelimHe ver gazıtamam.bakarız.. adamla muhabbet ne edecem tv izliyor
ay hippo cıs yemişSadece mi sence
Yarışma için mi??ben mutfağa gittim canım. poğaça yapmaya.
eşin arabistanda resmi görevli mi? neden oradasınız canım?
İşey gidecek namaz arasında gekdi dinleniyor muhabbeti ettik bile.. kafasına yedi yastığı simdiBen olsam çaktırmadan şarteli indirirdim aaaaaaaaa alektrikler mi gitmiiiiiiiiiiş derdim tüh ya o zaman ben bi kahve yapayım da iki muhabbet edelim
yemek için tabikiYarışma için mi??
Cnm 1 yıldır diyetteyim yazık değil mi bana... çok abartmadan spor yaparak yedim azcık.. ama pazartesi evime dönücem.. evimde dikkat edip gezmede yerim dedim korumadaay hippo cıs yemiş
mezun olunca cısa saldırmış
İyi zumba yapılır bu şarkıyla salla kalcayi hobaaa
Bu şarkıyı bilen var mı ben yeni keşfettim
ben de eşim eve yakın yerde çalışırken öğle arasında kahveye çağırırdım gel içek diye.sonrası malumİşey gidecek namaz arasında gekdi dinleniyor muhabbeti ettik bile.. kafasına yedi yastığı simdi
sen mezunsun kuzum takılıyom sana bakma bana senCnm 1 yıldır diyetteyim yazık değil mi bana... çok abartmadan spor yaparak yedim azcık.. ama pazartesi evime dönücem.. evimde dikkat edip gezmede yerim dedim korumada
sen mezunsun kuzum takılıyom sana bakma bana sen
Bende yollar kapalı o yüzden rahatımben de eşim eve yakın yerde çalışırken öğle arasında kahveye çağırırdım gel içek diye.sonrası malumtecavizz
@pempisler kuzum diyet ile emzirme aynı zaten biz bunu anlamamakta ısrar ediyoruz neden mi çünkü vücut su ve yağı süte çeviriyor artık bunu bı anlayalim hamilelikte kilo alımı sebebi hamile olmamız değil bebek doğduktan sonra süt yapmak için vücudun yağ biriktirmesi peki sen emzirirken sağlıklı beslenip spor yaparsan ne olur vücuda ekstra yağ birikimi yapmadığın için vücut kendinde ki yağları kullanır bunda bı anlaşalım ne olur sana değil bütün emziren annelere lafım...
Peki vücut zaten emzirme dönemi için.9 ay yağ biriktirmisken neden üstüne ekstra yağ biriktirme isteğimiz neden emzirmenin arkasına siginmamiz anlamadım gitti zaten süt yapacak yağ sen hamile iken oluşmuş kendi neden üstüne yağ alma çabası bu yanlış peki
Yağ var süt az sebebi sağlıklı beslenmemek çünkü bütün doktorların dediği sütun azlığı çokluğu önemli değil önemli olan içeriği derken neden hala sutumuzun bol.olsun çabası bunu da anlamış değilim iki bebegeme 6 ay anne sütü dışında gram.ek gıda vermedim ikiside mama nedir bilmez kızım 3.5 aylikti diyete başladığımda ve şuan 1 yaşında 10 kilonun üstünde demek ki diyet etkilememis kilo alımını peki neden etkilemedi neyi ne zaman yiyeceğini bilmek mesele
En çok sütun yapan baklava bal kaymak değil içerik olarak mesele sütten geçen balın bebegi zehirleme ihtimali var baklava yağ şeker deposu bebeğe sütten geçerek sağlıksız kilo alımı ve ileri diyabete sebep oluyor
Yeşillik hem sağlıklı hem süt attirici mesela
Bulgur şahane süt yapar
Hurma sağlıklı şeker ve süt artırır
Çiğ kuruyemiş yağları bebeğe geçerek sağlıklı kilo alımı yani diyet demek değil mevzu bu sağlıklı beslenme hem senin için hem bebeğin için...
Spora gelince spor insanın vücudundaki kötü toksinleri atmayı ve mutluluk hormonu salgilamayi sağlar neden bebeğini mutluluk hormonundan mahrum bırakıyorsun ki ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?