Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi canım inşallah hedefine ulasirsin
inşallah ablam...
Aynuram bende yarın başlıyorum ve 15 hazirana denk bozmak yok hadi hayırlısı
ayyy ne guzel kiz...yarışırız belkinde...
bence iyi bir menü...bakalım benim menüler nasıl olacak...detoks suyu yapıcam kendime.suyumu kaynamaya bıraktım...

1 nisan menüsü

Kahvaltı (10:00) : Soğanlı yumurta, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 kivi

Öğlen (14:30) : Ayran detoksu

Ara ( 16:30) : Ayran detoksu

Akşam (18:30) : Ayran detoksu

Su: 3 litre, 750 ml dukan
Spor: 40 dk eliptik

Not: Nezle olduğum için ağzının tadı yok bende ayran detoksu yapayım bari dedim.

malipina

Yeme çakıl gece gece bisey yeme, ac uyumaya alışacaksın sabırlı ol. Bak yalnız değilsin, hepimiz guruldamayla uyuyoruz, zor çok zor ama biz basaricaz bunu
Sabirla dayaniyorum içimden ağlamak geliyor tarçınlı çay da içiyorum suan. Alicia ya verilen sıvı proteinlerden mi yesem ki 2 öğün içecek 1 öğün normal beslenme bende ise yarar mı

malipina kuzum menu vereyim, ekmegi kacirdim hafta ici yemiycem

09:00
3 dilim hellim
2 salatalık
Bol yesillik
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday

13:00
1 bardak süt
1 kuru incir
1 kuru kayisi

18:00
Küçük bi çipura (firinda)
2 dilim hellim eklenmiş salata
1 dilim tam buğday

Spor: 30 dakika tempolu(75p)+ 20 dakika kas çalışması(agirlik)(60p) =135 p
begum75 Floweroflife
Su çok iciyom kuzum

matematik61 kuzu ya bu hellim cooookkkk tuzlu, canım çekiyor diye de fazla yedim, yarına şişecem kesin seni şişirmiyor mu?

Eve yeni geldim yorgunluktan oluyorum menum de kötü zaten

Sabah 09.30
Yarim haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
2 yk kadar domalan kavurmasi ( bi cesit mantar )
Uzerine yesil cay

Ara 12.00
1 kucuk elma

Oglen 14-15 arasi bebek gormeye gittik kv nin dogum gununu kutladik

7 8 cig kofte
10 kadar findik biraz leblebi
Bi tutam kabak cekirdegi
2 kuru kayisi
Sekersiz cay
Uzerine sade turk kahvesi
(Midem bulandi durdu kattim karistirdim..)

Aksam 21.00 eve anca gelebildim
1 bardak sut
1 ceviz 5 badem

Midem iyi olursa yesil cay icicem

Su 2 olmustur
Spor bildireyim daha yapamam heralde
600 ip=120 puan

@MiuLego malipina nehirnil111

Sabirla dayaniyorum içimden ağlamak geliyor tarçınlı çay da içiyorum suan. Alicia ya verilen sıvı proteinlerden mi yesem ki 2 öğün içecek 1 öğün normal beslenme bende ise yarar mı
Kuzu aliciaya o içecekler verilmedi, devamında dr now azarliyor ben bunu mu verdim sana diye, zaten o içeceklerle kilo veremedi

matematik61 kuzu ya bu hellim cooookkkk tuzlu, canım çekiyor diye de fazla yedim, yarına şişecem kesin seni şişirmiyor mu?
Evet kuzum tuzlu ben ekstra su iciyorum onu yiyince.Gecen hafta pazartesi arti ciktiydim pazar kahvaltida yemistim ilk ondan mi arti ciktim acaba

Kotu dediğin menü bu mu
Gayet iyi kuzum azcik çiğ köfte ödemine gelebilirsin korumada olur öyle şeyler
Domalanı nerden buldun? Ayyy ben cok severim et gibi

Evet kuzum tuzlu ben ekstra su iciyorum onu yiyince.Gecen hafta pazartesi arti ciktiydim pazar kahvaltida yemistim ilk ondan mi arti ciktim acaba
Ben yarın şişecem kesin, büyük ihtimal, yerken berna nasıl şişmemiş dedim çünkü

Kuzu aliciaya o içecekler verilmedi, devamında dr now azarliyor ben bunu mu verdim sana diye, zaten o içeceklerle kilo veremedi
Şimdi gördüm bende doktor verdi sandım. Günde 6000 kalori alarak 8 kilo vermiş amanin nasıl bir vucuttur. 1200 kalori almak gerçekten zordur onlar için

Çayla leblebi mi yiyoruz
Leblebi ekmek değişimidir arkadaşlar, atıştırmak yasak. Ara öğün ayran/süt olabilir belki yanında az miktarda kabuklu kuruyemiş ya da kuru meyve olabilir.
Bilmiyodum kuzuumm yemem aldirmam esime ozaman

Kotu dediğin menü bu mu
Gayet iyi kuzum azcik çiğ köfte ödemine gelebilirsin korumada olur öyle şeyler
Domalanı nerden buldun? Ayyy ben cok severim et gibi
Esim kv ve kp cikti 3 4 saat dolasti ama bi avuc anca bulmuslar tadimlik yedik.
Ben yarın şişecem kesin, büyük ihtimal, yerken berna nasıl şişmemiş dedim çünkü
Valla hic kontrol etmedim kendimi.haftaici de yedim ama ekstra arti getirdigi bi durum olmadi.yaptiysa ilk yedigim gun yapmistir iste +1 cikmistim pazardan pazartesiye.bu hafta yemiim bakim ben de

Zaten bulunmuyor kolay kolay çokta pahalı bi mantar ama çok lezzetli

Zaten bulunmuyor kolay kolay çokta pahalı bi mantar ama çok lezzetli
Aynen oyle..kilosu 50 liraydi gecen hafta pazarda da ucuz geldi acikcasi :) 3 sene once 70e satildigini biliyorum.
Bizim oralarda yoktur ben evlendikten sonra ogrendim ne oldugunu.kaybettigim yillara ah vah ettim :)

Aynen oyle..kilosu 50 liraydi gecen hafta pazarda da ucuz geldi acikcasi :) 3 sene once 70e satildigini biliyorum.
Bizim oralarda yoktur ben evlendikten sonra ogrendim ne oldugunu.kaybettigim yillara ah vah ettim :)
Bana ilk defa dedem getirip pişirde yiyelim dedi, bu ne diyorum domalan diyor, tipi de mantara benzemiyor ya, dedim dede ben bunu bilmiyorum nasıl pişireyim, o anlattı ben pişirdim, demiyo ki mantar cesiti diye allammm elimde evirip çevirisimi görsen uzaylı görmüş köylü gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…