- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aynen nasıl iyi geliyoBizde gezdik bugün yaşasın gezmek
Bi avuç çok 8 9 10 iyi bence menun bugün iyiKuru siyah üzüm bise yaparmi çayla bi avuç yesem
Kedimi zayıflatmaya geldimSenin burada ne işin varYoksa göbeğini eritmeye mi geldin
geç saatlere kadar çalışıyorsun tatlım. dinlen işte ne güzel. müzik dinle spor yap. ben de sabahtan çok ama çok miskindim. kötü hissettim. ama sonra kalktım mutfağa gittim poğaça falan yaptım, yemeğimi ayarladım. müzik dinledim. duş aldım derken açıldım. yatsam uyurdum halbuki. su iç yeşil çay iç canım. oyalar seni.Ben çok uslu duruyorum ama mutsuz bir pazar yaşıyorum yatamiyorum kalkamiyorum içim sıkılıyor. Bugün cok zorlaniyorum
Menumu verim
canım böyle hissetmen normal. çünkü gün içinde kan şekerin sürekli yüksek. çok ekmek var menünde. tambuğday da olsa çavdar da olsa farketmez. arada muz da var. ne yaparsan yap bunlarla kan şekerin düşmez. hep karbonhidrat istersin12.00
Domates biberli sos
1 yumurta
1 ince dilim kaşar
2 dilim tam buğday ekmek
15.00
1 tane muz
3 tane ceviz
18.00
1 yumurtalı Menemen
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 bardak ayran
45 dakika yürüyüş
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum içimde çığlıklar yükseliyor sebebini bilmiyorum sanki tüm dünya başıma yıkılmış gibi. Vücudum resmen karbon istiyor ve direniyor ben bu duyguyu hep yaşayacak miyim hep mücadele mi edeceğim. Bu duygudan çok sıkıldım
malipina @MiuLego 60kiloyum
Bi avuç çok 8 9 10 iyi bence menun bugün iyi
Bedenini yormaya calis.
Biseylerle mesgul ol.
Spor yap.
Inan ki cok cok mesafe katettin.
Lutfen sabret.
Çok zorlaniyorum inanin ki bugün neden böyle oldu anlamadim bu hafta hiç olmamisti. Şuan soda içiyorum kendimi oyaliyorum ağır yaşamları açtım Dr Now, James e bağırırken kendimi gördüm. James yemek yemeliyim diyordu 400 kiloyemissin daha ne yiyeceksin dedi adam çileden çıktı resmenBu aliskanliklari zorda olsa yenecegiz canim bende krizler yasiyorum hepimizde vardir .sabır.dogruyuda ögrenecegiz
Benim listede 1 avuç beyaz leblebi var gece açlık duyarsam yemem içinKuru siyah üzüm bise yaparmi çayla bi avuç yesem
Hmm bnde aldirim esime cayla yerim.aradaBenim listede 1 avuç beyaz leblebi var gece açlık duyarsam yemem için
Aynen dr novun sozleri kulagimda hep.Çok zorlaniyorum inanin ki bugün neden böyle oldu anlamadim bu hafta hiç olmamisti. Şuan soda içiyorum kendimi oyaliyorum ağır yaşamları açtım Dr Now, James e bağırırken kendimi gördüm. James yemek yemeliyim diyordu 400 kiloyemissin daha ne yiyeceksin dedi adam çileden çıktı resmen
Yeme sicak kahve bitki cayi ic.Benim listede 1 avuç beyaz leblebi var gece açlık duyarsam yemem için
Denedim soda içip ağır yaşamları seyrediyorum alicia yi kendimle ozlestirdim sadece benden 200 kilo fazla o kadar. Anlattıkları bana benziyor suan direniyorum vazgecmeyecegim.geç saatlere kadar çalışıyorsun tatlım. dinlen işte ne güzel. müzik dinle spor yap. ben de sabahtan çok ama çok miskindim. kötü hissettim. ama sonra kalktım mutfağa gittim poğaça falan yaptım, yemeğimi ayarladım. müzik dinledim. duş aldım derken açıldım. yatsam uyurdum halbuki. su iç yeşil çay iç canım. oyalar seni.
Menün çok güzel kuzu
Yeme çakıl gece gece bisey yeme, ac uyumaya alışacaksın sabırlı ol. Bak yalnız değilsin, hepimiz guruldamayla uyuyoruz, zor çok zor ama biz basaricaz bunuBenim listede 1 avuç beyaz leblebi var gece açlık duyarsam yemem için
Menün çok iyi kuzum
Çayla leblebi mi yiyoruzHmm bnde aldirim esime cayla yerim.arada
Bugün çok oldu onun için dietisyeni birakacagim verdiği liste beni zorluyor çok karbon var bugünkü liste onun verdiği listecanım böyle hissetmen normal. çünkü gün içinde kan şekerin sürekli yüksek. çok ekmek var menünde. tambuğday da olsa çavdar da olsa farketmez. arada muz da var. ne yaparsan yap bunlarla kan şekerin düşmez. hep karbonhidrat istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?