Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhabalar (nasıl hitap edeceğimide bilemedim..:))

bu mesajı görmem bugün beni kendime getirdi.. Geçen hafta giremedim başta işle ilgili biraz sıkıntım oldu sonra da artıyı görünce yapamayacağım dedim ama buraya da gelmez isem hiç başaramayacağım sanırım.. Özür diliyorum

herkesin hakkına girmişim gibi hissettim paylaşım yapamadığım için ama maalesef artı gelince menü de yazamadım
ve bugün bu mesajı görünce yok dedim sana buradan başka yer yok yardımcı olacak..

Ben buradayım daha azimli daha net daha güçlü inşallah..

@Lunya

Senin üslubunu yirim

Masum ayni dertten muzdaribim
Zaten sen ben ve @malipina nın aynı anda gelecek galiba
Tevocan anamın da ödem çok fazla oluyor da dukan birasıyla maydanoz kürü çok işime yaradı diyordu dün
Menülerine bakamadım belki içiyorsundur bile ama olur da regl ödemi olursa öyle bişey denesene
Bi de geçen kahve mevzusu konuşuldu bende en çok ödem attıran kahve türk kahvesidir. 1 fincan içince wc ye taşınıyorum resmen

nelihan canım
ne olursa olsun buradan kopma canım
tabikide yapacaksın birlikte başaırcaz eskiden oldugu gibi

yiyince hemen geliyor kilollar benimde öyle neslihan ama verecegiz şu iki ayıs aglam kullanmak lazım

en son yqazdığım bu kilo olarak ben bunu hatırlıyorum ama sonra cumadan önce bir 92.60 geldim cuma günü 94 gördüm bugün de 95 (

Begüş bu cuma sende benimle vur

Karnım şiş anlamadım neden. Ama indiririm ben cumaya kadar vuramazsın beni

İndir o göbeği yoksa vurarak alırım gazını

nelihan canım
ne olursa olsun buradan kopma canım
tabikide yapacaksın birlikte başaırcaz eskiden oldugu gibi

yiyince hemen geliyor kilollar benimde öyle neslihan ama verecegiz şu iki ayıs aglam kullanmak lazım

Aynen canım benim yaa..Bu 2 ay çok önemli ramazan da girecek araya sağlam bir menüler ile başa çıkmam lazım kilolardan

kurtulmam lazım cnm.. Birde kardeşim evleniyor bu sefer olmazsa bir daha mücadele edemem gibi geliyor hep(

İnşallah birlikte başaracağız...

saglam bir diyete başlaman laızm neslihan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…