Bde hala yok gelmedi şşim
Regli etkisidir canım cumaya denk geliyor çok kötü oldu senin için ama gitmiştir inşallah kilolar öyle düşünbenimde çok inmiyo r tartı ya
ama regliye 2 gün kaldı
Regli etkisidir canım cumaya denk geliyor çok kötü oldu senin için ama gitmiştir inşallah kilolar öyle düşün
bilmiyorum ki canım a101 e gelecek yarın almak istiyorum ama kararsız kaldım
Ne ilgisi var ki sakatlamayla? Yanlış biliyor belki platesi
Benimde öyle parmağım şiş oluyor yüzükten anlıyorum ama ne yapalım
birde sabah kalkıp hemen tartılıyorum ya o kötü
ödemli ödemli
koşu bandı bi nimet ya benim kızlar izin verse üzerinden inmeyecemde fazla yatırmıyorlar eşimde bu aralar geç geliyor küçük kızımında gunduz uykusu pek yok hayırlısı artık sağlık olsun yeterşu spora bi hal çare bulamıyorum a dostlar hangi ara yapaacgım ben ya
eşim iş çıkışı yürünmez okadar delimisin dedi
koşu bantımda çalışmıyor yaa , komşumuz bi bakayım ben dedi olmadı hafta sonu bi baksın
koşu bandı bi nimet ya benim kızlar izin verse üzerinden inmeyecemde fazla yatırmıyorlar eşimde bu aralar geç geliyor küçük kızımında gunduz uykusu pek yok hayırlısı artık sağlık olsun yeter
aynı olduğu zaman çok muhabbetli olunca gelirmiş
Benim deBde hala yok gelmedi şşim
Orası öyle de canım işte bizim.listeli olmamız fenaregli btince ve sonraki hafta iyi gidiyor benden kilo
şuan tartının takılmasına önem vermiyorum pek
ozman bombayı biz patlatırız2 hafta
benim ilk hedef 66 .5 olup liteye girmek zaten
Aynı ben sabahin 6 bucugunda kalkıyorum
birde sabah kalkıp hemen tartılıyorum ya o kötü
ödemli ödemli
en fazla kaçta yuruyorsun benimki emanet olunca korkuyorum arkadaşı vermişti kullanın diye
benimkide bozuldu cnm bende seviyorum
yüksek tempoda 30 yetiyor
fazlasında sıkılıyorum çünkü
Turşucu seni
Srn de ben gibisin
Kampanya başlatıyorum
Turşuma dokanma
#turşucandırgerisipatlıcandır
O zaman 7. Takimin hepsine aynı anda gelmeliaynı olduğu zaman çok muhabbetli olunca gelirmiş
en fazla kaçta yuruyorsun benimki emanet olunca korkuyorum arkadaşı vermişti kullanın diye
kız bunun modeli değişikmiş
Günaydınlar
Servisin arka tarafına düştüm zıp zıp gidiyorum
Ne böbrek taşı kaldı ne de yağ
Beynim de yer değiştirmiş olabilir
İçimden bi ses artıda olduğumu söylüyo
muhasebe kuzu benim meslek
instagram facebook kullanmayı bilmem doğru düzgün
ancak süper şifre kırarım
ayar yaparım
ilgi alanım sosyal medyadan çok ayar vermelerde
@Storm- naptın canım akşam ?
Ne olduBu sabah 52 geldim dümdük
Ya benim artik sikilasmam lazim bingil bingil geziyom jilliana bi baslayabilsem cok iyi olacak
şu spora bi hal çare bulamıyorum a dostlar hangi ara yapaacgım ben ya
eşim iş çıkışı yürünmez okadar delimisin dedi
koşu bantımda çalışmıyor yaa , komşumuz bi bakayım ben dedi olmadı hafta sonu bi baksın
6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
@Lunya (62.8)
@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilikla ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
@vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
@Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
@eflalim (63) hedefe ulasamamisizama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
@Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
@deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
@Nevreste (63.0)gece sızmış bildirim yok
@60kiloyum (78.5)
@Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
@elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim ama istikrarlisin
@Pamukseker19 (88.5) o artı nediryahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
neslihan165 (91.2) bildirim yok
@Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
@malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmissınav haftasimiudi kiz
@yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan danur topu gibi yüzden var ablacim
Nare83 (70)
@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
@HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
nehirnil111 (52.1) arti neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
igdedali i (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
Benimkiler canı yansa da saldırmıyor yazık kaçıp saklanıyorlarCanım nasıl eğittiğin önemli, minikten seninle tırnaklarıyla oynamaması gerektiğini öğretince birdaha yapmıyorlar
Korkmana gerek yok, iki sevsen hemencik mırıldanana başlarlar, canı yanmadıkça saldırmaz kimseye
Başlangıç için haftada 2 bile iyidir bonusum.@matematik61 berna bende başlamak istiyorum platese belim için.
Kilo vermeden dr lar yok diyor ama spor hocaları tavsiye ediyo.
Deniycem sanki herşeyi mükemmel yapıyorumda platesi sorgulamak saçma geliyo.
Haftada 3 kere iyimidirigdedali
Upss 95 hiç iyi olmamış zenin bildirimin 92 dir canim benim yazdığım ulaşacağın hedef orada yazanmerhabalarr öncelikle ciddi anlamda devam edemediğim için yüzüm de yoktu yazamadımm.. Hani gerçekten yapamayacak mışım gibi geliyor ama sizinle de yapmazsam bir daha yapamam o yüzden ben sanki bugün yeni gelmişim gibi tekrar yazıyorum.. Daha sık yazacağım söz takip edip menülerimi de bildireceğim.. Liste ye alınmak için de çaba harcayacağım.. Tekrar dan burdayım..
Geçen hafta 91.2 değil de 92.6 yazmıştım. acaba ben mi yanlış yazdım.. Ama bu hafta 95 lere geri döndüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?