- Emoji Skoru
- 82.840
- Puanlar
- 598
Ben diyet yaparken 7 ay ağzıma surmedim , ki bunu diyen diyetisyenim di. Obezlikten kurtulana kadar yasak koydu, sonra hafif kilolu zamana geldiğimde, Bana dedi ki " sana yeme demiyorum, ama kilona etki edecek bunu bil."Çok güzel menü yorumların kuzum. Burada gördüğüm en profesyonel yorumlayanlardan birisin. Çoğumuz da böyle düşünüyordur eminim...
Susma elbette. Meleğin kafa karışık. Son haftalarda herkeste haftasonu karbon yeme durumu var(kuru fasulye gibi karbon)
Bunu ben de anlamıyorum açıkçası. Listedeki biri şişireceğini bile bile neden karbon alır? Yine diyorum kilo verilirken ayda 1-2 değil kırk yılda bir yenmesi gereken gıdalardan...
+1000
Ya patates ağzına sürmemiş insanım, bunların sayesinde ne Birgün şiş geçirdim ne de + ile geldim. Aus ablamda beni iyi bilir, listeye aldığında da dedim ona karbon ağzıma sürmemiş, surersem artı gelirim diye.
Kaç yıldır burdayım ilk defa artı oluyorum ki buda maalesef karbon yemesemde ilaçlar yüzünden.
Bu yüzden hak veremiyorum dayanamadım bir çatal , minnacık, ucundan vs yedim diyenlere. Sanki aylarca yenmedi

darısı nice 8 kilolara