Yerim seni begus yaçok geçmiş olsun tevafuk,birşeyin yoktur inşallah,verilmiş sadakan varmış
Balim odem suyu iciyorum. dukan birasi bana pek etki etmemosti ama.odem suyu içiyorum günlerdirTevocan anamın da ödem çok fazla oluyor da dukan birasıyla maydanoz kürü çok işime yaradı diyordu dün
Menülerine bakamadım belki içiyorsundur bile ama olur da regl ödemi olursa öyle bişey denesene
Bi de geçen kahve mevzusu konuşuldu bende en çok ödem attıran kahve türk kahvesidir. 1 fincan içince wc ye taşınıyorum resmen
O zamam nerdeyse takımca halalarımız gelecekBenimde cuma cumartesi
Süper ya varya oynayasın geldi@igdedali içimizi ısıtıcak bir halay videosu.
Daha öncede biri paylaşmıştı burda.
7.takım pelikanları
hepsi geçip gidiyor işte canımm
kilollarda gidecek
ben 98 li kilolalrda hem ikizlere tek bakıyordum
hemde sabah 5.30 da kalkıp yürüyordum canımm
Yerim seni begus yaKız bir şey olmadı niye öyle yazdin
Servisin arka tarafı zıplatıyor salliyor diye dediydim
Balim odem suyu iciyorum. dukan birasi bana pek etki etmemosti ama.odem suyu içiyorum günlerdir
Türk.kahvesi de ara ogunumde ve akşamları var
Beni de hemen wc ye götürür kendileri :)
O zamam nerdeyse takımca halalarımız gelecek
toplam 3 saat yürüyüşün 1 saati tempolu,2 saati normal yürüyüş olarak kayıt ediyorumGünaydınnn kızlar dün ki menümü yazayım
Sabah 11:00
Yeşil elma
Yeşil çay
Öğle 14:00
Mor lahanalı yoğurt
Fırın soslu tavuk baget
Akşam 18:00
6 tane ızgara köfte
Salata
Bide 20:30 gibi çekirdek çıtladım
Su 1.5 lt herhalde
Dün 16.6 km yürümüşüm
Bunun 1 saatı hızlı tempo yürüyüş 1.5-2 saat normal tempo yürüyüş
@MiuLegomalipina begum75 @Floweroflife
Emziriyorsan yapma canımödem suyu ne içiyorsunuz benim böyle bir şeye ihtiycacım var.. Ve gerçekten işe yarıyor mu?
Yerim seni begus yaKız bir şey olmadı niye öyle yazdin
Servisin arka tarafı zıplatıyor salliyor diye dediydim
Niye zor cumaya 2 gün var şu an başla daha fazla bekleme kilolar gittikçe bebeginle daha az yorulacaksın inan
Emziriyorsan yapma canım
1.5 litre su
1 yeşil elma
1 salatalık
1 tutam.maydanoz
1 limon suyu ve kendisi
Kök zencefil
Varsa yeşil nane
Elma salatalık büyük dogranacak limonnsikilip kabuklariyla atilacak gerisi de oylece atilacak
1 gece önceden hazırlanacak veya gündüz hazırlamıyorsa 3 saat sonra içilebilir Canım
Kız bende baska video cikti dandik bir program flashnBonusun attığı videodan sonra çıkan dans etmekte çığır aşan yurdum insanına tıklayın suoer
Emziriyorsan yapma canım
1.5 litre su
1 yeşil elma
1 salatalık
1 tutam.maydanoz
1 limon suyu ve kendisi
Kök zencefil
Varsa yeşil nane
Elma salatalık büyük dogranacak limonnsikilip kabuklariyla atilacak gerisi de oylece atilacak
1 gece önceden hazırlanacak veya gündüz hazırlamıyorsa 3 saat sonra içilebilir Canım
Ohh ne güzel mis gibi saril doyasiya konusBugün annemin yanına gidiyorum çok mutluyum
Ence leslie ile başla hemen bebek var dışarı cikamazsanbaşladım zaten cnm.. Sabah başlama kararı ile uyandım cnm..
Ben neler yapacam onları bir arşatırıyorum ve ben sizde ilk aşamada spor yapmalı mıyım?
yok cnm emzirme dönemimiz 2 de bitti kızım 3 yaşında..
Teşekkür ederim..
Evet canim aynı malzemelerle iki gun idare ediyorum ben günlük 1 litre içiyorum bu sudan 2 litre de normal su.Su bittikçe ilave ediyor musunn ?
Evet canim hem ödem attırıyor hem de wc ye çıkarıyortevafuk55 kuzu verdigin tarif ödem attırıcı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?