Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben çok uslu duruyorum ama mutsuz bir pazar yaşıyorum yatamiyorum kalkamiyorum içim sıkılıyor. Bugün cok zorlaniyorum
geç saatlere kadar çalışıyorsun tatlım. dinlen işte ne güzel. müzik dinle spor yap. ben de sabahtan çok ama çok miskindim. kötü hissettim. ama sonra kalktım mutfağa gittim poğaça falan yaptım, yemeğimi ayarladım. müzik dinledim. duş aldım derken açıldım. yatsam uyurdum halbuki. su iç yeşil çay iç canım. oyalar seni.

canım böyle hissetmen normal. çünkü gün içinde kan şekerin sürekli yüksek. çok ekmek var menünde. tambuğday da olsa çavdar da olsa farketmez. arada muz da var. ne yaparsan yap bunlarla kan şekerin düşmez. hep karbonhidrat istersin

Bedenini yormaya calis.
Biseylerle mesgul ol.
Spor yap.
Inan ki cok cok mesafe katettin.
Lutfen sabret.
Bu aliskanliklari zorda olsa yenecegiz canim bende krizler yasiyorum hepimizde vardir .sabır.dogruyuda ögrenecegiz
Çok zorlaniyorum inanin ki bugün neden böyle oldu anlamadim bu hafta hiç olmamisti. Şuan soda içiyorum kendimi oyaliyorum ağır yaşamları açtım Dr Now, James e bağırırken kendimi gördüm. James yemek yemeliyim diyordu 400 kiloyemissin daha ne yiyeceksin dedi adam çileden çıktı resmen

Aynen dr novun sozleri kulagimda hep.
Tartilar yalan soylemez insanlar yalan soyler.

Denedim soda içip ağır yaşamları seyrediyorum alicia yi kendimle ozlestirdim sadece benden 200 kilo fazla o kadar. Anlattıkları bana benziyor suan direniyorum vazgecmeyecegim.

Menün çok güzel kuzu
Kahvaltı doyurucu
Öğlen ve akşam çok hafif
Kabak güzel seçim acı da wcye iyi gelir
Su tamam
Çok beğendim bu hafta senin haftan olucak

Menün çok iyi kuzum
Meyve kararında olmuş
Akşam sebze ve yoğurt güzel seçim
Sporun muhteşem
Su da yeterince içilmiş
Eksin bol olsun kuzum

Bugün çok oldu onun için dietisyeni birakacagim verdiği liste beni zorluyor çok karbon var bugünkü liste onun verdiği liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…