tecavizi ben ediyodum kızBende yollar kapalı o yüzden rahatım
30 günde 1 hafta öyle olsun vücut dinlenmeli ozlemelitecavizi ben ediyodum kız
ben karalar bağlıyom yollar kapanınca
cuma tartısı önemli canım cumaya kadar iner işte ne güzel hafta sonu gelmişBu arada regl oldum yarın nasıl çıkıcam tartıya
Önce sağ ayak.sonra solBu arada regl oldum yarın nasıl çıkıcam tartıya
ben 24 günde bir oluyom laaa30 günde 1 hafta öyle olsun vücut dinlenmeli ozlemelio da kalori yaktiriyormus
YoK canım 18 yaşında çalışmaya gelmiş buraya o zamanlarda buranın ekonomisi de iyı zengin ülkeydi..son 2 senedir iflas ettiler..nasil millet avrupaya gidiyor çalışmaya eşimde o şekilde gelmiş canın
anladım canım. peki dönmeyi düşünmüyor musunuz? yani arabistandaki rejim çok başka. insan rahat edemez gibi geliyor. bir de zaten berberliği burada da yapabilir. evet ilk etapta biraz müşteri bulmak gerek ama olmaz da değil yani. neyse hayırlısı olsun. ama gurbetlik zor yaa..beni soransal senin ne işin var diye..çok büyük konuşmuştum zamanında şimdi önümde gördüm. .burda eşim berber cnm
fit poğaçapoğaça
Düzensizlik var mı bende dogumdan sonra ilk defa 2 ay gecikmeli geldi doktora gidecektim ama elma.kürü ile geldi ama.tam değil doktora randevu aldım bakalım. Ne olacakben 24 günde bir oluyom laaa
19 gün temizim sadece
Evet ordada yapar da burda kazanç daha fazla..şuan kimse de kalmadı eskiden arkadaşlarım. Da vardı. .ekonomişi çöktü adamlar daha satışa sunulmasdan en lüks arabayi alırdı. .şimdi kimsenin cebinde para kalmadı. .bende temelli dönüyorum memlekete çocuk okula baslayacak..turkiyede eğitim almasını istiyorum..anladım canım. peki dönmeyi düşünmüyor musunuz? yani arabistandaki rejim çok başka. insan rahat edemez gibi geliyor. bir de zaten berberliği burada da yapabilir. ever ilk etapta biraz müşteri bulmak gerek ama olmaz da değil yani. neyse hayırlısı olsun. ama gurbetlik zor yaa
fit poğaçasiyez unu, yulaf unu, yulaf kepeği, bolca keçi peyniri, havuç, dereotu, keten tohumu, yumurta, zeytinyağı
iki dakka şeyettirmiyon haaanladım canım. peki dönmeyi düşünmüyor musunuz? yani arabistandaki rejim çok başka. insan rahat edemez gibi geliyor. bir de zaten berberliği burada da yapabilir. evet ilk etapta biraz müşteri bulmak gerek ama olmaz da değil yani. neyse hayırlısı olsun. ama gurbetlik zor yaa
fit poğaçasiyez unu, yulaf unu, yulaf kepeği, bolca keçi peyniri, havuç, dereotu, keten tohumu, yumurta, zeytinyağı
yok kuzu bi senedir iyi gdiyo.24 25 27 değişiyo bazen, ama bende oldum olası öyle.ama geneli 24 günde birDüzensizlik var mı bende dogumdan sonra ilk defa 2 ay gecikmeli geldi doktora gidecektim ama elma.kürü ile geldi ama.tam değil doktora randevu aldım bakalım. Ne olacak
yok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canımYarışma için mi??
tebikineyemek için tabiki
sen buraya döneceksin, o orda mı kalacakEvet ordada yapar da burda kazanç daha fazla..şuan kimse de kalmadı eskiden arkadaşlarım. Da vardı. .ekonomişi çöktü adamlar daha satışa sunulmasdan en lüks arabayi alırdı. .şimdi kimsenin cebinde para kalmadı. .bende temelli dönüyorum memlekete çocuk okula baslayacak..turkiyede eğitim almasını istiyorum..
görürüm benyok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canımama malipina cadısı hemen de gördü. halbukim fit poğaça bu
tebikine
sen buraya döneceksin, o orda mı kalacako çok zor olur kuzum yaa. çünkü daha çok gençsiniz. bilmiyorum ama ben açıkçası evli çiftlerin ayrı yerlerde yaşamasına olumsuz bakıyorum. siz bilirsiniz tabi ama bence iyi düşünün. belki kazanç daha az olur ama bir arada olursunuz. neyse hakkınızda hayırlısı olsun
İner mi ki ben davul gibi şişiyorumcuma tartısı önemli canım cumaya kadar iner işte ne güzel hafta sonu gelmiş
Şakacı şey seniÖnce sağ ayak.sonra sol
Çok iyi masallah..adet düzensizliği çok yordu bu ay çok gergin hişedi yorum. .sanırım yaşadığım skintili edanyok kuzu bi senedir iyi gdiyo.24 25 27 değişiyo bazen, ama bende oldum olası öyle.ama geneli 24 günde bir
Turkiyede hele ki şimdi savaş dibimizde olan memlekette iş olanaklar çok azaldı yani kendini oturtmuş herkes yeni açılan her dükkan kapatıyor..evet çok zor olacak ama çocukların geleceği için bir süre böyle çalışacak. .çok sağol tatlimyok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canımama malipina cadısı hemen de gördü. halbukim fit poğaça bu
tebikine
sen buraya döneceksin, o orda mı kalacako çok zor olur kuzum yaa. çünkü daha çok gençsiniz. bilmiyorum ama ben açıkçası evli çiftlerin ayrı yerlerde yaşamasına olumsuz bakıyorum. siz bilirsiniz tabi ama bence iyi düşünün. belki kazanç daha az olur ama bir arada olursunuz. neyse hakkınızda hayırlısı olsun
Ben yapip ta yemeyenlerdenim o daha zor. .Çocuklar için yapıyorum. Ne yapimgörürüm ben
seviyom poğaça napiim
bi seneden fazla oldu yemeyeli
iner iner 5 gün var cumaya.ya perşembe geleydi bi de öyle düşün.+2yle çıkmak vardı tartıyaİner mi ki ben davul gibi şişiyorum
Şakacı şey seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?