- 21 Aralık 2016
- 9.007
- 41.362
- 548
Kuzum o sekil beslenmenin yanlis oldugunu soyledi ya doktor.Sabirla dayaniyorum içimden ağlamak geliyor tarçınlı çay da içiyorum suan. Alicia ya verilen sıvı proteinlerden mi yesem ki 2 öğün içecek 1 öğün normal beslenme bende ise yarar mı
Ama çok lezzetli bisey lunyam50 lira mı
menüye bak menüye mis gibin yeminleMenümü de ekleyip hazırlanayım artık...
Uyanınca(06:00)
2 hurma
su su suuuuuu
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla mantarlı omlet
yeşillik
10 zeytn
7-8 yer fıstığı
domtis
bol peynir
Öğlen(12:30)
1 kepçe tavuk çorbası
salata(yeşil mercimekli)
yoğurt
Akşam(17:30)
köfte
salata
ayran
Tahmini ara (20:00)
2 avuç patlamış mısır
Su: çoh 3 lt
Spor: 70 dk yürüyüş: 175 point
malipina @nehirnil111
Zaten bulunmuyor kolay kolay çokta pahalı bi mantar ama çok lezzetli
Amannn domalan bizim yaylalarda da olur.Zaten bulunmuyor kolay kolay çokta pahalı bi mantar ama çok lezzetli
Kuzum , ekonomik şartlara göre çok pahalı yahu, ben onla sepeti doldururumAma çok lezzetli bisey lunyam
kahvaltı güzel mortimMenüm
Sabah 10 .30 : 5,6 minnak mantar(mikrodalgada yagsiz) kk peynir iki dilim cavdar ekmegi 4tane zeytin.yesillik
Ara:sekersiz türk kahvesi
Aksam: 18.00 4yk ciger(domates,biber sogan sarimsak ve cok az yagda pisti)bol salata 1dilim cavdar ekmek 2bardak ayran
Su:2.5 olur
Spor:30dk bölgesel : 30x3 : 90
@MiuLego N Nana @begum75malipina
Akdeniz ne 'la?Kuzum , ekonomik şartlara göre çok pahalı yahu, ben onla sepeti doldururum
Bugün; 2 maydanoz, 1 dereotu, 1 aysberg, 2 taze soğan, 1 akdeniz, 3 büyük turp, 1 kg havuç, 1 kg çarliston, 1 kg kırmızı biber, 1 kg de taze fasulye aldım 50 lira tutmadı
Sen de beni etikeetle balım. . Lavaş var sıkıntı o da işte .şükür ki Senden iyi menu Die duydum.inşallah ablam...
ayyy ne guzel kiz...yarışırız belkinde...
bence iyi bir menü...bakalım benim menüler nasıl olacak...detoks suyu yapıcam kendime.suyumu kaynamaya bıraktım...
Kırmızımsı marulAkdeniz ne 'la?
çok sağlıklı olmuş menünpazar günü menümmm
sabah 09.40
1 kuru incir
1 yk zeytinyağı
kahvaltı 10.30
2 yumurtadan yeşil biberli hellimli omlet (pulbiberli)
domates biber
2 kk fit mozaik pasta (muz, çiğ kuruyemiş, yulaf ezmesi, kuru kayısı, kakao-yulaf ezmesi minimum oranda var içinde)
ara
2 kupa yeşilçay limonla
akşam 17.45
bol kıymalı patlıcan söğürme (köz patlıcan, kıyma, soğan, biber, 2 çeri domates)
1 bardak kefir
yatana kadar 3 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı limonla
malipina @igdedali cakil80 @MiuLego
Aboww ben de bilmiodum. Açlık yatistirıcı zaar. Okula götürem arada yiyem bari. Bugün aldım ben deBilmiyodum kuzuumm yemem aldirmam esime ozaman
Sonradan gördüm doktor verdi sandım ama öyle birşey sağlıklı olsa ne kadar kolay olurdu yemek derdi yok bulasik yok zaman kisiti yok İşte tam kolaylikKuzum o sekil beslenmenin yanlis oldugunu soyledi ya doktor.
Aynuram nasıl bi detoks bu emzirme döneminde hep kaçtım bu işlerden ama sen yapiosan dogrudur. Ödem Aticı mi ben de yapiyiminşallah ablam...
ayyy ne guzel kiz...yarışırız belkinde...
bence iyi bir menü...bakalım benim menüler nasıl olacak...detoks suyu yapıcam kendime.suyumu kaynamaya bıraktım...
çakıl menülerin çok güzel gidiyo hep böyle devam et.Menumu verim
12.00
Domates biberli sos
1 yumurta
1 ince dilim kaşar
2 dilim tam buğday ekmek
15.00
1 tane muz
3 tane ceviz
18.00
1 yumurtalı Menemen
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 bardak ayran
45 dakika yürüyüş
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum içimde çığlıklar yükseliyor sebebini bilmiyorum sanki tüm dünya başıma yıkılmış gibi. Vücudum resmen karbon istiyor ve direniyor ben bu duyguyu hep yaşayacak miyim hep mücadele mi edeceğim. Bu duygudan çok sıkıldım
malipina @MiuLego @60kiloyum
İyi yolculuk olsun kapiticim. Allah kavuştursunTerminaldeyim annemi yolcu etcem
Aklım sizde
Aboww ben de bilmiodum. Açlık yatistirıcı zaar. Okula götürem arada yiyem bari. Bugün aldım ben de
Gerci ben aksami erken yiyince gece çok acikmim Die de yemstim. Miktar önemli tabi. Abartmış olabilirmbilip bilmeden yememel.lazmmis demekki bacmm
menün çok güzel canomMenumu yazayım
Sabah 11.30
Sucuklu menemen
1 kk beyaz peynir
1 yk lor peynir
1dilim kaşar
3 zeytn
Maydonoz
Salatalik
2 ceviz
2 cb acik cay sekersiz
Aksam 18.00
5 izgara kofte
Boool salata
Ayran
Su cok icemedem ama yatana kadar 2.5 lt olur inşaAllah
Evde değilim henuz sporm yok yapinca yazarim inşaAllah
malipina
@Esra_4378
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?