- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben artidayim ama benimki yemektenAy bu Cuma ben de artıda olacam epey
Regl gelecek tam 13 ünde bekliyorum
Tartı çıldırtacak gibi
saglam bir diyete başlaman laızm neslihan
Sorun değil simdi eski kilo diye dert edip durma geldiği gibi hemen gider önümüze bakalım kilon çok müsait gizli verebilirsin ama 0 kaçmamakla bu seni çok motive eder eminim ama yazmazsan yapamazsın cis yese de yaz canim o an çok kötü birşey cekiyorsada yaz sen yazarsan heran burda biz sana destek oluruz ve kilo verdigini gördükçe motive artaren son yqazdığım bu kilo olarak ben bunu hatırlıyorum ama sonra cumadan önce bir 92.60 geldim cuma günü 94 gördüm bugün de 95(
Birde kız beni çok yoruyor spor yapmaya mecalim kalmıyor.. Kollarım pert geziyorum..
Bu hafta da sınavım var 1 dersim var onu bile çalışamıyorum..
1 çocuk ama maşaşllah 3 çocuk enerjisi gece 3 lerde uyuyoruz sabah anası işe kalkıp gelecek diye düşünen yokanne:
Bonus be şöyle insanın içini ısıtan bişeyler paylaşsana takıma dinleyip ruhumuz beslensin ben baktım da bulamadım
Sorun değil simdi eski kilo diye dert edip durma geldiği gibi hemen gider önümüze bakalım kilon çok müsait gizli verebilirsin ama 0 kaçmamakla bu seni çok motive eder eminim ama yazmazsan yapamazsın cis yese de yaz canim o an çok kötü birşey cekiyorsada yaz sen yazarsan heran burda biz sana destek oluruz ve kilo verdigini gördükçe motive artar
Valla vermek pek zor almak çok kolay zaten kolay olmasa bu kilolarda olmazdikki bende 85 kiloydum canim yani başlarda çok sabır lazım şöyle 5 kilo verdigini hafızlığını hissetsen bide spor yapsan yaptığın spora verdigin kilolara kıyamaz yemezsin ama istikrar çok önemli mesela ben pasta görsem hemen yazıyorum kozlarda 2 sopa 2 aba gösteriyor vazgeçiyorum yemekten şöyle düzenli başlasan 80 falan takir takir çok rahat inersinVallahi Upss yaa yazınca ben de dedim ne olmuşum diye(
neslihan bir arada bebek olmuyor diyeeee , üzülüyorduk sana te yıllar önce
şimdiide böyle işte olsa bi dert olmasa iki dert cancagızım
evet ya evde bulunsun dimiAl bence fiyati cok uygun
Valla vermek pek zor almak çok kolay zaten kolay olmasa bu kilolarda olmazdikki bende 85 kiloydum canim yani başlarda çok sabır lazım şöyle 5 kilo verdigini hafızlığını hissetsen bide spor yapsan yaptığın spora verdigin kilolara kıyamaz yemezsin ama istikrar çok önemli mesela ben pasta görsem hemen yazıyorum kozlarda 2 sopa 2 aba gösteriyor vazgeçiyorum yemekten şöyle düzenli başlasan 80 falan takir takir çok rahat inersin
Yok yokkkkk asla şikayet etmek için söylemedimm canım Haşa..:)))
Sadece gerçekten çok yorgunumm başarabilmek için önce beynimde bitirmeye çalışyorum..Hani uykusuzlukta gerçekten hem metob. yavaşlatıyor hem de güçsüzleitriyior spor canım istemiyor anlamında yazdım cnm..
Ahh beni eskilere götürdün.. Ne günlerdi.. Az hastanelerde ağlamadımm az dr. lara yalvarmadım...
Daha oncede bu takimdamiydin doğum kilolarinimi vermeye çalışıyorsun boyun kaç yaş kacYok yokkkkk asla şikayet etmek için söylemedimm canım Haşa..:)))
Sadece gerçekten çok yorgunumm başarabilmek için önce beynimde bitirmeye çalışyorum..Hani uykusuzlukta gerçekten hem metob. yavaşlatıyor hem de güçsüzleitriyior spor canım istemiyor anlamında yazdım cnm..
Ahh beni eskilere götürdün.. Ne günlerdi.. Az hastanelerde ağlamadımm az dr. lara yalvarmadım...
Ben buna güldüm ama sonra soldakini yiyip yiyip sagdaki gibi olanlar aklima geldi
Niye zor cumaya 2 gün var şu an başla daha fazla bekleme kilolar gittikçe bebeginle daha az yorulacaksın inanAyy 8 lilere insem zaten eminim gidecek ama inemiyorum diye bu motivesizlik bendeki.. Ahh ahh gece gece cipsler abur cuburlardan oldu bunlar hep kendim ettim kendim buldum..
Ama sizlerle olacak gidecek inşallah... 95 im şimdi evet ama bu cuma belki eksi zor ama haftaya damga gibi vurcam kendime.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?