Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Birde kız beni çok yoruyor spor yapmaya mecalim kalmıyor.. Kollarım pert geziyorum..
Bu hafta da sınavım var 1 dersim var onu bile çalışamıyorum..
1 çocuk ama maşaşllah 3 çocuk enerjisi gece 3 lerde uyuyoruz sabah anası işe kalkıp gelecek diye düşünen yok anne:

en son yqazdığım bu kilo olarak ben bunu hatırlıyorum ama sonra cumadan önce bir 92.60 geldim cuma günü 94 gördüm bugün de 95 (
Sorun değil simdi eski kilo diye dert edip durma geldiği gibi hemen gider önümüze bakalım kilon çok müsait gizli verebilirsin ama 0 kaçmamakla bu seni çok motive eder eminim ama yazmazsan yapamazsın cis yese de yaz canim o an çok kötü birşey cekiyorsada yaz sen yazarsan heran burda biz sana destek oluruz ve kilo verdigini gördükçe motive artar

neslihan bir arada bebek olmuyor diyeeee , üzülüyorduk sana te yıllar önce
şimdiide böyle işte olsa bi dert olmasa iki dert cancagızım

Tamam canımm çok teşekkür ederim.. İyi ki gelmişim bugün.. Çok haraptım.. Çok motivesiz idim.. Böyle böyle yenecem

inşallah gerçekten gelmek iyi hissettirdi..

Vallahi Upss yaa yazınca ben de dedim ne olmuşum diye(
Valla vermek pek zor almak çok kolay zaten kolay olmasa bu kilolarda olmazdikki bende 85 kiloydum canim yani başlarda çok sabır lazım şöyle 5 kilo verdigini hafızlığını hissetsen bide spor yapsan yaptığın spora verdigin kilolara kıyamaz yemezsin ama istikrar çok önemli mesela ben pasta görsem hemen yazıyorum kozlarda 2 sopa 2 aba gösteriyor vazgeçiyorum yemekten şöyle düzenli başlasan 80 falan takir takir çok rahat inersin

Günaydınnn kızlar dün ki menümü yazayım
Sabah 11:00
Yeşil elma
Yeşil çay
Öğle 14:00
Mor lahanalı yoğurt
Fırın soslu tavuk baget
Akşam 18:00
6 tane ızgara köfte
Salata
Bide 20:30 gibi çekirdek çıtladım

Su 1.5 lt herhalde
Dün 16.6 km yürümüşüm
Bunun 1 saatı hızlı tempo yürüyüş 1.5-2 saat normal tempo yürüyüş
@MiuLego malipina begum75 Floweroflife

neslihan bir arada bebek olmuyor diyeeee , üzülüyorduk sana te yıllar önce
şimdiide böyle işte olsa bi dert olmasa iki dert cancagızım

Yok yokkkkk asla şikayet etmek için söylemedimm canım Haşa..:)))

Sadece gerçekten çok yorgunumm başarabilmek için önce beynimde bitirmeye çalışyorum..Hani uykusuzlukta gerçekten hem metob. yavaşlatıyor hem de güçsüzleitriyior spor canım istemiyor anlamında yazdım cnm..

Ahh beni eskilere götürdün.. Ne günlerdi.. Az hastanelerde ağlamadımm az dr. lara yalvarmadım...

Ayy 8 lilere insem zaten eminim gidecek ama inemiyorum diye bu motivesizlik bendeki.. Ahh ahh gece gece cipsler abur cuburlardan oldu bunlar hep kendim ettim kendim buldum..

Ama sizlerle olacak gidecek inşallah... 95 im şimdi evet ama bu cuma belki eksi zor ama haftaya damga gibi vurcam kendime.:))

hepsi geçip gidiyor işte canımm
kilollarda gidecek

ben 98 li kilolalrda hem ikizlere tek bakıyordum
hemde sabah 5.30 da kalkıp yürüyordum canımm

Daha oncede bu takimdamiydin doğum kilolarinimi vermeye çalışıyorsun boyun kaç yaş kac

Niye zor cumaya 2 gün var şu an başla daha fazla bekleme kilolar gittikçe bebeginle daha az yorulacaksın inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…