Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüye bak menüye mis gibin yeminle
sporu da beğendim
suyu da içmiin bol bol oh mis
ama o patlamış mısır ney
hiç yakıştıramadım
yağlı yağlı karbon tuzludur da o şimdi hep ödem olcan miu rahat rahat şişko desin diye mi yedin

Ama çok lezzetli bisey lunyam
Kuzum , ekonomik şartlara göre çok pahalı yahu, ben onla sepeti doldururum
Bugün; 2 maydanoz, 1 dereotu, 1 aysberg, 2 taze soğan, 1 akdeniz, 3 büyük turp, 1 kg havuç, 1 kg çarliston, 1 kg kırmızı biber, 1 kg de taze fasulye aldım 50 lira tutmadı

kahvaltı güzel mortim
ama kahvaltıda zaten ekmek yemişsin,akşam ekmek yerine ciğeri fazla yesen çok daha güzel olurdu
su da içilmiş
spor da tamam
bizımlasın

Akdeniz ne 'la?

inşallah ablam...

ayyy ne guzel kiz...yarışırız belkinde...

bence iyi bir menü...bakalım benim menüler nasıl olacak...detoks suyu yapıcam kendime.suyumu kaynamaya bıraktım...
Sen de beni etikeetle balım. . Lavaş var sıkıntı o da işte .şükür ki Senden iyi menu Die duydum. Biraz daha dikkat etcem menulerime sen de bakıon artık haftasonu pek iyi geçmedi acikcasi

Alicia nin söylediği söz çok güzel "ben e iyi arkadasimi kaybetmis gibiyim " ben de öyleyim sanki moralim bozukken ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim maçtan döndü ve bu beni rahatlatti tam zamanında eve geldi güç topladim 30 dakika daha bölgesel calistim. Miskinligimi attım dagittigim ortalığı topladim. Şimdi daha iyiyim

çok sağlıklı olmuş menün
mozaikin tarifini de alıcam senden
ama spor göremedim
bugün tatilsin sanırım ama spor yok
sporsuz olmaz yapılmalı

inşallah ablam...

ayyy ne guzel kiz...yarışırız belkinde...

bence iyi bir menü...bakalım benim menüler nasıl olacak...detoks suyu yapıcam kendime.suyumu kaynamaya bıraktım...
Aynuram nasıl bi detoks bu emzirme döneminde hep kaçtım bu işlerden ama sen yapiosan dogrudur. Ödem Aticı mi ben de yapiyim

çakıl menülerin çok güzel gidiyo hep böyle devam et.
karbon zaten alıyosun kuzum
bak domates biber muz ekmek zeytin ceviz bunlar bugün yediklerin ve bunların hepsi karbon kuzum.
yürüyüşünü de yapmışsın çok güzel ama suyu göremedim 2,5 içmeye çalış kuzum.susuz kilo vermek çok zor

menün çok güzel canom
bu menüye spor yakışır
spor yap kuzum
yattığın yerde ayakları havaya dik bisiklet çevir hiçbişey yapamıyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…