• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim anacım da okuma yazma kursuna gidiyor. Çocukken göndermemiş dedem, azimle kendi kendine okuma yazma öğrenmiş benim annem. Şimdi diploma almak için gidiyor. Bir yazısı var inci gibi:KK200: gözde öğrenci olmuş anam :KK48: teyzeler hocam o okumasın biz onun gibi güzel okuyamıyoruz diyorlarmış :KK70:
Kalemliği kitabı defteri nasıl özenli :KK36:
Oyyyyy:KK36:

bütün gün dişim sızladı ya ılık su bile sızlattı bana dişçi yolu göründü ,toplu iğne başı kadar bile çürük yok ama sızlıyo:KK43:
Ben dış fırçami değiştirin geçti çok sert almışım o da etlerimı zedelemis fırçan sert mi

bi menü de ben vereyim
pazar menüsü
sabah 6,30
bi muz

öğlen 14,00
iki haşlanmış yumurta
4 zeytin
bi dilim peynir
bi muz

akşam 19,00
arap kebabı
3 kepçe cacık
su 2,5 litre
bi litreye yakın dukan birası
25 dk tempolu yürüyüş
25 dk oryantal

@nehirnil111
hepfit hepfit menümü yorumlarsan sevinirim kuzucum:KK60::KK60:

kuzucum öğle yemeğindeki muza gerek yokmuş onun yerine az çiğ çerez olsa tam sevdiğim kahvaltı. akşam azcıcık geç olmuş ama menün güzel:KK60:
spor senin için az kalmış:KK12: bu sporu artık plank ve pilatesle taçlandır kuzum en son, çok kilo verdin bölgesel şart:KK15:

Yine ise geldim oy bitmez bu çile ama bugun sık gelirim hersey yolunda giden bir gün olsun

Kızımın bir boşluğuna getirip ikna ettim ama saçı kesilince aynada kendini gördü ağlamaya başladı:)
Kimse beni beğenmeyecek diyor :KK70:
oyyy laflara bak:KK200:
bütün gün dişim sızladı ya ılık su bile sızlattı bana dişçi yolu göründü ,toplu iğne başı kadar bile çürük yok ama sızlıyo:KK43:
geçmiş olsun kuzucum:anne:

Back
X